Raad wat achter dit kastje staat! Wat deze ouders deden is een supertoffe verrassing.

Wanneer dit huis werd gebouwd, was die jongen 2 jaar oud. Deze kamer dient als een kast voor onnodige dingen, vooral vanwege helling van het dak.

De kamer werd met linoleum en oude beschot bedekt en had een oude lichtschakelaar.

goer.org

1

De ingang tot de kamer werd achter een oude ladekast verborgen, dus jongen had geen idee dat er een ruimte meer is. De verrassing was des te groter toen bleek dat ouders voor hem een „mysterieuze kamer” maakten. Dit cadeau kreeg hij voor zijn vierde verjaardag. Prezent
Alle werkazaamheden vonden plaats wanneer kleintje in de kleuterschool was en daarom lukte het om alles in het geheim te houden. Linoleum werd door panelen vervangen en wanden werden met gipsplaten bedekt.
De kamer werd geverfd, ouders kochten nodige toestellen en zorgden voor de verlichting.
En dat was een voltreffer!
Het lukste was de schattenjacht. Op basis van tips zoekte jongen met zijn ouders een cadeau.
Hij had een beetje hulp nodig, omdat het „zeer, zeer moeilijk was”.
Uiteindelijk wilde hij de ladekast verplaatsen. Hieronder staat het gesprek tussen jongen en zijn moeder:
Moeder: Wat zie je?”, vroeg ik. Zoon: “Dit is niet een deur”, zei hij.
Moeder: “Wat denk jij dat we moeten doen? ” Zoon: “Ik denk dat we binnen moeten kijken.”
Moeder: “En wat denk jij dat binnen is?” Zoon: “Misschien de schat is binnen” Hij kom binnen, keek met grote ogen en vroeg: “Waar is mijn verjaardagscadeau?”
Moeder: “Jij bent in jouw verjaardagscadeau.” Zoon: “Wat is dit?”
Moeder: “Dit is jouw kamer” “De schatkamer” – toen hij die zag, zei hij dat hij ze iedereen wil laten zien. Na het bekijken van de hele kamer zei hij “Och moeder, die kamer is echt leuk!”
En dan snapte hij het “Een geheime schat! Ik vind die kamer leuk” – en hij begon te springen.
“Bedankt vader en moeder.” En dan moe na de attracties viel hij in slaap met een glimlach op zijn gezicht.
Facebook Comment
Ze vonden iets echt walgelijks op het strand, maar ze kunnen er rijk door worden. Weet jij wat het is?
Gary en Angela Williams uit Overton (Verenigd Koninkrijk) besloten om een verlaten deel van een strand in Lancashire te bezoeken. Tijdens de wandeling merkten ze een scherpe en onaangename geur van rottende vis op. Ze zagen dat die uit een nogal mystDakloze familie hond gered. Dit verhaal is ontroerend!
De stichting “Hope For Paws” kreeg een telefoontje van een dakloze vrouwen met een jonge, ze zaten dichtbij het centrum van Los Angeles. De hond at eten van de handen van de redders, maar het was moeilijk om ze te vertrouwen.

Je wil echt nooit op dit eiland zitten! Overlevingskansen zal nul zijn!
Ten zuiden van São Paulo, ligt een klein eiland bedekt met dichte bossen. Het bestaat uit een oppervlakte van 0,43 km². Het staat daar vooral bekend om de hoeveel slangen dat daar leeft! Het schijnt de thuisbasis te zijn van de meeste vaarlijke sla

Ze hebben inmiddels 13 zonen verwekt en wachten vol spanning op een dochter. Ze geven niet op en blijven het proberen. Zullen ze eindelijk eens geluk hebben?
Irineu Cruz en Jucicleide Silva wonen in de Braziliaanse stad Conceição do Coité. Ze wonen bescheiden, maar gelukkig. Ze kunnen bogen op een grote familie. Zij hebben al 13 zonen maar wachten nog steeds op een graag gewenste dochter. Zij hebben hu