Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!

Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen.

Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had altijd gedroomd van een stacaravan en nu is haar grote droom werkelijkheid geworden. Het huisje is het resultaat van haar werk, en het is niet verwonderlijk dat ze de hele tijd bezig is verbeteringen en ontwikkelingen te plannen.
1Omdat ze op proef werkt voor een architectenbureau, voelde Macy dat ze goed opgeleid is in het ontwerpen maar dat ze de kennis miste over het bouwen.
Ze wist dat die bouwvaardigheden in de toekomst nodig zouden zijn als ze de gekozen carrière als ontwerper zou willen volgen. Daarom besloot ze om haar eigen huis te ontwerpen en te bouwen.

2Dat duurde 18 maanden! Ze werkte zowel parttime als fulltime.

3bron : minimotives.com

Als jouw kind ooit hun voeten zo bij elkaar doet, zeg er dan meteen iets van! Het is echt gevaarlijk!
Met de benen in de “W” positie zitten lijkt een onschuldige manier van zitten die door vele kinderen wordt gebruikt. De meeste ouders hechten er niet veel belang aan, en dat is jammer. Deze manier van zitten heeft een heleboel negatieve gDe vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een ti

Toen hij nauwkeurig naar deze foto keek, wilde de man een echtscheiding! Dat verbaast me niks. Ik zou hetzelfde doen!
Als je denkt dat dit een grap is, dat is niet! Het is een van de meest controversiële verhalen die de afgelopen paar maanden op het internet rondcirkelen. De echtgenoot van de afgebeelde vrouw links ging op zakenreis. Hij was maar 20 dagen weg van h

Een glans van deze kerk wat jou krachten zal laten vliegen!
De kerk van Sts. George in Tsjechië zou worden gesloten op het moment dat lokale kunstenaar werd uitgegroeid tot een kunstwerk. Dit heeft een toegevoegde waarde gehad voor de kerk. Als je ziet wat James Hadrava allemaal deed zou je aan de ene kant v