Deze 4 woorden kunnen elke relatie kapot maken! Zeg zoiets nooit tegen je partner!

Zelfs het best afgestemde koppel kan problemen hebben, als er emoties aan communicatie worden toegevoegd. In de hitte van de strijd laat ons brein ons woorden zeggen die we helemaal niet willen zeggen. Verbale wonden hebben veel tijd nodig om te helen en laten blijvende littekens achter in een relatie.

Er is een gezegde dat als de emoties tevoorschijn komen, de intelligentie verdwijnt. Als jouw partner iets zegt dat je niet bevalt, kun je gemakkelijk terugbijten door iets vreselijk te zeggen om jezelf te verdedigen. Het is gemakkelijk om de verdediging te ver te voeren, wanneer de woorden van jouw partner als een aanval voelen. Ontdek welke woorden pijn doen in zo’n situatie, en vermeden moeten worden.


Young couple with relationship difficulties


1. Je moet

Wanneer je deze uitspraak gebruikt, zal jouw partner zich voelen alsof jij een beter mens bent dan hen. “Je moet van baan veranderen”, “Je moet je baas vertellen dat ze het verkeerd hebben”. Deze woorden leggen dwang in jouw standpunt. Probeer in plaats van het woord “moeten” liever: “Ik zou graag willen dat je nadenkt over het veranderen van baan.”

academyoflustandlove.com

Couple sitting on sofa with arms folded, looking angry


2. Jij

Wanneer jouw zinnen beginnen met een verwijtend “jij”, dan begint het probleem. “Jij luistert nooit naar mij “,”Jij zorgt alleen maar voor jezelf.” Deze korte woorden veranderen veel, en dragen veel beschuldiging in zich. Wat je na deze uitdrukking uit woede zegt, zal een uitdaging zijn. Probeer in plaats daarvan: “Als je zo doet, voel het alsof je niet naar me luistert.”

advantage.edu

Man and woman
Een Liefdesverhaal wordt verteld in eenvoudige foto’s! Ik was erg geraakt.
Met behulp van een foto kun je meer vertellen dan met een lang verhaal. Enkele paren besloten om hun liefdesverhaal met alleen foto’s vertellen. Op een bepaald moment van het jaar namen ze foto’s met op de achtergrond hun huis. In de loopDeze gigantische hoop puin drijft nog in Spirit Lake! Het zorgt ervoor dat niemand de tragedie vergeet die meer dan 30 jaar geleden heeft plaatsgevonden!
Heb je ooit gehoord van de Saint Helens vulkaan? Als dat zo is, dan zul je zeker weten wat er in de volgende foto’s wordt getoond. Zijn spectaculaire uitbarsting op 18 mei 1980 was een van de eerste die werd voorspeld door vulcanologische diens

15 foto’s die laten zien hoe computers werkten voordat het supersnelle Internet er was :)
Het is bijna niet te geloven, en je zou het een sprookje kunnen noemen, maar niet al te lang geleden, was er een tijd dat niet iedereen toegang had tot het internet! Zelfs had niet elk huishouden een computer! Het klinkt verschrikkelijk, vooral omdat

Bekijk deze feiten waarvan wij denken dat ze echt zijn, maar ze zijn nep! Ongelooflijk!
Er zijn veel dingen waar we zonder enige aarzeling in geloven. We hebben vanaf het moment dat iemand ons erover vertelde, gedacht dat deze dingen waar waren en zo is het altijd gebleven. Maar in werkelijkheid zijn het gewoon mythen! Bedenk hoeveel je