Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!3. De Middelvinger

De middelvinger is verbonden met de bloedsomloop. Wrijven helpt bij het bestrijden van duizeligheid en misselijkheid. Blijkbaar helpt het ook bij de behandeling van slapeloosheid.

44. De Ringvinger

Jin Shin Jyutsu beweert dat deze vinger verantwoordelijk is voor de emotionele toestand van de mens. Als je zenuwachtig of in een slechte bui bent, moet je beginnen deze te masseren om rustig te worden en om stress te verminderen.

55. De Pink

De pink is verbonden met nieren en hoofd. Het regelmatig samendrukken hiervan kan problemen met de nieren voorkomen, maar vermindert ook hoofdpijn en pijn in de nek.

6


Jin Shin Jyutsu stelt dat voordat we naar de dokter gaan, we eerst huismiddeltjes en acupunctuur en acupressuur moeten proberen. Geloof jij dat het echt effectief zal zijn?bron : heftig.co

Een Wezel Had Een Ongelooflijke Reis Op De Rug Van Een Specht! En Hoewel Het Er Prachtig Uitzag, Was Het Een Strijd Om Te Overleven…
De natuur houdt nooit op je te verrassen, en gebeurtenissen uit de wereld van de natuur die sentimenteel lijken, zijn het drama van iemand anders… Dat was ook zo in deze scène gemaakt door de fotograaf Martin Le-Maya in het park van Londen. EeDeze foto ontketende een storm op het internet. De olifant stierf aan uitputting tijdens het dragen van toeristen!
Een olifant genaamd Sambo, viel op de grond en stierf tijdens het vervoeren van toeristen naar de tempel van Angkor Wat (Cambodja). Het bleek dat het 40 jaar oude dier stierf aan een hartaanval. Hij was 15 jaar lang gedwongen om lange uren in de hitt

De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn veler

21 Grappen Die Je Op Anderen Moet Uitproberen!
4. Haal zo’n grap uit achter de nooduitgang.  5. Plaats een alarm onder je stoel.  6. Maak gebakken appels met karamel, maar gebruik uien in plaats van appels.  7. Doe een autostoel na en kijk naar de reactie van mensen die langs rijden.