Een 6-jarige durfde met een vrouw in een rode jurk te dansen. De gasten zullen zich deze bruiloft nog jarenlang herinneren!

Wat doen kinderen doen op bruiloftsrecepties? Meestal stoppen ze zich vol met lekkers, lopen wat door de zaal of zitten in het kindergedeelte. Er is op een bruiloft vaak veel te doen, dus hebben ze de hulp van volwassenen niet nodig. Ze dansen zelden en als ze dat al doen, kiezen er meestal voor om het met hun ouders of met andere kinderen te doen. Zelden besluiten ze om het alleen te doen. Ze schamen zich en denken dat ze niet goed genoeg zijn om met de oudere feestgangers mee te doen.

Deze jongen had besloten om iedereen te imponeren en met zijn talenten te pronken. Hij geeft het voorbeeld waar zelfs een jong stel nog tegenop zou kijken! Hij danste de Tsjetsjeense Lezginka, een Kaukasische volksdans die wordt gekenmerkt door een levendig tempo en dynamische lichaamsbewegingen. Hij kan in paren of met z’n allen worden gedanst.


boy-dancing


In het eerste geval raken de partners elkaar niet aan. Vrouwen bewegen veel rustiger, terwijl mannen op een vrolijke en dynamische manier dansen. Soms vallen ze op hun knieën of nemen een adelaarspose aan.
Kijk maar eens naar wat deze jongen op de dansvloer aan het doen was!

Pagina 1 van 1


bron : Suro Hakobyan

Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!
Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid. Het is mDe fotograaf is geschorst tijdens de spinnende danser. Het is mooi en geweldig, bekijk het zelf!
Fotograaf Jeffrey Van houtte met Norvell Jefferson is een creatieve agency gecreëerd bij een serie foto’s en video’s, welke de elegante bewegingen van de dansers zijn opgenomen. Deze shot is gemaakt door het harde werken van het team en

Er verscheen een stad in de wolken boven China!
Er zijn veel dingen in de wereld die nog niet helemaal verklaard kunnen worden, en elke dag vinden we meer. Maar er zijn ook nog dingen die zo mysterieus zijn dat het onmogelijk is er een verklaring voor te vinden. Specialisten op vele gebieden en so

Ze werd misbruikt, vernederd en mishandeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!
In 1954 werd in Mississippi een Afro-Amerikaans meisje geboren. Haar moeder verliet haar kort na de geboorte, en haar grootmoeder zorgde voor haar. Ze leefden in extreme armoede. Ze kon zich zelfs geen kleding veroorloven. Het meisje droeg kleding di