Een dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.

Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.

Carmen was al enige tijd vrijwilligster en kon niet onverschillig naar de situatie kijken. Ze wilde haar eigen maaltijd geven, maar de vrouw was al verdwenen. Ze was net bezig te vertrekken toen ze een zachte stem achter hen hoorde vragen om wat restjes van de maaltijd. Het bleek dezelfde vrouw te zijn die het meisje eerder had gezien.Zonder aarzelen gaf ze haar de rest van haar maaltijd, maar ze voelde zich er toch niet goed bij. Ze vond dat de vrouw meer verdiende. Ze besloot een volledige maaltijd voor haar te kopen. Zij vroeg een werknemer van het restaurant haar te vragen het restaurant niet te verlaten. De gasten waren verontwaardigd over de hele situatie. Je kon merken dat de dakloze met haar sterke geur hun maaltijd bedierf. Ze keken verwijtend en boos naar Carmen.

1

 

De oude vrouw was erg dankbaar voor haar vriendelijkheid. Ze omhelsde het meisje en huilde. Het was een knuffel zoals ik nog nooit eerder had gevoeld.

Denk voordat je iemand veroordeelt wel twee keer na.

Niet iedereen heeft ervoor gekozen om dakloos te worden. Ik zal dat ontroerende moment nooit vergeten.

De vriend van het meisje nam haar foto en zette die vervolgens online. Op die manier wilde ze iedereen laten zien dat een klein gebaar veel plezier kan brengen voor iemand die arm is.

2

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Ze Nam Een Gewone Zakdoek, En Deed Er Toen Iets Bijzonders Mee… Je Zult Je Ogen Uitwrijven Van Verbazing!
Papieren zakdoeken lijken geen erg interessant materiaal. Ze zijn niet houdbaar, we gooien ze weg en ze hebben meestal onze aandacht niet erg lang… Wat jammer! Je hoeft alleen maar een beetje talent en fantasie te hebben om echte wonderen te crTwee puppies vielen in een put waarin een cobra zat. Wat er daarna gebeurde is in tegenspraak met alle logica!
In het Indiase district Punjab vielen twee kleine puppies in een diepe put. Maar ze zaten er niet alleen! In hun gezelschap was een van de dodelijkste slangen ter wereld – de Indiase cobra. Tot ieders verbazing viel hij de hondjes niet aan. De

Als je zit, doe je dan het ene been over het andere? Zie hier een paar redenen waarom je dat niet moet doen!
De meeste vrouwen die op een stoel zitten, slaan de benen over elkaar. Veel mensen zeggen dat het een zeer elegante en sexy houding is, die het toppunt van vrouwelijkheid is. Het over elkaar doen van de benen gaat vaak automatisch en ongemerkt, en so

Door een ziekte kan zij haar zoon niet meer herinneren, maar toen werd het spel onmogelijk! Zie hier en deel de emotie met ons!
De zoon wou een liedje zingen voor zijn moeder. De vrouw leed al Alzheimer, wat ervoor zorgt dat je je man en kinderen niet meer kan herinneren. Maar ze nooit de steun verlaten. De familie is sterker dan deze verschrikkelijk, helaas ongeneesbare ziek