15 redenen waarom je moet ONMIDDELLIJK moet stoppen met het drinken van melk! Nummer 15 is het meest schokkend!

Toen we jong waren werd steeds herhaald dat we melk moesten drinken om sterk en gezond te worden. Zonder melk was dat niet mogelijk! Het beste was om voor het ontbijt of avondeten een glas te drinken om de botten sterk te maken en ziekten weg te houden. Nieuw onderzoek brengt aan het licht dat melk helemaal niet zo goed is.

Melk heeft zeker invloed op ons lichaam, maar niet zoals we zouden willen. Na het lezen van deze feiten kan jouw mening over melk veranderd zijn, en zul je nadenken over de vraag of het de moeite van het drinken waard is of niet.


krowa


1. Melk bevat vitaminen en mineralen, maar ook zure dierlijke eiwitten en antibiotica die door koeien worden opgenomen wanneer ze gevoerd worden. Deze stoffen doen meer kwaad dan goed!

1


2. Mensen zijn de enige wezens die de melk van andere dieren drinken, zelfs in het volwassen stadium en melk kan iemand meer schaden dan goed doen.

2


3. Koeien worden door mensen gebruikt en in een toestand van voortdurende melkafgifte gebracht om aan de menselijke vraag te voldoen. Meer schokkende feiten over melk zijn op de volgende pagina te vinden!

3bron : lifebuzz.com/cows-milk

Ernstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van deHerken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!
Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een bero

Hij vereeuwigde kinderen uit de hele wereld en hun speelgoed op foto’s. De eerste twee zullen je tot tranen beroeren
Er is waarschijnlijk geen kind ter wereld die niet graag speelt. Vrijwel elk kind heeft wel een geliefd speeltje zonder welke zijn wereld in duigen zou vallen en er tranen in hun ogen zouden verschijnen. Ieder van jullie herinnert zich nog wel de plu

15 Kleine Briljante Oplossingen Van Alledaagse Problemen! Je Zult Verbaasd Staan Dat Het Zo Eenvoudig Is!
Heb je een aantal beproefde ideeën voor het oplossen van alledaagse problemen? Kijk naar deze 15 ideeën die elke dag nodig zullen zijn! Welke vind je het leukst? Kijk hoe je op een heel eenvoudige manier alledaagse ongemakken overwint! 1. Maak je s