Ze publiceerde foto’s van haar 98-jarige oma op Facebook. Ze had zeker niet een dergelijke reactie van internetgebruikers verwacht!

Een inwoonster van de Filippijnen, Jen Ampler is erg gehecht aan haar oude, zieke grootmoeder. Inang is bijna honderd jaar oud en kan niet meer zelf lopen. Het meisje zorgt voor haar, geeft haar te eten en helpt haar met baden. Ze schaamt zich niet voor haar grootmoeder.

Ze toont trots op haar foto’s op Facebook en vertelt hoeveel ze aan haar oma te danken heeft en hoe dankbaar ze is.

1


nang, je hebt me gekoesterd vanaf de dag dat ik geboren werd. Als ik je nu in bad doe en je eten geef, ik kan er niets aan doen dat ik moet huilen, want ik herinner me dat jij hetzelfde voor mij deed toen ik klein was. Je bent al 98 jaar oud, dus nu geef ik die gunst terug.

Een tijdje geleden vroeg ik je om op te staan en te proberen te lopen. Je zei dat je dat niet kunt. Ik zal altijd dankbaar zijn dat je ons nooit in de steek hebt gelaten.

Mij, mijn broers en zussen en mijn moeder. We houden van je en wij vragen je om sterk te zijn.

Wij zullen altijd voor je zorgen. Omdat je niet zelf meer kunt lopen en baden, zijn wij jouw armen en benen. Het maakt niet uit wat wij voor je doen, we zullen nooit de schuld terug kunnen betalen die we jou verschuldigd zijn.

We houden van je Inang.

2


Het duurde niet lang voordat internetgebruikers lieten weten wat ze voelden. Het meisje kreeg vele warme woorden van volslagen vreemden. Bijna allen waardeerde ze haar toewijding en onbaatzuchtige bereidheid om te helpen. Dit ontroerende bericht is meer dan 35.000 keer gedeeld! Als het jou ook heeft beroerd, deel het dan met jouw vrienden!

6

 

Pagina 1 van 1


bron : elitereaders.com

Je zal niet geloven hoeveel dingen op onze bureau is veranderd. Zie wat er weg is gegaan!
De ruimte om ons heen is veel veranderd. De nieuwe technologie herplaatst de oude op een alarmerende tempo. In 1984 de bureau was vol met – een grote computer monitor, fax, telefoon en een zak boek. Zie hoe snel de omgeving is gemoderniseerd veWat deze Australische visser gevangen heeft, daar kan een hengelaar alleen maar van dromen!
Waarom gebeuren alle gekke dingen in Australië? De Tasmaanse duivel? Een krokodil op je deurmat? Kuddes spinnen, kikkers en slangen die je kunnen doden, en niet te vergeten… alles op dezelfde plaats. Als je een kijkje onder het oppervlak neemt

Mensen Negeerden Een Jongen Die Bijna Bevroren Op Straat Lag… Toen Verscheen Hij, En Gebeurde Er Iets Ongelooflijks!
Als mensen daklozen zien, proberen ze vaak om contact met hen te vermijden. Ze willen geen maaltijd met een dakloze delen, geld geven of luisteren naar de trieste verhalen die ze over hun leven vertellen.  Wetenschappers voerden een tijdje geleden n

21 situaties waarbij de werkelijkheid afwijkt van onze verbeelding. Van nummer 4 was ik ondersteboven.
Hoe vaak heb je eten besteld omdat je een fraai afgebeelde maaltijd in een advertentie zag. Advertenties wijken vaak af van wat we echt krijgen. Hier kun je zien hoe onze verwachtingen afwijken van de werkelijkheid, en dat gaat niet alleen over eten,