Werknemers van kleine cafés doen elke dag iets geweldigs!

Sommige mensen genieten van hun werk, anderen helaas niet. Maar als je gepassioneerd over iets bent en het graag wilt doen, is werken zo slecht nog niet. Maar na de grote economische crisis zouden mensen in sommige landen blij zijn met elk soort werk. Dat is vooral een probleem in Griekenland, dat zwaar getroffen wordt door de crisis.

Omdat er geen werk is en een gebrek aan geld voor basisbehoeften, nemen mensen de beslissing om hun dieren achter te laten. Ze kunnen niet voor voedsel en soms zelfs niet voor huisvesting voor zichzelf en hun kinderen zorgen. Natuurlijk rechtvaardigt niets dit gedrag, maar de dieren staan er in feite alleen voor.Gelukkig zijn er op deze wereld nog goede mensen, die voor de dieren zorgen. Op het eiland Lesbos staat het restaurant Hott Spott, waar obers, nadat de laatste klant vertrokken is… zwerfhonden binnenlaten.

stray-dogs-sleep-cafe-hot-spot-lesbos-greece-11


Dankzij hen hoeven ze niet op straat te bevriezen. Elke dag komen de honden ‘s avond om op te warmen en rustig de nacht door te brengen.

stray-dogs-sleep-cafe-hot-spot-lesbos-greece-21

Is het niet mooi? Een klein gebaar van de werknemers dat dakloze dieren tenminste een klein beetje warmte verschaft.

Pagina 1 van 1


bron : i100.independent.co.uk

Facebook Comment
Deze Hardloper Begon De Komende Overwinning Te Vroeg Te Vieren. Pech Besloot Hem Een Loer Te Draaien!
Er zijn niet veel gevoelens mooier dan de extase na een welverdiende overwinning. Het is echter aan te raden om de overwinning pas na de wedstrijd te vieren.  Maar deze vertegenwoordiger van Oregon, Tanguy Pepiot, vergat deze regel. Hij kwam erachteNeem dit drankje een week lang op een lege maag en zie hoe je buik krimpt. Eenvoudig, goedkoop en effectief!
Vechten tegen die extra pondjes is niet zo eenvoudig. Aankomen is gemakkelijk genoeg, maar het wegwerken ervan vereist een behoorlijke inspanning. Een bijzonder lastig onderdeel is de buik. Met strakke kleding zie je het perfect, en daarom voelen we

Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!
Deze vintage Coca-Cola automaat in Shanghai verbergt prachtige en heerlijke geheimen. In feite leiden de automatische deuren naar een stijlvol rotsachtig interieur genaamd “Fles”. Behalve de bescheiden Coca-Cola automaat, de sandwich pers

Stel jouw observatievermogen op de proef en probeer bepaalde onderdelen in de foto’s te vinden. Dat is nog niet zo eenvoudig als je misschien denkt.
Het menselijk brein is net zoiets als een spier. Als we willen dat het efficiënt werkt, moeten je het trainen. Een van de manieren om je geest in goede vorm te houden, is om raadsels met observatievaardigheden en andere logische puzzels op te lossen