Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!

Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen.

Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had altijd gedroomd van een stacaravan en nu is haar grote droom werkelijkheid geworden. Het huisje is het resultaat van haar werk, en het is niet verwonderlijk dat ze de hele tijd bezig is verbeteringen en ontwikkelingen te plannen.
1Omdat ze op proef werkt voor een architectenbureau, voelde Macy dat ze goed opgeleid is in het ontwerpen maar dat ze de kennis miste over het bouwen.
Ze wist dat die bouwvaardigheden in de toekomst nodig zouden zijn als ze de gekozen carrière als ontwerper zou willen volgen. Daarom besloot ze om haar eigen huis te ontwerpen en te bouwen.

2Dat duurde 18 maanden! Ze werkte zowel parttime als fulltime.

3bron : minimotives.com

Een vrouw van 250 kilo bevalt van een kind. Hoeveel denk je dat het kind weegt?
Obesitas is een van de levensstijl gerelateerde ziektes die ongeveer 20% van de bevolking treft. Er komen steeds meer zwaarlijvige mensen en er is weinig hoop dat de statistieken in de nabije toekomst veel beter worden. Voedsel dat rijk is aan caloriDe Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

Heb je deze vreemde vruchten wel eens in de winkels zien liggen en heb je geen idee hoe je ze moet eten? Hier is een spiekbriefje!
Er liggen steeds meer exotische vruchten in de winkels. Maar toch kiezen we voor de overbekende appel of banaan, en dat is een grote fout! Je moet nieuwe smaken ontdekken en je dieet verrijken. We zijn er bang voor, omdat we vaak niet weten hoe we ze

Ze lieten een 22-jarige babysitter voor hun kind zorgen. Toen hun hond naar haar begon te grommen, besloten ze te controleren hoe ze voor hun baby zorgde
Het zou perfect zijn als ouders in staat waren om altijd voor hun kinderen te zorgen, maar de werkelijkheid is niet altijd zo prettig. Om voor het gezin te zorgen, moeten beide ouders werken, en ze laten hun kind meestal bij een oppas of iemand van d