15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!


4. Onmiddellijk na de geboorte worden kalveren bij hun moeders weggehaald, en de door hen geproduceerde melk wordt aan mensen gegeven.

4


5. We denken dat we eiwit en calcium nodig hebben, maar dat is niet waar. De hoeveelheid eiwit in melk is drie keer hoger dan wat een mens nodig heeft.

5


6. De vraag naar melk wordt gestimuleerd door reclamecampagnes en mensen worden voortdurende doordrongen van het feit dat melk van essentieel belang is voor een goede ontwikkeling.

6


7. Omdat het rijk is aan dierlijke eiwitten kan melk ons pH-niveau verzuren, en het calcium uit onze botten spoelen.

7bron : lifebuzz.com/cows-milk

De 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ben je benieuwd welke andere taarten werden ontworpen door gekke banketbakkers? Bekijk de video hieronder – je zult zeker verrast zijn! Welke taart wil jij het liefst? Heb je een favoriet? :) Deel ze met je vrienden op Facebook! :)Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!
In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke ge

Hij Was Doodsbang Toen Hij Naar Die Foto Keek. Kun Jij Zien Wat Er Achter Zijn Rug Is?
De foto hieronder komt uit 1972. Deze trouwfoto werd meer dan 40 jaar geleden genomen in Schotland. Op het eerste gezicht zie je niet iets dramatisch, maar kijk nog eens! Kijk naar de man aan de rechterkant. Iets verbergt zich achter zijn rug! Er sta

Ze gebruikte een deegroller om toast uit te rollen. Als je ziet wat ze er in deed en hoe het er uit ziet, zul je het niet kunnen weerstaan!
4. Bedek de toast met Nutella en voeg een handjevol aardbeien en een paar plakjes banaan toe. 5. Wikkel de rollen strak op en week ze in het mengsel van ei en melk. 6. Bak de toast in hete boter tot ze goudbruin zijn. Zie de video op de volgende pagi