Een professor haalde $20 uit zijn zak en gaf de studenten een waardevolle les

Tijdens een lezing in een zaal vol met mensen hield een bekende professor een biljet van twintig dollar in de lucht. Er zaten zo’n 200 mensen in de zaal en hij keek hen aan en vroeg: “Wie wil graag deze $20? hebben?” De kamer was gevuld met handen. Eerst een beetje voorzichtig, maar daarna gingen er meer en meer handen omhoog.

De professor zei: “Ik zal deze $20 aan een van jullie geven, maar eerst moet ik iets doen.”

1280px-us_20_series_2006_obverse


Hij nam het biljet en verfrommelde het tot een balletje, en streek daarna het gekreukte biljet weer glad. Hij vroeg: “Wie wil nog steeds dit biljet?” De studenten bleven hun hand opsteken. “Nou, en wat als ik dit doe?” – vroeg de professor en gooide het biljet op de grond. Hij ging er met zijn schoen op staan en begon op het biljet te stampen.

Toen pakte hij het biljet op, het was vies, kapot en zag er niet zo fraai meer uit. “Wie wil het nu nog steeds?” vroeg de docent nog eens. Hij zag dat er nog steeds handen omhoog waren gestoken. “Vrienden, jullie hebben zojuist een heel belangrijke les geleerd. Het maakt niet uit wat ik met het geld deed, jullie wilden het nog steeds, omdat het zijn waarde niet had verloren.

Het was nog steeds $20. Vele malen in ons leven zullen we vallen, worden we gebroken en vallen in het stof en vuil door de beslissingen die we nemen en de omstandigheden waarin we ons bevinden. We voelen ons waardeloos, maar het maakt niet uit wat er eerder gebeurd is, of wat er in de toekomst kan gebeuren, verlies nooit je gevoel van eigenwaarde.”

university-105709_960_720

Pagina 1 van 1


bron : facebook.com

Facebook Comment
Deze Vaders Zorgden Voor Hun Kinderen. Kijk Wat De Gevolgen Waren!
Deze kinderen werden achtergelaten onder de hoede van hun vaders. Zie hoe vaders omgaan met de opvoeding van hun kinderen. Gegarandeerde Pret! Een jong meisje draagt een haarspeld, en haar vader ook. Wanneer papa druk bezig is, dan is zelfs teennagelMet behulp van Google Maps ontdekt men het hele alfabet verstopt in steden.
Bij het zoeken naar een adres in Google Maps merkte Yousuke Ozawa iets op de virtuele gebouwen. Met behulp van satellietbeelden ontdekte hij dat de hoekpunten er in een paar plaatsen uitzien als de letters van het alfabet. Art Director droeg het zoek

Een kleine hamster met een gebroken poot veroverde de harten van internetgebruikers. Hoe kan men niet geraakt worden als je de problemen van deze schatjes ziet?
Een tijdje geleden publiceerde een dierenkliniek in Petrozavodsk, Rusland een foto van een leuke hamster met een gebroken poot. Uiteraard kreeg het dier in de kliniek professionele zorg. Het bot werd weer op zijn plaats gezet en het dier kreeg gips o

23 perfect gecamoufleerd dieren
Deze dieren beheersen de kunst van perfecte camouflage. Kijk maar hoe ze opgaan in hun omgeving. 1. Je moet toegeven dat deze moeilijk te herkennen is. 2. Past perfect bij de vloer. 3. Jeżyk w towarzystwie kaktusów jest prawie nie do poznania.  4.