Hij deed 500 gram kaas, een ei en bloem in een kom. Het resultaat is een geweldige aanvulling op elk gerecht. Gewoon lekker!

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan lieten zien dat kaas behoorlijk verslavend is. Het is toegevoegd aan een groep stimulantia, net zoals koffie of chocolade. Dr. Neal Bernard heeft zelfs geprobeerd het melkcrack te noemen :). Hoewel de verslavende effecten zijn aangetoond, benadrukken de onderzoekers dat het ook veel voedingswaarde heeft. Het bevat veel eiwitten, calcium en B-vitamines.

Vandaag stellen we voor om heerlijke kaasballen te maken, die een uitstekende aanvulling op vele gerechten kunnen zijn. Als je een verslaafde kaaskop bent, dan is dit recept speciaal voor jou gemaakt.


De basis ingrediënten:

– 500 gram geraspte mozzarella kaas
– 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
– een ei
– 100 gram bloem
– een halve theelepel oregano
– voldoende paneermeel
– olie om in te bakken.


1. Doe de mozzarella, Parmezaanse kaas, eieren, meel en oregano in een kom.

1

22. Kneed alles heel zorgvuldig tot het een gladde consistentie bereikt.

3bron : youtube.com

Deze gevaarlijke mist bevriest alles wat er in de omgeving komt!
Wat je straks zult zien, zal je misschien verbazen, maar het is waar! De machtige kracht van de natuur kan soms destructief zijn! Soms kan een gewone storm omslaan in iets meer beangstigend… Onlangs was een mysterieuze nevel het Hongaarse bos PToen een oude man stierf vonden reddingswerkers in zijn appartement iets dat hen behoorlijk schokte. Dit hadden ze zeker niet verwacht!
“Dikke Vincent” is een zevenjarige teckel die in Houston, Texas woont. Na de dood van de eigenaar werd de hond meegenomen naar een plaats waar dieren hulp krijgen, genaamd “K-9 Angels Rescue”. Toen reddingswerkers hem vonden,

Ze dacht dat het een gewone moedervlek was, totdat ze beter keek. Iedereen moet deze korte gids over veranderingen van de huid kennen!
De meeste van jullie hebben waarschijnlijk wel een paar moedervlekken op je lichaam. Meestal besteden we er niet veel aandacht aan en behandelen ze als iets dat geen kwaad kan. Maar ze zijn niet altijd veilig! Sommigen ervan zijn een waarschuwingssig

Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.
 Mannen die op hoogte op grote bouwplaatsen werken, worden verondersteld stalen zenuwen te hebben. Hard werken en het voortdurende gevaar maken hen hard, of misschien lijkt het alleen maar zo. Tijdens het werken op een bouwplaats, zagen deze mannen