Twee puppies vielen in een put waarin een cobra zat. Wat er daarna gebeurde is in tegenspraak met alle logica!

In het Indiase district Punjab vielen twee kleine puppies in een diepe put. Maar ze zaten er niet alleen! In hun gezelschap was een van de dodelijkste slangen ter wereld – de Indiase cobra. Tot ieders verbazing viel hij de hondjes niet aan. De moeder van de angstige puppies liep de hele tijd rondom het gat en blafte luid. Eindelijk hoorde iemand haar en ging er naartoe.
De man die als eerste op de plaats aankwam kon niet geloven wat hij zojuist zag. Hij zei dat de slang de pups bewaakte en hen niet naar de andere kant van de put liet gaan, waar nog een heleboel water lag.

1aEr werd geschat dat de drie “vrienden” daar 48 uur vast zaten! Verbazingwekkend dat geen van hen iets overkwam. Iemand belde de afdeling Bosbeheer, die de dieren snel bevrijdde. De cobra werd in het bos vrijgelaten, en de pups werden naar een veilige plaats gebracht. Het is verbazingwekkend, hoe de natuur erin slaagt ons te verrassen. De slang zou de honden normaal gesproken wel kwaad hebben willen doen, maar het liep hier heel anders. Zonder foto’s zou niemand dit kunnen geloven!
2a

Pagina 1 van 1


bron : joinfo.ua

Ze gebruikte een stuk hout om een prachtig cadeautje voor haar vriend te maken!
In elke relatie komt vroeg of laat wel een moment om iets te vieren, of het nu de verjaardag van je partner is of de verjaardag van de relatie of een andere gebeurtenis, je moet een cadeautje bedenken. Wij willen graag dat het iets unieks is in plaatDeze gigantische hoop puin drijft nog in Spirit Lake! Het zorgt ervoor dat niemand de tragedie vergeet die meer dan 30 jaar geleden heeft plaatsgevonden!
Heb je ooit gehoord van de Saint Helens vulkaan? Als dat zo is, dan zul je zeker weten wat er in de volgende foto’s wordt getoond. Zijn spectaculaire uitbarsting op 18 mei 1980 was een van de eerste die werd voorspeld door vulcanologische diens

Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken
Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen

Hoewel Hij Geen Grote Financiële Middelen Had, Bouwde Hij Een Huis Dat Menig Architect Zich Doet Schamen! Kijk Eens Wat Hij Ontwierp!
Nogmaals, dit is het bewijs dat het niet nodig is om een fortuin te besteden om een ruimte mooi en smaakvol te maken. Deze keer laten we een zeer creatieve persoon zien die een gewone container omgebouwd heeft tot een eersteklas architectonisch gebou