Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!

Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen.

Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had altijd gedroomd van een stacaravan en nu is haar grote droom werkelijkheid geworden. Het huisje is het resultaat van haar werk, en het is niet verwonderlijk dat ze de hele tijd bezig is verbeteringen en ontwikkelingen te plannen.
1Omdat ze op proef werkt voor een architectenbureau, voelde Macy dat ze goed opgeleid is in het ontwerpen maar dat ze de kennis miste over het bouwen.
Ze wist dat die bouwvaardigheden in de toekomst nodig zouden zijn als ze de gekozen carrière als ontwerper zou willen volgen. Daarom besloot ze om haar eigen huis te ontwerpen en te bouwen.

2Dat duurde 18 maanden! Ze werkte zowel parttime als fulltime.

3bron : minimotives.com

Een paar ideeën die je een hoop geld kunnen besparen. Je hoeft vanaf nu geen eten meer te verspillen!
We gooien blijkbaar wel twee ton voedsel per jaar weg! Dit gebeurt als gevolg van slechte eetgewoonten, onjuiste opslag van voedsel, en het kopen van te veel producten, die we later weggooien. Vandaag vertellen we hoe de houdbaarheid van bepaalde voeDankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav

8 moderne Assepoesters die prinsessen zijn geworden!
Het leven is geen sprookje, maar soms gebeuren er dingen op zo’n manier dat je je afvraagt hoe dat mogelijk is. We hebben natuurlijk altijd liever dat er leuke dingen met ons gebeuren en het goed met ons gaat. Het echte levensverhaal van moderne pr

Deze mensen zouden 300 jaar geleden verbrand zijn op de brandstapel wegens hekserij!
Deze straatgoochelaars hebben iets nieuws geleerd…levitatie! (Helaas, dit is geen magie.) Hun werk ziet er erg overtuigend uit en roept verbazing op van willekeurige voorbijgangers. Laten we maar blij zijn dat we in de moderne tijd leven, waar