Deze geadopteerde hond veranderde het leven van deze man volledig! Lees dit verhaal, en de glimlach zal vandaag niet meer van je gezicht gaan! :)

De vriendschap tussen mens en hond is een van de meest verbazingwekkende relaties onder de zon. Het kan het leven van beide partijen veranderen en een heleboel geweldige emoties meebrengen.

Natuurlijk zijn er een aantal momenten waarop een puppy ons uit balans brengt, maar meestal zijn er veel meer momenten van geluk.


De video hieronder vertelt het bijzondere verhaal van een man en zijn puppy dat vanaf het begin een glimlach op je gezicht zal toveren. De geadopteerde hond veranderde het leven van een man die sinds hun eerste ontmoeting heeft geprobeerd om door de ogen van zijn nieuwe vriend naar de wereld te kijken.

1


Natuurlijk zijn er een aantal ups en downs, de man moest leren hoe hij de pup moest verzorgen, wat nog een mysterie voor hem was. Maar eigenlijk doet hij het nu heel goed.

3


Van tijd tot tijd houdt de hond zijn eigenaar voor de gek – maar welke hond doet dat niet?

4

Trouwens, hoe kun je niet van zo’n schatje houden! :)

2

Ben je benieuwd naar de bijzondere relatie van de man en zijn hond?

Bekijk de video hieronder! En als je moet glimlachen, vergeet dan niet om het met je vrienden te delen! :)

Pagina 1 van 1Twee Allerbeste Vrienden In De Wereld. Ze Zijn Zo Schattig Dat Je Niet Kunt Stoppen Met Glimlachen
Elk kind droomt ervan om een of ander dier, kat, hond of zelfs een hamster te hebben. Soms mogen kinderen als resultaat van allergieën of andere redenen alleen maar opgezette huisdieren hebben. Deze kleine 2-jarige Libby is heel erg gelukkig. Ze heeDe geheim achter de schilderij! Zie hoe het echt werkt bij geweldige artiesten!
Geavanceerde technologie laat je de kleinste veranderingen zien tijdens de formatie van het werk. Met dank aan de laser scanner, daardoor kan je zien wat er onder het schilderij zit. Het verstopt niet eens de kleinste fouten en correcties! 1. Isabell

Deze gevaarlijke mist bevriest alles wat er in de omgeving komt!
Wat je straks zult zien, zal je misschien verbazen, maar het is waar! De machtige kracht van de natuur kan soms destructief zijn! Soms kan een gewone storm omslaan in iets meer beangstigend… Onlangs was een mysterieuze nevel het Hongaarse bos P

Een paar installeerde een camera in hun slaapkamer. Wat ze ‘s nachts vastlegden maakte hen nog banger!
Elk huis maakt wel eens geluiden en de eigenaren zijn er wel aan gewend. Maar wat moet je doen wanneer er nieuwe, vreemde geluiden ontstaan, of nog erger, als dingen spontaan gaan bewegen? Zet ergens een camera neer. Mark Apsolon en zijn vriendin had