Dit Verraste Iedereen! Een Groep Zwerfhonden Verschenen Op De Begrafenis Van Een Vrouw.

Dankbaarheid is niet iets dat alleen aan mensen kan worden toegeschreven. Soms dieren kunnen dankbaarder zijn dan andere. Margarita Suarez , een Mexicaanse vrouw, was een grote dierenvriend – vooral van degenen zonder thuis.

De dieren vergaten haar vriendelijkheid niet, zelfs niet na haar dood.

5Margarita stond in haar stad bekend als een groot liefhebber van dieren. Elke dag gaf ze voedsel aan verschillende zwerfhonden die regelmatig bij haar aan de deur kwamen. In haar tas zaten behalve haar lippenstift en portemonnee, ook altijd talrijke zakken met voedsel.

3Margarita nam het altijd mee en gaf het vaak aan de zwerfdieren. Op deze manier had ze veel viervoeters als vriend. Vrienden die hun dankbaarheid kwamen tonen. De familie van deze vrouw was geschokt toen een groep zwerfhonden in de kapel verscheen waar haar lichaam lag. Een paar minuten later kwam er ook een rouwende vogel.

1bron : dailymail.co.uk

Heb je iemand met één gelakte nagel gezien en weet je niet wat het betekent? Het is belangrijker dan je denkt!
Hoewel het een nieuwe trend onder de mensen lijkt, is dat absoluut niet het geval. Eén gelakte nagel heeft een veel diepere betekenis. Het is het teken van een campagne die gericht is op het steunen van mishandelde en seksueel misbruikte kinderen ovWetenschappers vinden voetafdrukken van dinosaurussen op de vreemdste plaats: op de 300-meter hoge muur!
Net buiten Surve in Bolivia ligt de stad Cal Orcko. Op de kalkstenen muur kun je meer dan 462 sporen van dinosaurussen zien. De rotsen waren ooit een simpele modderige weg. Het is opwindend om sporen in de wand te vinden, die bijna 300 meter hoog is

Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!
Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk d

Toen een oude man stierf vonden reddingswerkers in zijn appartement iets dat hen behoorlijk schokte. Dit hadden ze zeker niet verwacht!
“Dikke Vincent” is een zevenjarige teckel die in Houston, Texas woont. Na de dood van de eigenaar werd de hond meegenomen naar een plaats waar dieren hulp krijgen, genaamd “K-9 Angels Rescue”. Toen reddingswerkers hem vonden,