Een dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.

Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.

Carmen was al enige tijd vrijwilligster en kon niet onverschillig naar de situatie kijken. Ze wilde haar eigen maaltijd geven, maar de vrouw was al verdwenen. Ze was net bezig te vertrekken toen ze een zachte stem achter hen hoorde vragen om wat restjes van de maaltijd. Het bleek dezelfde vrouw te zijn die het meisje eerder had gezien.Zonder aarzelen gaf ze haar de rest van haar maaltijd, maar ze voelde zich er toch niet goed bij. Ze vond dat de vrouw meer verdiende. Ze besloot een volledige maaltijd voor haar te kopen. Zij vroeg een werknemer van het restaurant haar te vragen het restaurant niet te verlaten. De gasten waren verontwaardigd over de hele situatie. Je kon merken dat de dakloze met haar sterke geur hun maaltijd bedierf. Ze keken verwijtend en boos naar Carmen.

1

 

De oude vrouw was erg dankbaar voor haar vriendelijkheid. Ze omhelsde het meisje en huilde. Het was een knuffel zoals ik nog nooit eerder had gevoeld.

Denk voordat je iemand veroordeelt wel twee keer na.

Niet iedereen heeft ervoor gekozen om dakloos te worden. Ik zal dat ontroerende moment nooit vergeten.

De vriend van het meisje nam haar foto en zette die vervolgens online. Op die manier wilde ze iedereen laten zien dat een klein gebaar veel plezier kan brengen voor iemand die arm is.

2

Pagina 1 van 1Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.
Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK). Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doekEen doodsbange moeder draaide haar dochter weg toen ze een getatoeëerde motorrijder naar haar zag zwaaien. Ze maakte een grote fout!
Een getatoeëerde man op een motorfiets liep naar een meisje dat bij haar ouders in hun auto zat. Hij gaf haar een vriendelijke glimlach en zwaaide met zijn hand. Verschrikt door zijn gedrag draaide de moeder snel haar dochter weg en verbood haar elk

Je gaat niet geloven dat dit echt is Nog niet! Deze wonderen zijn gemaakt door de natuur!
Wanneer we beginnen met het plannen van zomeruitjes en vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor je een locatie kiest, bekijken deze wonderen. Misschien maakt het indruk op jou en dat jij er nog vandaag naartoe wil! 1. Antelope Canyon, Ari

Toen ik dit had uitgevonden, wanneer het gebouw werd gebouwd was ik even geschrokken!
Hoe zou jij een 10-verdiepingen gebouw noemen met 1000 deuren? Een Zuid-Koreaans artiest genaamd Choi Jeon-Hwa stelde de simple naam „Deuren” voor. Het gebouw is gebouwd in 2009 en bestaat geheel uit hergebruikte deuren. Wow. Er zijn veel van dez