Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!

Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de organen en verbetert het je algehele welzijn.

En het mooiste is dat je het zelf kunt doen door een minuut lang met je hand over je vingers te wrijven. De belangrijkste energiecentra volgens Jin Shin Jyutsu zijn de volgende:

11. De Duim

De duim stimuleert het hart en de longen. Hartkloppingen en kortademigheid kan worden verlicht door over deze vinger te wrijven en zachtjes te trekken.

22. Wijsvinger

Deze vinger is verbonden met het maagdarmkanaal. De stimulatie kan indigestie, buikpijn en constipatie voorkomen.

3bron : heftig.co

Een rijke vrouw verliet het appartement in 1942. Dat is wat ze vonden was indrukwekkend!
Voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, de eigenaar van dit appartement in Parijs – Madame de Florian, vluchtte naar het zuiden van Frankrijk.  Voor onbekende redenen kwamen ze nooit meer terug en het appartement was voor 70 jaar intactHij vond deze kleine, heeft hem gered en opgevoed. Kijk tot wat het is opgegroeid!
Stel je eens voor dat je in de tuin werkt en dat er opeens een kleine, misschien 1 dag oude eekhoorn op je valt. Wat zou je doen? Heb je hier ooit bij stilgestaan? Zo’n situatie is bij een zekere man voorgevallen, waarvan de geschiedenis wij vandaa

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem

20 ontroerende foto’s die je aan het denken zetten. Bereid je voor op een heleboel drama!
De meeste mensen zijn geneigd om alleen te merken wat ze missen. Ze waarderen zelden wat ze al hebben. Zij richten zich op het ontbreken van goederen of hebben de positieve aspecten van hun leven niet in de gaten. Ze hebben het gevoel dat ze ongelukk