Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!

Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de organen en verbetert het je algehele welzijn.

En het mooiste is dat je het zelf kunt doen door een minuut lang met je hand over je vingers te wrijven. De belangrijkste energiecentra volgens Jin Shin Jyutsu zijn de volgende:

11. De Duim

De duim stimuleert het hart en de longen. Hartkloppingen en kortademigheid kan worden verlicht door over deze vinger te wrijven en zachtjes te trekken.

22. Wijsvinger

Deze vinger is verbonden met het maagdarmkanaal. De stimulatie kan indigestie, buikpijn en constipatie voorkomen.

3bron : heftig.co

Deze moeder vermoedde dat de babysitter haar zoon, die aan het Downsyndroom lijdt, mishandelde. Een verborgen camera liet nachtmerrieachtige beelden zien!
Een inwoonster van de Amerikaanse staat Kentucky, Tiffany Fields, is de moeder van een vierjarige jongen. Het kind heeft het syndroom van Down, lijdt aan epilepsie en heeft een nogal ernstige hartafwijking. Vanwege zijn gezondheidstoestand, heeft LukWie heeft een kind op de Noorse fjord? Iedereen is geschockt!
Preikestolen is een erg populaire toeristische trekpleister in Noorwegen. Het is een platte maar een rechthoekige rots met rotsen aan drie kanten. Preikestolen is een open toegankelijke ruimte. Er staat geen hek, dat zou een belemmering zijn voor de

Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.
Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar te

Hij Veranderde Zijn Lelijke Vlekken In Iets Sensationeels! Kijk Wat Hij Deed Om Ze Te Verfraaien!
Voor veel mensen zijn moedervlekken echt een nachtmerrie. Ze hebben vaak last van complexen en voelen zich minder dan andere mensen. Deze man is geboren met rode vlekken op zijn armen en handen. Hij gebruikte zijn afwijking op een creatieve manier. K