Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!

Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen.

Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had altijd gedroomd van een stacaravan en nu is haar grote droom werkelijkheid geworden. Het huisje is het resultaat van haar werk, en het is niet verwonderlijk dat ze de hele tijd bezig is verbeteringen en ontwikkelingen te plannen.
1



Omdat ze op proef werkt voor een architectenbureau, voelde Macy dat ze goed opgeleid is in het ontwerpen maar dat ze de kennis miste over het bouwen.
Ze wist dat die bouwvaardigheden in de toekomst nodig zouden zijn als ze de gekozen carrière als ontwerper zou willen volgen. Daarom besloot ze om haar eigen huis te ontwerpen en te bouwen.

2



Dat duurde 18 maanden! Ze werkte zowel parttime als fulltime.

3



bron : minimotives.com





De juryleden waren onder de indruk van haar stem, en toen zij zich omdraaide om te zien wie zozingt, waren ze in shock.
In de Italiaanse The Voice kwam een geweldige kandidaat, een non genaamd Christina Sciccia. De was geweldig, en de jury in een shock toen zij zich omdraaiden. Zuster Christina won de talentenjacht. En dat vinden we helemaal niet vreemd! Als je dit op



Jammer genoeg? Deze foto’s zullen je laten lachen!
Deze foto’s zijn gemaakt in ongebruikelijke situaties – wij hopen dat je er op z’n minst om zal lachen. (wallpaperup.com) 1. Zwemmen met deze zeehond.  

Is dit een hond… of totaal iets anders? Kijk naar deze 16 foto’s die je hoofd op tilt brengen!
Normaal gesproken ziet een hond uit als een hond. Blaft, eet alles wat op de grond valt, houdt van spelen. Maar wat als een hond een beetje anders uitziet en helemaal niet doet denken aan een viervoeter? Of nog beter – doet je aan totaal andere wez

Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!
Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom