Hij deed 500 gram kaas, een ei en bloem in een kom. Het resultaat is een geweldige aanvulling op elk gerecht. Gewoon lekker!

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan lieten zien dat kaas behoorlijk verslavend is. Het is toegevoegd aan een groep stimulantia, net zoals koffie of chocolade. Dr. Neal Bernard heeft zelfs geprobeerd het melkcrack te noemen :). Hoewel de verslavende effecten zijn aangetoond, benadrukken de onderzoekers dat het ook veel voedingswaarde heeft. Het bevat veel eiwitten, calcium en B-vitamines.

Vandaag stellen we voor om heerlijke kaasballen te maken, die een uitstekende aanvulling op vele gerechten kunnen zijn. Als je een verslaafde kaaskop bent, dan is dit recept speciaal voor jou gemaakt.


De basis ingrediënten:

– 500 gram geraspte mozzarella kaas
– 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
– een ei
– 100 gram bloem
– een halve theelepel oregano
– voldoende paneermeel
– olie om in te bakken.


1. Doe de mozzarella, Parmezaanse kaas, eieren, meel en oregano in een kom.

1

22. Kneed alles heel zorgvuldig tot het een gladde consistentie bereikt.

3bron : youtube.com

Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!
Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op! Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steunDeze foto’s lijken misschien nep. Maar de waarheid zal u gaan verassen!
Waterskiën op een haai naar beneden stromen van lava tijdens bestrijding van wildvreemde? Klik en u bent klaar. Uw foto’s bewerken kan nu gemakkelijker. Maar wat denkt u over de foto’s hieronder? Iemand die net op de juiste plaats en op het juis

De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!
Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken. Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan i

De mensen dachten dat deze pup zijn overleden baasje miste. De waarheid bleek heel anders te zijn!
Het is bijna een jaar geleden dat het internet werd overspoeld door een foto van een hond die een gat groef in het graf van zijn meester, en daar lange tijd in bleef rouwen. Dergelijk gedrag komt natuurlijk soms voor, zoals hier, maar de hond had het