Deze geadopteerde hond veranderde het leven van deze man volledig! Lees dit verhaal, en de glimlach zal vandaag niet meer van je gezicht gaan! :)

De vriendschap tussen mens en hond is een van de meest verbazingwekkende relaties onder de zon. Het kan het leven van beide partijen veranderen en een heleboel geweldige emoties meebrengen.

Natuurlijk zijn er een aantal momenten waarop een puppy ons uit balans brengt, maar meestal zijn er veel meer momenten van geluk.


De video hieronder vertelt het bijzondere verhaal van een man en zijn puppy dat vanaf het begin een glimlach op je gezicht zal toveren. De geadopteerde hond veranderde het leven van een man die sinds hun eerste ontmoeting heeft geprobeerd om door de ogen van zijn nieuwe vriend naar de wereld te kijken.

1


Natuurlijk zijn er een aantal ups en downs, de man moest leren hoe hij de pup moest verzorgen, wat nog een mysterie voor hem was. Maar eigenlijk doet hij het nu heel goed.

3


Van tijd tot tijd houdt de hond zijn eigenaar voor de gek – maar welke hond doet dat niet?

4

Trouwens, hoe kun je niet van zo’n schatje houden! :)

2

Ben je benieuwd naar de bijzondere relatie van de man en zijn hond?

Bekijk de video hieronder! En als je moet glimlachen, vergeet dan niet om het met je vrienden te delen! :)

Pagina 1 van 1Als Je Ziet Hoe De Hond Haar Verlamde Eigenaar Helpt, Zul Je Tot Tranen Toe Geroerd Zijn! Ik Heb Nog Nooit Eerder Zoiets Gezien!
Een inwoner van China, de 68 jaar oude Laoma Yen, is verlamd vanaf zijn middel. Als kind kreeg hij polio. Sindsdien beweegt hij zich voort op een geïmproviseerde rolstoel, die door hemzelf is gemaakt. Elke dag moet hij meer dan een halve kilometer aVerbazingwekkende combinaties van hondenrassen die opmerkelijke resultaten opleveren
Mensen kiezen vaak rashonden omdat ze dan zeker weten wat het resultaat zal zijn, en welk soort gedrag ze kunnen verwachten. Mensen die graag mooie kleine honden willen, kiezen de kalme en rustige rassen. Actievere personen kiezen vaak voor honden wa

Deze 12 Keukenaccessoires Zullen Je Doen Glimlachen
Deze creatieve keukencadeaus zijn perfect voor degenen onder jullie die van gadgets houden. Zij zullen een perfect cadeau zijn voor vrienden en familie, maar ook voor onszelf. 1. Een onconventionele deegroller. Hiermee kunnen we lekker eten klaarmake

Ongelooflijke kinderen die laten zien dat onze samenleving nog steeds een kans heeft!
Er gebeurt overal zoveel. Oorlogen, terreuraanslagen en politiek geschreeuw vanaf televisieschermen. We luisteren er allemaal naar, alleen maar om bij te blijven. Maar omdat de aandacht van de wereld op de grote gebeurtenissen is gericht, krijgen de