Deze geadopteerde hond veranderde het leven van deze man volledig! Lees dit verhaal, en de glimlach zal vandaag niet meer van je gezicht gaan! :)

De vriendschap tussen mens en hond is een van de meest verbazingwekkende relaties onder de zon. Het kan het leven van beide partijen veranderen en een heleboel geweldige emoties meebrengen.

Natuurlijk zijn er een aantal momenten waarop een puppy ons uit balans brengt, maar meestal zijn er veel meer momenten van geluk.


De video hieronder vertelt het bijzondere verhaal van een man en zijn puppy dat vanaf het begin een glimlach op je gezicht zal toveren. De geadopteerde hond veranderde het leven van een man die sinds hun eerste ontmoeting heeft geprobeerd om door de ogen van zijn nieuwe vriend naar de wereld te kijken.

1


Natuurlijk zijn er een aantal ups en downs, de man moest leren hoe hij de pup moest verzorgen, wat nog een mysterie voor hem was. Maar eigenlijk doet hij het nu heel goed.

3


Van tijd tot tijd houdt de hond zijn eigenaar voor de gek – maar welke hond doet dat niet?

4

Trouwens, hoe kun je niet van zo’n schatje houden! :)

2

Ben je benieuwd naar de bijzondere relatie van de man en zijn hond?

Bekijk de video hieronder! En als je moet glimlachen, vergeet dan niet om het met je vrienden te delen! :)

Pagina 1 van 1Is dit een hond… of totaal iets anders? Kijk naar deze 16 foto’s die je hoofd op tilt brengen!
Normaal gesproken ziet een hond uit als een hond. Blaft, eet alles wat op de grond valt, houdt van spelen. Maar wat als een hond een beetje anders uitziet en helemaal niet doet denken aan een viervoeter? Of nog beter – doet je aan totaal andere wez21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal!
21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal! 1. LED verkeerslichten. Zand in een zandloper gemaakt van LED lampjes. Bron: Thanva Tivawong

Deze Mensen Hebben Hun Oude Leven Achter Zich Gelaten, Bouwden Een Huis Op Wielen En Gingen Op Weg Voor Een Reis Door Noord-Amerika. Bekijk Hun Geweldige Reis!
Twee jaar geleden merkte een echtpaar dat de hoge huur en hun schuld bij de universiteit ervoor zorgde dat ze hun bestaande levensstandaard niet langer konden behouden. Zij vond dat ze op die manier nooit haar passie om te schrijven na zou kunnen str

Deze foto’s zullen jou speech halen! Zie hier 20 geweldige foto’s!
Sommige zijn een deel van een verhaal, andere gewoon per ongeluk. Momenten die grote emoties kunnen oproepen.   Bekijk het zelf! (warhistoryonline.com) De man Konstantin Pronin uit Wit-Rusland. Voormalig Tweede Wereldoorlog veteraan, komt elk jaar o