15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!

Toen we jong waren werd steeds herhaald dat we melk moesten drinken om sterk en gezond te worden. Zonder melk was dat niet mogelijk! Het beste was om voor het ontbijt of avondeten een glas te drinken om de botten sterk te maken en ziekten weg te houden. Nieuw onderzoek brengt aan het licht dat melk helemaal niet zo goed is.

Melk heeft zeker invloed op ons lichaam, maar niet zoals we zouden willen. Na het lezen van deze feiten kan jouw mening over melk veranderd zijn, en zul je nadenken over de vraag of het de moeite van het drinken waard is of niet.


krowa


1. Melk bevat vitaminen en mineralen, maar ook zure dierlijke eiwitten en antibiotica die door koeien worden opgenomen wanneer ze gevoerd worden. Deze stoffen doen meer kwaad dan goed!

1


2. Mensen zijn de enige wezens die de melk van andere dieren drinken, zelfs in het volwassen stadium en melk kan iemand meer schaden dan goed doen.

2


3. Koeien worden door mensen gebruikt en in een toestand van voortdurende melkafgifte gebracht om aan de menselijke vraag te voldoen. Meer schokkende feiten over melk zijn op de volgende pagina te vinden!

3bron : lifebuzz.com/cows-milk

Deze vrouw wilde alleen maar geld opnemen… en had nooit verwacht wat er gebeurde
Deze bank in Canada wou eenmalig ‘’bedankt’’ zeggen tegen zijn klanten. En hij deed het op een zeer unieke en persoonlijke manier. Geldautomaat is omgezet naar ATM (Automatic Thanking Machine). Verraste klanten kregen ook nog eens speciale geHeeft u een contactloze betaalkaart? Kijk dan uit voor met lezers zwaaiende dieven in het openbaar vervoer!
Een paar dagen geleden vestigde een Facebook-gebruiker de aandacht op een nieuwe manier van diefstal met contactloze betaalkaarten. De dief gaat naar een drukke plek, zoals een trein, met een verkooppunt met kaartlezer. Zij benaderen het slachtoffer,

Een hond liet mensen zien wat ware liefde en loyaliteit betekent.
Vriendschap is erg belangrijk en waardevol, want het zijn onze vrienden die ons uit de problemen helpen, ons weer op onze voeten helpen na een val, en een gebroken hart helpen genezen. Je moet niet vergeten dat, terwijl je altijd op je vrienden kunt

Het wordt de meest gevaarlijke route genoemd in de wereld. Zie zelf of jij het aandurft!
Als je hoogtevrees hebt, de video hieronder van doorgewinterde duizeligheid. Huan Shan Shan zijn de meningen van de meest gevaarlijke route, met een welverdiende rust. Het parcours omvat een steile verticale klim en een houten platform met bouten aan