Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!

Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemakkelijk infecties en herstellen maar moeilijk. Hoewel het triest is om zulke tekenen te zien, weten we dat dit is een onvermijdelijk proces is, en vroeg of laat gebeurt het bij iedereen.

Amanda Jones fotografeert al 20 jaar honden. Dat resulteerde in een ongelooflijk project dat een huisdier op verschillende leeftijden laat zien. De kunstenaar wilde laten zien hoe kort en vluchtig hun leven is. Op het eerste gezicht zijn bij sommige honden de tussenliggende jaren niet te zien, terwijl anderen radicale veranderingen in hun uiterlijk laten zien. Ouderdom is te zien in de ogen, gerimpelde huid en vacht. Kijk hoe huisdieren eruit zien in de herfst van hun leven!1. Corbet van 2 en 11.

12. Briscoe als een een-jaar-oude puppy en een 10-jaar-oude hond.

23. Poppy: een jaar en 7.

34. Fred twee jaar oud en 10.

4bron : amandajones.com

30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van enteDit is niet het resultaat van een draconische dieet! Kijk hoe je er heel snel beter uit kunt gaan zien!
Adobe Photoshop is een van de beste foto bewerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn. Bijna iedereen gebruikt het. Van fotografen en grafisch ontwerpers tot gewone mensen die hun foto’s een beetje willen oppoetsen. Als we zelf niet weten hoe w

Deze Tweeling Werd Geboren Met Hun Borst Aan Elkaar Vast. 9 Maanden Later Kunnen Ze Eindelijk Het Ziekenhuis Verlaten. Afzonderlijk!
Owen en Emmett werden in juli vorig jaar geboren met hun buikholte en borst aan elkaar vast… Ook hun lever en darmen zaten aan elkaar vast, en de jongens leden ook aan een zeldzame ziekte waardoor hun darmen zich buiten het lichaam bevonden. De

Hij Deed Een Ei In Een Mouw, En Toen Deed Hij Iets Dat Niemand Had Verwacht! Kijk Maar Hoe Je Jouw Ontbijt Aantrekkelijker Kunt Maken!
Voedingsdeskundigen het erover eens dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Maar als je steeds onderweg bent, kan het lastig voor je zijn om voor waardevol voedingsstoffen te zorgen, om maar niet over een gevarieerde maaltijd te spre