Bekijk Enkele Absurds Verboden Gericht Op De Rechten Van Vrouwen. Sommigen Ervan Zullen Je Triest Maken!

Gelijkheid der seksen en vrouwenrechten zijn nog steeds zeer problematische onderwerpen. We horen vaak over seksuele ongelijkheid in inkomens en gelijke toegang tot bepaalde beroepen. Gelukkig sterft dit probleem langzaam uit. Er zijn echter plaatsen in de wereld waar beperkingen voor vrouwen aan het absurde grenzen. 

collageEr zijn vele vreemde verboden en voorschriften die op vrouwen slaan. Sommige daarvan zijn overblijfselen van vroegere, minder tolerante tijden. Maar ze maken nog steeds deel uit van de wet en een overtreding kan worden bestraft. Hieronder hebben wij een paar van de vreemdste en meest extreme voorbeelden voor je klaar staan.

In Saoedi-Arabië mogen vrouwen en meisjes geen Barbiepoppen kopen. In plaats daarvan worden hun Fulla poppen aangeboden, erkend als… minder controversieel. Zou het een manier zijn om de binnenlandse industrie te steunen?

(Taringa)

1In Florida mogen ongehuwde vrouwen, weduwen en gescheiden vrouwen op zondag niet parachutespringen. Waarom alleen op zondag? Niemand die het weet.

(Places in san diego)

2
Facebook Comment
9 Voorbeelden Dat Het Verkeerd Parkeren Van Een Auto Vervelend Kan Zijn. Deze Slechte Chauffeurs Leerden Hun Lesje!
Niet iedereen is een perfecte bestuurder, je kunt het op de wegen zien. Een zondagsrijder kan niet gestraft worden, we kunnen alleen maar in stilte vloeken. Maar als iemand zijn auto erg slecht parkeert, kunnen we hem te pakken nemen en hem het problInternetters begonnen haar vriend vet te noemen. De vriendin kreeg de haters snel stil! Kijk maar wat ze deed!
 Ashley Stevens en Christopher Reed zijn al meer dan twee jaar samen. Ze houden veel van elkaar en kunnen zich niet voostellen weer single te zijn. Onlangs heeft zich bij hen een onaangename situatie voorgedaan. Ashley ving op de bruiloft van haar n

De grootste pitbull ter wereld werd vader. De pups zijn een kwart miljoen dollar waard!
Een van de bekendste pitbulls ter wereld werd niet lang geleden vader van acht mooie pups. De eigenaars van Hulk, Maroln en Lisa Grennan, wonen met hun huisdier in Hampshire, VS. Hulk is opgeleid als een elite verdedigingshond, en dat is de reden waa

Hoe je in minder dan een maand een platte buik kunt krijgen, en maar vier minuten per dag oefent? Dat is gemakkelijk!
Gezond en atletisch zijn is voor veel mensen een uitdaging. Sommige mensen kunnen hun fysieke conditie zonder veel inspanning verbeteren, bij anderen zijn uren op de loopband nog niet genoeg. In zo’n situatie zal niet alleen de motivatie vermindere