Ze publiceerde foto’s van haar 98-jarige oma op Facebook. Ze had zeker niet een dergelijke reactie van internetgebruikers verwacht!

Een inwoonster van de Filippijnen, Jen Ampler is erg gehecht aan haar oude, zieke grootmoeder. Inang is bijna honderd jaar oud en kan niet meer zelf lopen. Het meisje zorgt voor haar, geeft haar te eten en helpt haar met baden. Ze schaamt zich niet voor haar grootmoeder.

Ze toont trots op haar foto’s op Facebook en vertelt hoeveel ze aan haar oma te danken heeft en hoe dankbaar ze is.

1


nang, je hebt me gekoesterd vanaf de dag dat ik geboren werd. Als ik je nu in bad doe en je eten geef, ik kan er niets aan doen dat ik moet huilen, want ik herinner me dat jij hetzelfde voor mij deed toen ik klein was. Je bent al 98 jaar oud, dus nu geef ik die gunst terug.

Een tijdje geleden vroeg ik je om op te staan en te proberen te lopen. Je zei dat je dat niet kunt. Ik zal altijd dankbaar zijn dat je ons nooit in de steek hebt gelaten.

Mij, mijn broers en zussen en mijn moeder. We houden van je en wij vragen je om sterk te zijn.

Wij zullen altijd voor je zorgen. Omdat je niet zelf meer kunt lopen en baden, zijn wij jouw armen en benen. Het maakt niet uit wat wij voor je doen, we zullen nooit de schuld terug kunnen betalen die we jou verschuldigd zijn.

We houden van je Inang.

2


Het duurde niet lang voordat internetgebruikers lieten weten wat ze voelden. Het meisje kreeg vele warme woorden van volslagen vreemden. Bijna allen waardeerde ze haar toewijding en onbaatzuchtige bereidheid om te helpen. Dit ontroerende bericht is meer dan 35.000 keer gedeeld! Als het jou ook heeft beroerd, deel het dan met jouw vrienden!

6

 

Pagina 1 van 1


bron : elitereaders.com

Dit gif drinken we bijna elke dag en hebben geen idee hoeveel schade het aanricht.
De meesten van ons besteden waarschijnlijk weinig aandacht aan wat er gebeurt na het drinken van een blikje cola. Ik weet over het algemeen niet veel over deze drank, behalve dan het feit dat het veel suiker bevat. De apotheker Dr. West Conner beslooDeze Verpakkingen Zullen Nog Lange Tijd In Je Geheugen Gegrift Blijven! Nummer 9 Is Iets Om Over Na Te Denken!
Het is algemeen bekend dat we bij het kiezen van een product voornamelijk naar de verpakking kijken, wat een krachtige marketing tool is. Het trekt de blik en moedigt mensen aan om het te kopen. Ontwerpers bedenken van jaar tot jaar steeds meer ingen

Eerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W

Deze Tweeling Werd Geboren Met Hun Borst Aan Elkaar Vast. 9 Maanden Later Kunnen Ze Eindelijk Het Ziekenhuis Verlaten. Afzonderlijk!
Owen en Emmett werden in juli vorig jaar geboren met hun buikholte en borst aan elkaar vast… Ook hun lever en darmen zaten aan elkaar vast, en de jongens leden ook aan een zeldzame ziekte waardoor hun darmen zich buiten het lichaam bevonden. De