Deze geadopteerde hond veranderde het leven van deze man volledig! Lees dit verhaal, en de glimlach zal vandaag niet meer van je gezicht gaan! :)

De vriendschap tussen mens en hond is een van de meest verbazingwekkende relaties onder de zon. Het kan het leven van beide partijen veranderen en een heleboel geweldige emoties meebrengen.

Natuurlijk zijn er een aantal momenten waarop een puppy ons uit balans brengt, maar meestal zijn er veel meer momenten van geluk.


De video hieronder vertelt het bijzondere verhaal van een man en zijn puppy dat vanaf het begin een glimlach op je gezicht zal toveren. De geadopteerde hond veranderde het leven van een man die sinds hun eerste ontmoeting heeft geprobeerd om door de ogen van zijn nieuwe vriend naar de wereld te kijken.

1


Natuurlijk zijn er een aantal ups en downs, de man moest leren hoe hij de pup moest verzorgen, wat nog een mysterie voor hem was. Maar eigenlijk doet hij het nu heel goed.

3


Van tijd tot tijd houdt de hond zijn eigenaar voor de gek – maar welke hond doet dat niet?

4

Trouwens, hoe kun je niet van zo’n schatje houden! :)

2

Ben je benieuwd naar de bijzondere relatie van de man en zijn hond?

Bekijk de video hieronder! En als je moet glimlachen, vergeet dan niet om het met je vrienden te delen! :)

Pagina 1 van 1De man werd ziek door kanker en kreeg een afscheidskus. Deze scène pikt het hart en je krijgt er een traan van!
Een 54-jarige medewerker van een Nederlandse dierentuin, Mario heeft te horen gekregen dat hij kanker heeft… Hij was diep verbonden met zijn pupillen, prachtige giraffe and wou afscheid nemen… Hij verplaatste naar een plek in de dierentuiZe gebruikte een stuk hout om een prachtig cadeautje voor haar vriend te maken!
In elke relatie komt vroeg of laat wel een moment om iets te vieren, of het nu de verjaardag van je partner is of de verjaardag van de relatie of een andere gebeurtenis, je moet een cadeautje bedenken. Wij willen graag dat het iets unieks is in plaat

30 jaar geleden werd zijn vrouw blind. Daarna begon haar man in de tuin te graven. Als je ziet wat hij geschapen heeft, zul je versteld staan!
Het Kuroki House in Shintomi, Japan wordt belegerd door duizenden toeristen en journalisten die met hun eigen ogen willen zien wat de 86-jarige Toshiyuki voor zijn geliefde vrouw deed. De reden voor de vele bezoekers is een grote roze tuin. Het hele

12 stappen om een gelukkig mens te zijn
Geluk vinden in het leven is niet zo gemakkelijk als veel mensen denken. Soms moet je veel moeite doen om het juiste pad te vinden dat je naar een toekomst vol vreugde zal leiden. Een gelukkig mens zijn, hangt grotendeels af van onszelf af, van hoe w