Om Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!

Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.  

Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen.

1Ze keerde vijf keer terug naar het brandende gebouw om haar kittens te redden. Scarlett woonde met haar kinderen in een verlaten garage in de buitenwijken van New York City. Op een dag ging hun huis plotseling in vlammen op. Brandweerlieden waren bezig de brand te blussen, toen ze een kat zagen die haar bange kittens uit het brandende gebouw redde.

2
Hun moeder moest de vuurzee vijf keer het hoofd bieden om ze allemaal te redden. De heldenmoed van de kat had zijn prijs. Haar vacht was gedeeltelijk verschroeid en haar poten waren verbrand tot op de blote huid.

2abron : youtube

Facebook Comment
Hoe snel kun je de sluipschutter in deze foto’s te vinden?
Het menselijke gezichtsvermogen kan gemakkelijk voor de gek houden worden, het is voldoende om in een achtergrond op te gaan. Specialisten hierin zijn soldaten. Ze moeten zich op zo’n manier verstoppen dat ze voor het menselijk oog onzichtbaar zijnZe Hoorden Een Schreeuw Om Hulp Uit De Afvoerbuis! Dit Verhaal Heeft Mijn Hart Geraakt!
Dit verhaal zal ieders hart raken. Op een koude en regenachtige dag kreeg een groep Bewakers van het Reddingscentrum een telefoontje dat een kat in de afvoerbuis in de buurt van het winkelcentrum was gevallen Het bleek dat de kitten er al twee dagen

Wat hij in de geheime doos van zijn vrouw vond was geweldig. Maar de reden waarom zijn vrouw het erin deed is nog beter!
Het is geen geheim dat een goed huwelijk het resultaat is van hard werken. Paren hebben veel trucs om hun relatie goed te houden, en vaak kennen ze elkaars tactiek niet. Toen een oudere vrouw ziek werd en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd haar

Kijk hoe een acteur reageert op een oneerlijke meme die op het web rondgaat. Heel inspirerend!
Een aantrekkelijke acteur uit de tv-serie “Prison Break” – Wentworth Miller, is onlangs behoorlijk wat aangekomen en werd online het onderwerp van spot. Een van de populaire sites beledigde hem door een foto van hem toen hij nog mag