Bekijk Enkele Absurds Verboden Gericht Op De Rechten Van Vrouwen. Sommigen Ervan Zullen Je Triest Maken!

Gelijkheid der seksen en vrouwenrechten zijn nog steeds zeer problematische onderwerpen. We horen vaak over seksuele ongelijkheid in inkomens en gelijke toegang tot bepaalde beroepen. Gelukkig sterft dit probleem langzaam uit. Er zijn echter plaatsen in de wereld waar beperkingen voor vrouwen aan het absurde grenzen. 

collageEr zijn vele vreemde verboden en voorschriften die op vrouwen slaan. Sommige daarvan zijn overblijfselen van vroegere, minder tolerante tijden. Maar ze maken nog steeds deel uit van de wet en een overtreding kan worden bestraft. Hieronder hebben wij een paar van de vreemdste en meest extreme voorbeelden voor je klaar staan.

In Saoedi-Arabië mogen vrouwen en meisjes geen Barbiepoppen kopen. In plaats daarvan worden hun Fulla poppen aangeboden, erkend als… minder controversieel. Zou het een manier zijn om de binnenlandse industrie te steunen?

(Taringa)

1In Florida mogen ongehuwde vrouwen, weduwen en gescheiden vrouwen op zondag niet parachutespringen. Waarom alleen op zondag? Niemand die het weet.

(Places in san diego)

2
Kapotte Voorwerpen Kunnen Nog Op Verschillende Manieren Worden Gebruikt. Zie De Meest Interessante Voorbeelden Van Creative Recycling.
Wij produceren enorme hoeveelheden afval per dag. Oude en kapotte voorwerpen belanden op de stortplaats waar ze wachten op hun definitieve einde.   Sommige mensen besloten om de oude, nutteloze troep een nieuw leven te geven. Soms met een interessanZe gaf 100 camera’s aan daklozen, en het resultaat van de campagne was geweldig!
Dit jaar organiseerde het Café Art, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Engeland, in juni een campagne, waarbij ze 100 camera’s aan daklozen gaven. De campagne had twee doelen. Het eerste was om daklozen zich door middel van kunst te late

Dompel je gezicht in een kom met koolzuurhoudend water. De Japanse manier om een mooie huid te krijgen verovert de wereld!
Als je op zoek bent naar een natuurlijke, goedkope en betrouwbare manier om een mooie en gezondere teint te krijgen, hebben we iets speciaals voor jou. Gewoon koolzuurhoudend water zal een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van je huid geven.

Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.
Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op h