Een weduwe zwaaide elke dag voor haar raam naar studenten. Op een dag gebeurde er iets onverwachts…

De bejaarde vrouw had niet verwacht dat de jongeren zouden waarderen wat ze deed en dat ze zo’n bijeenkomst voor haar zouden organiseren. Ze was erg blij en haar glimlach was meer waard dan duizend woorden.

babcia

Neem een kijkje hoe het er allemaal aan toe ging.bron : littlethings.com

Een Photoshop-expert laat zien hoe je met behulp van Photoshop van gewone foto’s magische beelden kunt maken.
Eindeloze verhalen Afsluiting Geluidslandschap Als je leuk vindt wat deze talentvolle Photoshop-expert doet, dan moet je hem delen met je vrienden.Hij Kwam Naar De Bar En Plakte Een Bankbiljet Op De Muur… Hij Had Niet Verwacht Wat Er Toen Zou Gebeuren!
In 1909 werd een tweede gebouw toegevoegd en werd deze plek veranderd in een school voor slechts elf studenten en drie leraren. Pas in 1957 werd de beroemde Salty Dawg Saloon geopend. De plek ontwikkelt zich geleidelijk van jaar tot jaar. De traditie

Weet je hoe je bruine bananen kunt vernieuwen? Nee? Kijk hier maar naar! Een eenvoudig en briljant idee!
3. Plaats het fruit zo, dat het bedekt is met rijst. Wacht een uur. De rijst zal het overtollige vocht uit de schil verwijderen en de smaak van de vrucht niet veranderen!

Dit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zo