Een weduwe zwaaide elke dag voor haar raam naar studenten. Op een dag gebeurde er iets onverwachts…

Tinney Davidson en haar man had een dagelijks ritueel. Elke ochtend en laat in de middag zaten ze voor het raam en zwaaiden naar de studenten die van en naar school gingen. In het begin vonden de kinderen het nogal verdacht, omdat het maar zelden gebeurt dat mensen dat doen. Later raakten de studenten gewend aan de plezierige begroeting en het afscheid, en beweerden zelfs dat hun dag dankzij hen beter was. Tinney’s man begon een paar jaar geleden met de ongebruikelijke gewoonte. Na zijn dood besloot de vrouw hun traditie voort te zetten.

Elke dag zat ze naast het raam en lachte vrolijk zwaaiend naar de kinderen. De studenten wilden alleen hun dankbaarheid ook aan haar tonen.

0


Na 8 jaar besloten de studenten om de aardige oudere dame op een of andere manier terug te betalen. Op Valentijnsdag nodigden ze haar uit op hun school en bereidden een kleine verrassing voor. De vrouw had helemaal geen idee wat haar tijdens haar bezoek te verwachten stond. Toen ze de gymnastiekzaal binnen ging, begon iedereen te applaudisseren. De jongeren hadden een korte video voor haar gemaakt, die uitlegde hoeveel het kleine gebaar voor hen betekende. Daarnaast schreven ze vele warme Valentijnsdagwensen op kleine roze harten en gaven ze aan Tinney.

639bron : littlethings.com

Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!
Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen. Zoals onderstaand voorbeeld laat zieDeze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!
Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goe

Katten van het ras Main Coon zijn de grootste gedomesticeerde katten ter wereld!
De Main Coon is één van de grootste gedomesticeerde kattenrassen. Katten van dit ras worden niet zonder reden als de grootste gezien. Van hun neus tot hun staart worden ze tot wel 123 cm lang en wegen tot 15,9 kg. Het ontstaan van het Main Coon ras

Denk je dat je niet zult slagen? Bekijk deze video, en je zult je manier van denken veranderen!
Mis je de motivatie ergens voor? Je denkt dat het je niet lukt om succes te hebben bij een onderneming? Je denkt dat je hopeloos bent? Niets is minder waar! Bekijk de video van Nick Vujicic, zodat je je niet alleen beter voelt, maar je zult ook energ