Een 6-jarige durfde met een vrouw in een rode jurk te dansen. De gasten zullen zich deze bruiloft nog jarenlang herinneren!

Wat doen kinderen doen op bruiloftsrecepties? Meestal stoppen ze zich vol met lekkers, lopen wat door de zaal of zitten in het kindergedeelte. Er is op een bruiloft vaak veel te doen, dus hebben ze de hulp van volwassenen niet nodig. Ze dansen zelden en als ze dat al doen, kiezen er meestal voor om het met hun ouders of met andere kinderen te doen. Zelden besluiten ze om het alleen te doen. Ze schamen zich en denken dat ze niet goed genoeg zijn om met de oudere feestgangers mee te doen.

Deze jongen had besloten om iedereen te imponeren en met zijn talenten te pronken. Hij geeft het voorbeeld waar zelfs een jong stel nog tegenop zou kijken! Hij danste de Tsjetsjeense Lezginka, een Kaukasische volksdans die wordt gekenmerkt door een levendig tempo en dynamische lichaamsbewegingen. Hij kan in paren of met z’n allen worden gedanst.


boy-dancing


In het eerste geval raken de partners elkaar niet aan. Vrouwen bewegen veel rustiger, terwijl mannen op een vrolijke en dynamische manier dansen. Soms vallen ze op hun knieën of nemen een adelaarspose aan.
Kijk maar eens naar wat deze jongen op de dansvloer aan het doen was!

Pagina 1 van 1


bron : Suro Hakobyan

Facebook Comment
Hij Nam Een Foto Tijdens De Tour Of The Mansion. Deze Foto Veroorzaakte Een Storm Op Het Internet!
In Greencastle is er het bekende verhaal van de Pink Lady. Niet ver van de stad is een in 1800 gebouwd landhuis dat al lang geleden is verlaten. Het behoorde aan de familie van O’Hare. De legende zegt dat Irene O’Hare het gebouw sinds haaZe brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!
Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die do

Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!
Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie! Dankzij haar krijgt het

Op het eerlijk gezicht lijken het net mensen! Maar niets is minder waar!
Dit werk is van de Amerikaanse artiest Duane Hanson, welke een onvoorstelbare talent heeft van het maken van realistische sculpturen.   Het is moeilijk om te geloven dat deze fantastische karakters zijn gemaakt van glasvezel en vinyl. Ze zijn zo get