Deze 4 woorden kunnen elke relatie kapot maken! Zeg zoiets nooit tegen je partner!

Zelfs het best afgestemde koppel kan problemen hebben, als er emoties aan communicatie worden toegevoegd. In de hitte van de strijd laat ons brein ons woorden zeggen die we helemaal niet willen zeggen. Verbale wonden hebben veel tijd nodig om te helen en laten blijvende littekens achter in een relatie.

Er is een gezegde dat als de emoties tevoorschijn komen, de intelligentie verdwijnt. Als jouw partner iets zegt dat je niet bevalt, kun je gemakkelijk terugbijten door iets vreselijk te zeggen om jezelf te verdedigen. Het is gemakkelijk om de verdediging te ver te voeren, wanneer de woorden van jouw partner als een aanval voelen. Ontdek welke woorden pijn doen in zo’n situatie, en vermeden moeten worden.


Young couple with relationship difficulties


1. Je moet

Wanneer je deze uitspraak gebruikt, zal jouw partner zich voelen alsof jij een beter mens bent dan hen. “Je moet van baan veranderen”, “Je moet je baas vertellen dat ze het verkeerd hebben”. Deze woorden leggen dwang in jouw standpunt. Probeer in plaats van het woord “moeten” liever: “Ik zou graag willen dat je nadenkt over het veranderen van baan.”

academyoflustandlove.com

Couple sitting on sofa with arms folded, looking angry


2. Jij

Wanneer jouw zinnen beginnen met een verwijtend “jij”, dan begint het probleem. “Jij luistert nooit naar mij “,”Jij zorgt alleen maar voor jezelf.” Deze korte woorden veranderen veel, en dragen veel beschuldiging in zich. Wat je na deze uitdrukking uit woede zegt, zal een uitdaging zijn. Probeer in plaats daarvan: “Als je zo doet, voel het alsof je niet naar me luistert.”

advantage.edu

Man and woman
Deze Hond Heeft Iets Buitengewoons Gedaan Om Zijn Vriend Te Redden. Het Is Ongelooflijk!
De films die in de loop der jaren op tv of in de bioscoop verschenen toonden vaak hondhelden, die een geliefde redde voordat ze in de problemen kwamen – blaffen, om hulp roepen of op een zeer intelligente manier handelen. Het blijkt echter datZe woonden in een garage uit 1924. Toen de buren binnen kwamen, keken ze hun ogen uit!
Elk jong stel droomt over een eigen nestje, waar ze samen hun leven kunnen beginnen. Maar niet iedereen kan zich een eigen huis of appartement veroorloven, dus moeten velen dit op een of andere manier proberen op te lossen. Sommige mensen kiezen er v

Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!
Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een norm

Niet Alleen Mensen Helpen Elkaar! Zie Hoe Dieren In Gevangenschap Elkaar Ondersteunen!
In Aziatische landen zijn de leefomstandigheden van dieren in de dierentuin vaak niet de beste. Huisdieren zijn vaak ondervoed en verstoken van veterinaire zorg. Alleen de buren in de kooien naast hen weten hoe de werkelijkheid eruit ziet. In de dier