Pastelkleurig Haar En Regenboog Kleuren Is Een Nieuwe Trend In Het Verven Voor 2015

Het jaar 2015 zit vol met nieuwe trends in haarkleuring. Je kent al de trend voor haar in een grijstint.

Maar dat is niet alles wat dit seizoen in de mode is. Maak je klaar voor een kleurrijke duizeligheid. Haar in een veelkleurige regenboog van verschillende pasteltinten is een nieuwe trend onder vrouwen. Nicki Minaj, Christina Aguilerra of Kate Parry hadden al kleurrijke haar. In het echte leven is het moeilijk om je zo’n extravagantie voorstellen, vooral als we op hoge posities werken, dan bevinden we ons in bedrijven of op openbare plaatsen. Maar je kunt altijd dromen en kijken naar de mensen die zich zo’n extravagantie wel kunnen veroorloven.
En hoe denk je erover, is het cool trendy of niet?1. Regenboog duizeligheid.

12. De tinten groen, zeegroen en grijs, en het haar vastgebonden in een Franse haarstreng – indrukwekkend.

23. Roze haar in de hoofdrol, twee tinten blauw met gele reflecties.

3bron : elitedaily.com

Facebook Comment
Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden
Een dakloze hond in Brazilië loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden. Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naarZie je de afstand? De nieuwsgierige jongen kom in de diepte en je raad nooit wat hij vond!
Reddit gebruiker plaatste zijn fantastische avonturen, hij bezocht zoal de Antelope Canyon in Arizona. Hij was daar wel eens eerder, maar de laatste keer besloot haar naar beneden te gaan. Zo keerde hij terug naar een bug op te lossen, het is verbazi

De genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!

17 foto’s die bewijzen dat mensen in de jaren 30 en 40 meer hardcore waren dan we ons kunnen voorstellen!
We denken dat onze grootouders of overgrootouders werden geboren als lieve bejaarde mensen die ons wat geld geven als we hen bezoeken. Maar natuurlijk is het zo niet! De vroegere generatie is groot geworden onder totaal andere omstandigheden. Destijd