Om Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!

Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.  

Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen.

1Ze keerde vijf keer terug naar het brandende gebouw om haar kittens te redden. Scarlett woonde met haar kinderen in een verlaten garage in de buitenwijken van New York City. Op een dag ging hun huis plotseling in vlammen op. Brandweerlieden waren bezig de brand te blussen, toen ze een kat zagen die haar bange kittens uit het brandende gebouw redde.

2
Hun moeder moest de vuurzee vijf keer het hoofd bieden om ze allemaal te redden. De heldenmoed van de kat had zijn prijs. Haar vacht was gedeeltelijk verschroeid en haar poten waren verbrand tot op de blote huid.

2abron : youtube

10 vreemde activiteiten die je slimmer maken!
Neurobica staat ook wel bekend als hersentraining of de hersenenoefening. Het is gebaseerd op het gebruik van alle zintuigen. Hierdoor worden de hersenen gestimuleerd, krijgt sterkere neurologische verbindingen en wordt dus minder snel oud. Een goedDeze badkamers zijn echte kunstwerken
De meesten van ons hecht veel waarde aan een uniek ontwerp van hun huis of appartement, maar vaak negeren we de badkamer. We hebben genoeg aan een geschikt bad of douche, maar ook al voldoen ze niet aan onze wensen, wuiven we het weg…. Jammer!

Lachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!
 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg pop

Een van haar concurrenten stapte bijna op haar gezicht… Maar ze stond snel weer op en deed iets dat iedereen verbaasde.
Doorzettingsvermogen, vastberadenheid en volharding zijn belangrijke eigenschappen die van pas komen in het leven. Het stellen van belangrijke doelen is erg eenvoudig, het is lastiger om ze ook te halen. Soms missen we de motivatie en geven we gemakk