Een jonge kat kwam tussen de wielen van een snel rijdende auto terecht, maar zijn leven werd op wonderbaarlijke wijze gered

De aanwezigheid van een dier op de weg veroorzaakt gevaar. Niet alleen het leven van het dier is in gevaar. Chauffeurs om hem heen kunnen de controle verliezen en een ongeval veroorzaken. Dieren die door snel rijdende auto’s worden gedood zijn geen ongebruikelijke gezicht.  

Een tijdje geleden had een jonge Russische kat daar ook toe kunnen horen. Het dier viel in de buurt van Kaliningrad om onbekende redenen uit een auto en was omringd door auto’s waarvan de wielen hem op een haar na raakten…


cat-p


De kat die daar op de snelweg lag, was nog heel klein en had bij zijn moeder moeten zijn en niet helemaal alleen op de snelweg. Chauffeurs die de kat zagen probeerden hem te omzeilen en de camera in de berm registreerde een hele rij snel rijdende auto’s die de kat meedogenloos naderden.

Het zag er hopeloos voor hem uit.

cat-2


Het leek erop dat de jonge kat geen enkele kans meer had en dat het slechts een kwestie van tijd was voor hij onder de wielen van een auto terecht zou komen. De kat leek echter onder een gelukkig gesternte te zijn geboren, want een van de bestuurders handelde tegen de regels in, en zette zijn auto midden op de weg stil en nam het dier mee in zijn auto.
Zijn gedrag heeft beslist het leven van de kat gered. Helaas weten we niet wie deze heldhaftige man was, maar we mogen wel aannemen dat hij uit Bryansk afkomstig is, omdat zijn kenteken dat aangeeft.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Hij deed specie in een rubberen handschoen. Als je ziet wat hij daarmee maakte, zult je versteld staan!
Tuinliefhebbers hebben op warmere dagen vaker de neiging in de tuin te werken. Het is een goed moment voor het zaaien van zaad, de grond te schoffelen of de plantenresten na de winter te verwijderen. Hoewel de komende weken veel werk zullen brengen,Duikers zijn naar de bodem van de Middellandse Zee gegaan en… daar vonden ze een verloren stad!
Dit zou ongeloof voor de onderwater ontdekkingsreiziger zijn. Mijn leven spenderen of te zoeken naar verloren schepen op de bodem van de oceaan. Je vind wellicht een verloren schat, sieraden op de bodem. Misschien zal je op een dag de Atlantisch vind

De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.

Velen van ons hebben dit apparaat in onze keuken, maar weinigen weten hoe gevaarlijk het kan zijn. Wees voorzichtig!
Hoewel dit apparaat in de keuken uiterst nuttig is, kan het ook erg gevaarlijk zijn door de druk die het produceert. De hogedrukpan, want dat is het apparaat waar we het over hebben, stelt ons in staat om heerlijke maaltijden te bereiden zonder urenl