15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!

Toen we jong waren werd steeds herhaald dat we melk moesten drinken om sterk en gezond te worden. Zonder melk was dat niet mogelijk! Het beste was om voor het ontbijt of avondeten een glas te drinken om de botten sterk te maken en ziekten weg te houden. Nieuw onderzoek brengt aan het licht dat melk helemaal niet zo goed is.

Melk heeft zeker invloed op ons lichaam, maar niet zoals we zouden willen. Na het lezen van deze feiten kan jouw mening over melk veranderd zijn, en zul je nadenken over de vraag of het de moeite van het drinken waard is of niet.


krowa


1. Melk bevat vitaminen en mineralen, maar ook zure dierlijke eiwitten en antibiotica die door koeien worden opgenomen wanneer ze gevoerd worden. Deze stoffen doen meer kwaad dan goed!

1


2. Mensen zijn de enige wezens die de melk van andere dieren drinken, zelfs in het volwassen stadium en melk kan iemand meer schaden dan goed doen.

2


3. Koeien worden door mensen gebruikt en in een toestand van voortdurende melkafgifte gebracht om aan de menselijke vraag te voldoen. Meer schokkende feiten over melk zijn op de volgende pagina te vinden!

3bron : lifebuzz.com/cows-milk

Weet Je Hoe Je In 10 Seconden Een Ei Kunt Pellen? Kijk Maar Hoe Eenvoudig Dat Is!
Waarschijnlijk heb je nog nooit met het probleem geworsteld om gekookte eieren te pellen. Soms is de schaal zo hard dat hij moeilijk te breken is. En wanneer hij scheurt, zit je meestal met een half ei.  Wij weten hoe je met dit probleem om moet gaaToen hij nauwkeurig naar deze foto keek, wilde de man een echtscheiding! Dat verbaast me niks. Ik zou hetzelfde doen!
Als je denkt dat dit een grap is, dat is niet! Het is een van de meest controversiële verhalen die de afgelopen paar maanden op het internet rondcirkelen. De echtgenoot van de afgebeelde vrouw links ging op zakenreis. Hij was maar 20 dagen weg van h

3 heerlijke recepten voor desserts zonder suiker en bloem! Smaakt geweldig, zonder je lichaam te belasten!
Mensen zijn verdeeld in twee fundamentele groepen: mensen die van desserts houden en degenen die gek zijn op desserts :) Dit wordt vergemakkelijkt door de magie van de maag waar zelfs geen kleine aardappel meer in past, maar nog wel ruimte heeft voor

Hij Pakte Een Klein Ei. Toen Begon Het Te Kraken, Stond Ik Doodstil. Kijk Eens Wat Er Uit Het Ei Kwam!
Het wonder van de geboorte… iets dat de mens noch enig ander schepsel in de wereld ooit zal begrijpen. Er is waarschijnlijk niets boeiender, dan de mogelijkheid om te kijken terwijl de wereld een volgende schattige baby verwelkomt. Een man pakt