22 jaar geleden raakte zijn partner ernstig gewond. Sindsdien heeft deze hardnekkige ooievaar de harten van mensen over de hele wereld gestolen


Het werd al snel duidelijk dat het een onbekende ooievaar was die Klepetan’s partner van hem af wilde pakken. Maar Melena liet zich niet voor de gek houden! Ze joeg de indringer het nest uit en wachtte trouw op de juiste partner. Toen haar geliefde op 25 maart nog niet was komen opdagen, was haar verzorger bang dat hij tijdens de terugreis was overleden of te oud was om de meer dan 12.000 kilometer te kunnen vliegen. Toen iedereen de hoop had opgegeven, verscheen de vogel aan de horizon. Hij was inderdaad tien dagen te laat, maar veilig en gezond. Stjepan begroette hem met een emmer lekkere vis die hij binnen de kortste keren had weggewerkt.

4

bilder-hochladen.tv

7Hoewel het niet ongewoon is dat ooievaars vele jaren bij elkaar blijven, is de 15 jaar durende relatie van deze twee wel indrukwekkend. Samen brachten ze meer dan 40 kuikens ter wereld! Laten we hopen dat dit nog niet het einde zal zijn!

5


Bekijk het beroemdste koppel van Kroatië!bron : ptasiawyspa.hpu.pl

Facebook Comment
Kort Voor Haar Dood Liet Een Vrouw Een Notitie Achter Voor Haar Man. Haar Boodschap Zal Je Tot Tranen Toe Beroeren!
Billie Breland leed aan het einde van haar leven aan kortetermijn geheugenverlies, maar afgezien daarvan was ze in goede vorm. Toen ze echter in januari haar heup brak, verslechterde haar toestand snel en ze stierf kort daarna. Ze was 83 jaar oud. ZeHij loste ‘s werelds grootste Rubik’s kubus op in meer dan 7 uur! Kijk maar eens hoe hij het deed.
Deze video laat zien hoe hij het deed. De korte versie:

Man laat een droog stuk brood op de keukentafel liggen. De reactie van de hond is super grappig!
Vond je het leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

Wetenschappers hebben 4 redenen ontdekt die het voor intelligente mensen moeilijker maken om verliefd te worden
Reden twee: angst om je emoties te tonen. Alles heeft gevolgen, vooral als het liefde en verwikkelingen met zich meebrengt. Slimme mensen weten dat en beschermen zichzelf tegen pijn, teleurstelling, vernedering of ridiculisering. Ze doen dat vaak doo