Een 6-jarige durfde met een vrouw in een rode jurk te dansen. De gasten zullen zich deze bruiloft nog jarenlang herinneren!

Wat doen kinderen doen op bruiloftsrecepties? Meestal stoppen ze zich vol met lekkers, lopen wat door de zaal of zitten in het kindergedeelte. Er is op een bruiloft vaak veel te doen, dus hebben ze de hulp van volwassenen niet nodig. Ze dansen zelden en als ze dat al doen, kiezen er meestal voor om het met hun ouders of met andere kinderen te doen. Zelden besluiten ze om het alleen te doen. Ze schamen zich en denken dat ze niet goed genoeg zijn om met de oudere feestgangers mee te doen.

Deze jongen had besloten om iedereen te imponeren en met zijn talenten te pronken. Hij geeft het voorbeeld waar zelfs een jong stel nog tegenop zou kijken! Hij danste de Tsjetsjeense Lezginka, een Kaukasische volksdans die wordt gekenmerkt door een levendig tempo en dynamische lichaamsbewegingen. Hij kan in paren of met z’n allen worden gedanst.


boy-dancing


In het eerste geval raken de partners elkaar niet aan. Vrouwen bewegen veel rustiger, terwijl mannen op een vrolijke en dynamische manier dansen. Soms vallen ze op hun knieën of nemen een adelaarspose aan.
Kijk maar eens naar wat deze jongen op de dansvloer aan het doen was!

Pagina 1 van 1


bron : Suro Hakobyan

Zijn werk is voor deze dierenarts echt zijn passie! Kijk hoe hij op een ongebruikelijke manier een dakloze hond hielp
Het werk van een dierenarts is uitdagend, en daar kwam Dr. Andy Mathis, die in Elberton, Georgia (USA) woont, ook achter. Toen hij op een dag op het punt stond om zijn werk af te maken en naar huis te gaan, beantwoordde hij nog één telefoontje dat15 foto’s die laten zien hoe computers werkten voordat het supersnelle Internet er was :)
Het is bijna niet te geloven, en je zou het een sprookje kunnen noemen, maar niet al te lang geleden, was er een tijd dat niet iedereen toegang had tot het internet! Zelfs had niet elk huishouden een computer! Het klinkt verschrikkelijk, vooral omdat

Een Vrouw Moest Snel En Vastberaden Een Besluit Nemen… Het Is Bewonderenswaardig Wat Ze Deed!
Een inwoonster van Milltown (Wisconsin) hoorde ‘s nachts een wanhopige schreeuw om hulp uit het bos. Ze aarzelde geen moment! Ze besloot om het uit te zoeken! Ze kon niet geloven wat ze zag… Ze zag de kop van een beer uit de stam van een

De gehele waarheid over de frietjes van McDonald’s!
Wie minstens één keer frietjes van McDonald’s heeft gehad, weet in elk geval dat ze heerlijk smaken. Ze zijn zacht, knapperig en verslavend. Om bezwaren van consumenten over waar ze van zijn gemaakt zijn te voorkomen (of zelfs te verbeteren), hee