Wat zit er aan het puntje van een banaan? We weerleggen de mythen en bevestigen de feiten!

Bananen zijn de meest gegeten fruitsoort die we hebben. Het is gemakkelijk te bewaren, gemakkelijk te pellen en gemakkelijk te eten. Daarnaast voorziet het je lichaam van een heleboel goede energie. Het zit vol van met voordelen, maar flink wat mythen die zich rond de banaan hebben opgebouwd, zijn tot vandaag blijven hangen.
Daarom hebben we speciaal voor jou besloten om de feiten en mythen over deze populaire vrucht te onderzoeken. Kijk maar wat jij in gelooft, en wat eigenlijk alleen maar een gerucht is dat jarenlang wordt herhaald.


1. Er zitten giardia aan het puntje van een banaan – MYTHE

Het is onmogelijk dat bananen uit deze familie parasieten bevatten. Een besmetting die na het eten van een banaan ontstaat, is uitsluitend onze eigen schuld. Als we de vruchten met vuile handen vastpakken, en ook nog eens ongewassen fruit eten, verhogen we het risico op ziektes.

bananas-504478_960_720


2. We kunnen tropische ziekten krijgen van apen – MYTHE

Degenen die geloven dat ze tropische koorts kunnen krijgen van apen, begrijpen niet dat bananen groen worden geplukt, en dat apen ze dan nog niet eten. Bovendien worden ze bedekt met chemicaliën die bacteriën geen kans geven om te overleven.
monkey-705920_960_720


3. Er kan slangengif aan het einde van een banaan zitten – MYTHE

Als slangen al giftig zijn, bijten ze niet in het puntje van een banaan, maar alleen in een prooi die ze kunnen eten. Het is daarom een mythe dat slangen gespecialiseerd zijn in het knabbelen aan de puntjes van bananen.

burmese-python-1150794_960_720
4 glazen water gedronken direct na het wakker worden, zal je leven veranderen. Geloof je het niet? Probeer het eens een keer, je zult versteld staan!
Japan is een land waarin een groot deel van de inwoners honderd wordt! Op dit moment hebben er tegen de 40 duizend inwoners deze magische leeftijdsbarrière overschreden en ze voelen zich nog prima. Wat is het geheim van hun lange levensduur? Het zouZe liep het podium op en begon te zingen, maar toen ze zich omdraaide, begrepen de juryleden dat dit niet het talent was dat ze wilde laten zien. Ze zette een verbazingwekkende prestatie neer!
Talentenshows zijn in vele landen van de wereld populair. Getrainde mensen dromen ervan om hun zich aan een breed publiek te laten zien die ademloos hun fantastische prestaties zullen zien en jaloers zullen zijn op hun talent. Ksenia Parkhatskaya is

Dit 300 jaar oude huis ziet er aan de buitenkant niet uit. Maar als je binnen bent ziet het er prachtig uit! WOW!
Het huis op onderstaande foto’s is gebouwd in 1668 in Cornwall. Het heeft een rijke geschiedenis en traditie, en belangrijker nog, er wonen nog steeds mensen. Hoewel het 300 jaar oud is en er aan de buitenkant onaantrekkelijk uitziet, zal het i

Bekijk deze feiten waarvan wij denken dat ze echt zijn, maar ze zijn nep! Ongelooflijk!
Er zijn veel dingen waar we zonder enige aarzeling in geloven. We hebben vanaf het moment dat iemand ons erover vertelde, gedacht dat deze dingen waar waren en zo is het altijd gebleven. Maar in werkelijkheid zijn het gewoon mythen! Bedenk hoeveel je