Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!

Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de organen en verbetert het je algehele welzijn.

En het mooiste is dat je het zelf kunt doen door een minuut lang met je hand over je vingers te wrijven. De belangrijkste energiecentra volgens Jin Shin Jyutsu zijn de volgende:

11. De Duim

De duim stimuleert het hart en de longen. Hartkloppingen en kortademigheid kan worden verlicht door over deze vinger te wrijven en zachtjes te trekken.

22. Wijsvinger

Deze vinger is verbonden met het maagdarmkanaal. De stimulatie kan indigestie, buikpijn en constipatie voorkomen.

3bron : heftig.co

Hoe zou de wereld eruit zien als er maar 100 mensen op woonden?
Er leven op dit moment meer dan 7,4 miljard mensen op de wereld. Dit aantal is toch indrukwekkend? De gemiddelde persoon kan het met hun verstand niet begrijpen. Daarnaast wordt dit getal elke minuut steeds groter, en deskundigen van de Verenigde NatHeb je deze vreemde vruchten wel eens in de winkels zien liggen en heb je geen idee hoe je ze moet eten? Hier is een spiekbriefje!
Er liggen steeds meer exotische vruchten in de winkels. Maar toch kiezen we voor de overbekende appel of banaan, en dat is een grote fout! Je moet nieuwe smaken ontdekken en je dieet verrijken. We zijn er bang voor, omdat we vaak niet weten hoe we ze

De toeristen waren geschokt toen zich een scheur vertoonde op de Glazen Brug in China. Het is 1000 meter diep onder hun voeten.
De 3540 meter lange loopbrug gemaakt van glas in de Yuntai Bergen – in het Geologische Park in China – knapte op een maandag onder de voeten van de toeristen. Dat gebeurde omdat een toerist tijdens een wandeling een roestvrijstalen beker

20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!
Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er door