Werknemers van kleine cafés doen elke dag iets geweldigs!

Sommige mensen genieten van hun werk, anderen helaas niet. Maar als je gepassioneerd over iets bent en het graag wilt doen, is werken zo slecht nog niet. Maar na de grote economische crisis zouden mensen in sommige landen blij zijn met elk soort werk. Dat is vooral een probleem in Griekenland, dat zwaar getroffen wordt door de crisis.

Omdat er geen werk is en een gebrek aan geld voor basisbehoeften, nemen mensen de beslissing om hun dieren achter te laten. Ze kunnen niet voor voedsel en soms zelfs niet voor huisvesting voor zichzelf en hun kinderen zorgen. Natuurlijk rechtvaardigt niets dit gedrag, maar de dieren staan er in feite alleen voor.Gelukkig zijn er op deze wereld nog goede mensen, die voor de dieren zorgen. Op het eiland Lesbos staat het restaurant Hott Spott, waar obers, nadat de laatste klant vertrokken is… zwerfhonden binnenlaten.

stray-dogs-sleep-cafe-hot-spot-lesbos-greece-11


Dankzij hen hoeven ze niet op straat te bevriezen. Elke dag komen de honden ‘s avond om op te warmen en rustig de nacht door te brengen.

stray-dogs-sleep-cafe-hot-spot-lesbos-greece-21

Is het niet mooi? Een klein gebaar van de werknemers dat dakloze dieren tenminste een klein beetje warmte verschaft.

Pagina 1 van 1


bron : i100.independent.co.uk

Dit dieet geeft ongelooflijke resultaten. Hiermee kun je in een week tot wel 8 kilo verliezen!
Eten is een groot genoegen, en daarom kunnen mensen hun lichaamsgewicht niet altijd onder controle houden. Soms loopt de situatie uit de hand, en is het aantal extra kilo’s niet alleen een kwestie van esthetiek, maar een bedreiging voor de gezondheZe deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!
Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te v

Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.
Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgeno

10 van de meest creatieve campagnes tegen roken. Als je dit hebt gezien zul je wel twee keer nadenken voordat je weer naar een sigaret grijpt!
Niemand hoeft eraan te worden herinnerd dat het roken van sigaretten schadelijk is. We weten het allemaal heel goed, maar sommige mensen kunnen gewoon niet met de verslaving omgaan. Ondanks de vele waarschuwingen, antirook campagnes en slogans op de