Een dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.

Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.

Carmen was al enige tijd vrijwilligster en kon niet onverschillig naar de situatie kijken. Ze wilde haar eigen maaltijd geven, maar de vrouw was al verdwenen. Ze was net bezig te vertrekken toen ze een zachte stem achter hen hoorde vragen om wat restjes van de maaltijd. Het bleek dezelfde vrouw te zijn die het meisje eerder had gezien.Zonder aarzelen gaf ze haar de rest van haar maaltijd, maar ze voelde zich er toch niet goed bij. Ze vond dat de vrouw meer verdiende. Ze besloot een volledige maaltijd voor haar te kopen. Zij vroeg een werknemer van het restaurant haar te vragen het restaurant niet te verlaten. De gasten waren verontwaardigd over de hele situatie. Je kon merken dat de dakloze met haar sterke geur hun maaltijd bedierf. Ze keken verwijtend en boos naar Carmen.

1

 

De oude vrouw was erg dankbaar voor haar vriendelijkheid. Ze omhelsde het meisje en huilde. Het was een knuffel zoals ik nog nooit eerder had gevoeld.

Denk voordat je iemand veroordeelt wel twee keer na.

Niet iedereen heeft ervoor gekozen om dakloos te worden. Ik zal dat ontroerende moment nooit vergeten.

De vriend van het meisje nam haar foto en zette die vervolgens online. Op die manier wilde ze iedereen laten zien dat een klein gebaar veel plezier kan brengen voor iemand die arm is.

2

Pagina 1 van 1Facebook Comment
De politie kan in het kader van een absurde wet deze hond met zijn prachtige glimlach laten inslapen. Moet deze hond echt dood?
Dura lex, sed lex is een rechtsbeginsel dat uit het oude Rome stamt, en aangeeft dat ook al is de wet hard, het nog steeds de wet is. Volgens dit principe staan regels en voorschriften voorop en moet iedereen ze opvolgen, ongeacht de omstandigheden.Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden v

Deze fotograaf zag iets op de muur van het gebouw. Je raad nooit wat dat is….. WAUW!
Fotograaf Paolo Seimandi bracht een bezoek aan Nationaal Park Gran Paradiso, Noord-Italië, toen zijn aandacht getrokken werd door iets vreemds. Kijk goed, en probeer te raden zonder verder te kijken, wat Seimandi zag.

20 grappige foto’s die op de juiste plaats en tijd werden gemaakt
In het verleden, als iemand iets grappigs zag, vertelden ze elkaar over wat ze zagen en hoe ze het zagen. Tegenwoordig, in een tijd waarin de meeste mensen smartphones hebben, is het vereeuwigen van een grappige situatie pijnlijk eenvoudig. Het belan