Een professor haalde $20 uit zijn zak en gaf de studenten een waardevolle les

Tijdens een lezing in een zaal vol met mensen hield een bekende professor een biljet van twintig dollar in de lucht. Er zaten zo’n 200 mensen in de zaal en hij keek hen aan en vroeg: “Wie wil graag deze $20? hebben?” De kamer was gevuld met handen. Eerst een beetje voorzichtig, maar daarna gingen er meer en meer handen omhoog.

De professor zei: “Ik zal deze $20 aan een van jullie geven, maar eerst moet ik iets doen.”

1280px-us_20_series_2006_obverse


Hij nam het biljet en verfrommelde het tot een balletje, en streek daarna het gekreukte biljet weer glad. Hij vroeg: “Wie wil nog steeds dit biljet?” De studenten bleven hun hand opsteken. “Nou, en wat als ik dit doe?” – vroeg de professor en gooide het biljet op de grond. Hij ging er met zijn schoen op staan en begon op het biljet te stampen.

Toen pakte hij het biljet op, het was vies, kapot en zag er niet zo fraai meer uit. “Wie wil het nu nog steeds?” vroeg de docent nog eens. Hij zag dat er nog steeds handen omhoog waren gestoken. “Vrienden, jullie hebben zojuist een heel belangrijke les geleerd. Het maakt niet uit wat ik met het geld deed, jullie wilden het nog steeds, omdat het zijn waarde niet had verloren.

Het was nog steeds $20. Vele malen in ons leven zullen we vallen, worden we gebroken en vallen in het stof en vuil door de beslissingen die we nemen en de omstandigheden waarin we ons bevinden. We voelen ons waardeloos, maar het maakt niet uit wat er eerder gebeurd is, of wat er in de toekomst kan gebeuren, verlies nooit je gevoel van eigenwaarde.”

university-105709_960_720

Pagina 1 van 1


bron : facebook.com

Facebook Comment
Ze Verwijdert Barbie’s Makeup. Als Je Erachter Komt Waarom Ze Het Doet, Moet Je Toegeven Dat Ze Gelijk Heeft!
Sonia Singh, een kunstenares maar ook een moeder, afkomstig uit Tasmanië, is de initiatiefneemster van een echt fantastische actie. De wereld waarin we leven creëert vreemde, vaak onrealistische schoonheidsidealen, en het ergste is dat deze idealenDe reden waarom dit paard hooi in zijn bek heeft is mooi… Kijk eens voor wie hij zo hard werkt!
Voor sommige mensen zijn paarden verbazingwekkende dieren, voor anderen zijn het gewoon alledaagse wezens. Er zijn mensen die elke dag contact met hen hebben, maar ze nog steeds erg afstandelijk behandelen. Ze worden meestal gebruikt om geld te verdi

Als je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!
Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de or

3 heerlijke recepten voor desserts zonder suiker en bloem! Smaakt geweldig, zonder je lichaam te belasten!
Mensen zijn verdeeld in twee fundamentele groepen: mensen die van desserts houden en degenen die gek zijn op desserts :) Dit wordt vergemakkelijkt door de magie van de maag waar zelfs geen kleine aardappel meer in past, maar nog wel ruimte heeft voor