22 jaar geleden raakte zijn partner ernstig gewond. Sindsdien heeft deze hardnekkige ooievaar de harten van mensen over de hele wereld gestolen

Elk jaar vindt er op 25 maart een opmerkelijke gebeurtenis plaats in een klein Kroatisch dorp. Inwoners gaan erop uit om een ooievaar te zoeken die elk jaar op dezelfde tijd naar zijn gewonde partner terugkeert.

Het begon allemaal in 1993. Dat jaar vond het schoolhoofd van Brodská Varos een vrouwtjesooievaar die was neergeschoten door jagers. Hij verzorgde haar wonden en nam haar onder zijn hoede. Desondanks kon de vogel niet naar warmere landen vertrekken en bracht de hele winter door onder het toeziend oog van Stjepan Vokica. De man noemde haar Melena en zorgde voor haar zo goed als hij kon.

1


Kort daarna werd een andere ooievaar genaamd Klepetan verliefd op Melena. Elk voorjaar keerde hij uit Afrika terug naar het nest waar zijn geliefde was achtergebleven. Dat deed hij meestal rond 24 en 25 maart. Op een keer merkte Stjepan dat er een mannetje op het dak van de school was geland. Eerst dacht hij dat het Klepetan was, maar hij leek niet erg op hem. Hij was meestal op tijd, maar nu was hij 12 dagen eerder aan komen vliegen.

2 3

telegram.hr

8bron : ptasiawyspa.hpu.pl

Facebook Comment
De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een ti8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!
Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die v

Het charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.

Dankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav