Bekijk Enkele Absurds Verboden Gericht Op De Rechten Van Vrouwen. Sommigen Ervan Zullen Je Triest Maken!

Gelijkheid der seksen en vrouwenrechten zijn nog steeds zeer problematische onderwerpen. We horen vaak over seksuele ongelijkheid in inkomens en gelijke toegang tot bepaalde beroepen. Gelukkig sterft dit probleem langzaam uit. Er zijn echter plaatsen in de wereld waar beperkingen voor vrouwen aan het absurde grenzen. 

collageEr zijn vele vreemde verboden en voorschriften die op vrouwen slaan. Sommige daarvan zijn overblijfselen van vroegere, minder tolerante tijden. Maar ze maken nog steeds deel uit van de wet en een overtreding kan worden bestraft. Hieronder hebben wij een paar van de vreemdste en meest extreme voorbeelden voor je klaar staan.

In Saoedi-Arabië mogen vrouwen en meisjes geen Barbiepoppen kopen. In plaats daarvan worden hun Fulla poppen aangeboden, erkend als… minder controversieel. Zou het een manier zijn om de binnenlandse industrie te steunen?

(Taringa)

1In Florida mogen ongehuwde vrouwen, weduwen en gescheiden vrouwen op zondag niet parachutespringen. Waarom alleen op zondag? Niemand die het weet.

(Places in san diego)

2
5 heerlijke desserts die je in 15 minuten kunt bereiden!
Soms hebben we uit verveling en soms ongewild, een verlangen om iets lekkers te proeven. Niet iedereen heeft het talent van een banketbakker die vanuit het niets de heerlijkste lekkernijen bereidt. Maar daar is een oplossing voor! Bekijk maar eens deEen bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!
Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zij

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon W

Het Ziet Eruit Als Een Gewoon Huis, Maar Als Je Naar Binnen Kijkt Zie Je Iets Bijzonders! Wow!
De eigenaar van dit atypische huis is Lillian Glanmire. Ze woont in Cork in Ierland en ze is geobsedeerd door Coca-Cola. Gedurende 30 jaar heeft ze alles wat verbonden is met deze beroemde drank verzameld. Haar huis is een echt museum. Gelukkig laat