Een camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!

Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgen en hen bescherming te bieden. Er is veel veranderd sinds de tijd dat hond en mens begonnen samen te leven. Maar er zijn nog dingen in deze wereld die nooit veranderen.

De meeste mensen hebben nu een telefoon bij zich. En daarom is het mogelijk om momenten vast te leggen die vroeger mondeling aan vrienden zouden zijn beschreven, die het vaak niet zouden kunnen geloven.Deze video werd opgenomen door de moeder, die aandachtig waakte over de relatie tussen haar pasgeboren kind en hun hond.

pies


 Deze opname laat zien dat dieren ook gevoelens hebben en graag voor het nieuwe gezinslid willen zorgen. De pasgeborene lag lekker te slapen toen de hond voorzichtig bij hem kwam…

De hond dekte de baby toe, en verzorgt en beschermt hem op een manier waarvan ze begrijpt dat het goed is. Het kind kan veilig en rustig slapen met zo’n bewaker.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

De Ontwikkeling In Onze Cultuur Gaat Soms Via Behoorlijk Interessante Paden. Zie Hoe De Wereld In Een Paar Decennia Is Veranderd.
Vind je de veranderingen die de laatste decennia hebben plaatsvonden leuk? Samen met de ontwikkeling van de technologie vonden er een aantal veranderingen in gewoontes en levensstijl plaats. Sommigen daarvan zijn gunstig, anderen… niet.  HierZijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.

Man red een haai! Zie hier of hij durft om deze redding te doen!
Nooit was Shane Cox zo dicht bij een haai. De man neemt de vangst van haaien, die een lokale delicatesse in Ninety Mile Beach in Victoria, Australië. Per ongeluk ving hij een kleine witte haai, snel sneed hij het touw door om hem te bevrijden.

De oppasser van de olifant viel plotseling op de grond. De reactie van de dieren is geweldig!
We weten allemaal al lang dat olifanten verschrikkelijk intelligente dieren zijn. Ze kunnen empathie voelen en voor anderen zorgen. Ze vrolijken hun vrienden en verzorgers vaak op, duwen ze met hun slurf, rouwen om het verlies van een naaste, en voel