Ze publiceerde foto’s van haar 98-jarige oma op Facebook. Ze had zeker niet een dergelijke reactie van internetgebruikers verwacht!

Een inwoonster van de Filippijnen, Jen Ampler is erg gehecht aan haar oude, zieke grootmoeder. Inang is bijna honderd jaar oud en kan niet meer zelf lopen. Het meisje zorgt voor haar, geeft haar te eten en helpt haar met baden. Ze schaamt zich niet voor haar grootmoeder.

Ze toont trots op haar foto’s op Facebook en vertelt hoeveel ze aan haar oma te danken heeft en hoe dankbaar ze is.

1


nang, je hebt me gekoesterd vanaf de dag dat ik geboren werd. Als ik je nu in bad doe en je eten geef, ik kan er niets aan doen dat ik moet huilen, want ik herinner me dat jij hetzelfde voor mij deed toen ik klein was. Je bent al 98 jaar oud, dus nu geef ik die gunst terug.

Een tijdje geleden vroeg ik je om op te staan en te proberen te lopen. Je zei dat je dat niet kunt. Ik zal altijd dankbaar zijn dat je ons nooit in de steek hebt gelaten.

Mij, mijn broers en zussen en mijn moeder. We houden van je en wij vragen je om sterk te zijn.

Wij zullen altijd voor je zorgen. Omdat je niet zelf meer kunt lopen en baden, zijn wij jouw armen en benen. Het maakt niet uit wat wij voor je doen, we zullen nooit de schuld terug kunnen betalen die we jou verschuldigd zijn.

We houden van je Inang.

2


Het duurde niet lang voordat internetgebruikers lieten weten wat ze voelden. Het meisje kreeg vele warme woorden van volslagen vreemden. Bijna allen waardeerde ze haar toewijding en onbaatzuchtige bereidheid om te helpen. Dit ontroerende bericht is meer dan 35.000 keer gedeeld! Als het jou ook heeft beroerd, deel het dan met jouw vrienden!

6

 

Pagina 1 van 1


bron : elitereaders.com

Het verhaal van dit hertje bewijst dat in het dierenrijk verschillen niet belangrijk zijn…
Darius vond een hert tijdens een wandeling in het bos. Het hert had een gebroken poot, en daarom besloot hij het mee naar huis te nemen. Hij maakte zich wel ongerust over hoe het een wild dier op zou kunnen schieten met zijn huisdieren, maar dat bleRijkdom en armoede heeft de wereld sinds het begin der tijden verdeeld. Deze korte video zal je doen beseffen dat jouw portemonnee niets te maken heeft met geluk
Geld is al eeuwenlang een onlosmakelijk onderdeel van onze wereld. Helaas is de wens om het te bezitten bij velen de oorzaak dat belangrijke waarden in het leven over het hoofd worden gezien en het verlangen om manieren te vinden hun fortuin te verme

Adverteerders gebruiken slimme trucs, zodat producten er aantrekkelijker uitzien! SCHOKKEND!
Om hun naamsbekendheid te vergroten of een product in de markt te zetten, worden veel marketingtools gebruikt. De meest populaire hiervan is natuurlijk de reclame. Dit brede medium omvat een veelheid van media, maar het vaakst komen we het tegen op d

In 2012 vond hij een doos oude foto’s van zijn opa. Zij bleken hem op een groot avontuur te brengen!
Christiano Carolla is fotograaf en reiziger. Hij heeft een eigenaardige manier van reizen, omdat hij naar plaatsen gaat waar zijn grootvader jaren eerder is geweest. Samen met de foto van zijn opa, gaat hij naar de plaatsen waar deze werden genomen