Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!

Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemakkelijk infecties en herstellen maar moeilijk. Hoewel het triest is om zulke tekenen te zien, weten we dat dit is een onvermijdelijk proces is, en vroeg of laat gebeurt het bij iedereen.

Amanda Jones fotografeert al 20 jaar honden. Dat resulteerde in een ongelooflijk project dat een huisdier op verschillende leeftijden laat zien. De kunstenaar wilde laten zien hoe kort en vluchtig hun leven is. Op het eerste gezicht zijn bij sommige honden de tussenliggende jaren niet te zien, terwijl anderen radicale veranderingen in hun uiterlijk laten zien. Ouderdom is te zien in de ogen, gerimpelde huid en vacht. Kijk hoe huisdieren eruit zien in de herfst van hun leven!1. Corbet van 2 en 11.

12. Briscoe als een een-jaar-oude puppy en een 10-jaar-oude hond.

23. Poppy: een jaar en 7.

34. Fred twee jaar oud en 10.

4bron : amandajones.com

Ze namen een schaar, mannenondergoed en knipten wat… Maar wat ze maakten zullen veel vrouwen handig vinden!
Kijk eerst even naar onderstaande video voordat je die oude mannenonderbroeken weggooit die tot nu toe onder in de kast hebben liggen wachten op betere dagen. Omdat je ze kan veranderen in iets nuttigs door alleen maar een schaar te gebruiken, zelfs20 bewijzen dat elk kind behoefte heeft aan een dier. Het is moeilijk om bij het bekijken van deze foto’s niet geraakt te worden!
Veel gezinnen besluiten om een hond of een kat te kopen nadat ze overgehaald zijn door hun kind. Maar vergeet niet dat het nemen van dieren een ernstige beslissing en een grote verantwoordelijkheid is, die wel een aantal jaren in beslag kan nemen! He

Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de v

Toen een oude man stierf vonden reddingswerkers in zijn appartement iets dat hen behoorlijk schokte. Dit hadden ze zeker niet verwacht!
“Dikke Vincent” is een zevenjarige teckel die in Houston, Texas woont. Na de dood van de eigenaar werd de hond meegenomen naar een plaats waar dieren hulp krijgen, genaamd “K-9 Angels Rescue”. Toen reddingswerkers hem vonden,