Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!

Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de organen en verbetert het je algehele welzijn.

En het mooiste is dat je het zelf kunt doen door een minuut lang met je hand over je vingers te wrijven. De belangrijkste energiecentra volgens Jin Shin Jyutsu zijn de volgende:

11. De Duim

De duim stimuleert het hart en de longen. Hartkloppingen en kortademigheid kan worden verlicht door over deze vinger te wrijven en zachtjes te trekken.

22. Wijsvinger

Deze vinger is verbonden met het maagdarmkanaal. De stimulatie kan indigestie, buikpijn en constipatie voorkomen.

3bron : heftig.co

Facebook Comment
10 van de beroemdste portretfotografen in de wereld. Zelfs als je hun namen niet kent, zal je hun werk kennen!
Portretfotografie is ongetwijfeld een grote kunst. Het gaat niet alleen over het beeld, maar over het begrijpen van de karakteristieke aard, geschilderd op het menselijk gezicht. Je hebt beslist veel ervaring nodig om deze vaardigheid te krijgen. BekGeloof het of niet, maar dit is hoe de moderne wereld eruit ziet! SCHOKKEND!
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, zelfs kinderen kunnen zich geen leven meer zonder voorstellen. Vergeet niet dat constante toegang tot informatie verslavend werkt en ons berooft van onze vrijheid. Media en nieuwe technologie ko

12 grappige foto’s die laten zien hoe het bijsnijden de hele betekenis verandert :)
De meesten van ons geloven dat wat we met onze eigen ogen zien ook waar is, en dat we slim genoeg zijn om ons niet te laten manipuleren. Maar de realiteit is toch echt anders, vooral als het om foto’s gaat. En het is interessant om te zien dat

Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!
In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke ge