Ze publiceerde foto’s van haar 98-jarige oma op Facebook. Ze had zeker niet een dergelijke reactie van internetgebruikers verwacht!

Een inwoonster van de Filippijnen, Jen Ampler is erg gehecht aan haar oude, zieke grootmoeder. Inang is bijna honderd jaar oud en kan niet meer zelf lopen. Het meisje zorgt voor haar, geeft haar te eten en helpt haar met baden. Ze schaamt zich niet voor haar grootmoeder.

Ze toont trots op haar foto’s op Facebook en vertelt hoeveel ze aan haar oma te danken heeft en hoe dankbaar ze is.

1


nang, je hebt me gekoesterd vanaf de dag dat ik geboren werd. Als ik je nu in bad doe en je eten geef, ik kan er niets aan doen dat ik moet huilen, want ik herinner me dat jij hetzelfde voor mij deed toen ik klein was. Je bent al 98 jaar oud, dus nu geef ik die gunst terug.

Een tijdje geleden vroeg ik je om op te staan en te proberen te lopen. Je zei dat je dat niet kunt. Ik zal altijd dankbaar zijn dat je ons nooit in de steek hebt gelaten.

Mij, mijn broers en zussen en mijn moeder. We houden van je en wij vragen je om sterk te zijn.

Wij zullen altijd voor je zorgen. Omdat je niet zelf meer kunt lopen en baden, zijn wij jouw armen en benen. Het maakt niet uit wat wij voor je doen, we zullen nooit de schuld terug kunnen betalen die we jou verschuldigd zijn.

We houden van je Inang.

2


Het duurde niet lang voordat internetgebruikers lieten weten wat ze voelden. Het meisje kreeg vele warme woorden van volslagen vreemden. Bijna allen waardeerde ze haar toewijding en onbaatzuchtige bereidheid om te helpen. Dit ontroerende bericht is meer dan 35.000 keer gedeeld! Als het jou ook heeft beroerd, deel het dan met jouw vrienden!

6

 

Pagina 1 van 1


bron : elitereaders.com

Ze Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zetteHij zei dat hij alles met deze hond kon doen wat hij wilde! De reactie van de voorbijgangers was verrassend!
Er is al veel gezegd over de juiste behandeling van dieren, maar toch behandelen veel mensen ze nog steeds als objecten. Ze denken dat ze als eigenaars kunnen doen wat ze willen.  Dit sociale experiment, dat is gemaakt door Youtubers van OckTV, is n

Hoewel het op een afvalverwerkingsfabriek lijkt, is het in feite een fabriek voor het maken van hotdogs! Durf jij te kijken hoe ze gemaakt worden?
Frankfurter worst komt vaak onze tafels terecht. Het is een snelle snack, die geschikt is voor zowel het ontbijt als het diner. Je kunt ze gemakkelijk opwarmen en na een paar minuten zijn we klaar om het voorgerecht te serveren. Het product wordt als

Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!
Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom