Een professor haalde $20 uit zijn zak en gaf de studenten een waardevolle les

Tijdens een lezing in een zaal vol met mensen hield een bekende professor een biljet van twintig dollar in de lucht. Er zaten zo’n 200 mensen in de zaal en hij keek hen aan en vroeg: “Wie wil graag deze $20? hebben?” De kamer was gevuld met handen. Eerst een beetje voorzichtig, maar daarna gingen er meer en meer handen omhoog.

De professor zei: “Ik zal deze $20 aan een van jullie geven, maar eerst moet ik iets doen.”

1280px-us_20_series_2006_obverse


Hij nam het biljet en verfrommelde het tot een balletje, en streek daarna het gekreukte biljet weer glad. Hij vroeg: “Wie wil nog steeds dit biljet?” De studenten bleven hun hand opsteken. “Nou, en wat als ik dit doe?” – vroeg de professor en gooide het biljet op de grond. Hij ging er met zijn schoen op staan en begon op het biljet te stampen.

Toen pakte hij het biljet op, het was vies, kapot en zag er niet zo fraai meer uit. “Wie wil het nu nog steeds?” vroeg de docent nog eens. Hij zag dat er nog steeds handen omhoog waren gestoken. “Vrienden, jullie hebben zojuist een heel belangrijke les geleerd. Het maakt niet uit wat ik met het geld deed, jullie wilden het nog steeds, omdat het zijn waarde niet had verloren.

Het was nog steeds $20. Vele malen in ons leven zullen we vallen, worden we gebroken en vallen in het stof en vuil door de beslissingen die we nemen en de omstandigheden waarin we ons bevinden. We voelen ons waardeloos, maar het maakt niet uit wat er eerder gebeurd is, of wat er in de toekomst kan gebeuren, verlies nooit je gevoel van eigenwaarde.”

university-105709_960_720

Pagina 1 van 1


bron : facebook.com

16 interessante en mega eenvoudige kapsels, waardoor je je speciaal gaat voelen. Het duurt maar een minuut om te maken!
Verveelt datzelfde oude kapsel je al? Als je genoeg hebt van de eentonigheid op je hoofd, dan hebben we goed nieuws voor jou. Wanneer je geïnspireerd wordt door de volgende voorbeelden, zul je je nooit meer vervelen met je kapsel! Het stijlen van jeToen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. Hel

Drink jij water dat de hele nacht naast je bed heeft gestaan? Ontdek waarom je dat niet moet doen
Een gewoonte die typerend is voor een groot deel van de bevolking is ’s morgen opstaan en op de lege maag een glas water drinken. Veel mensen doen dat elke dag na het wakker worden, maar het is niet hetzelfde als een glas water de hele nacht laten

Na het lezen van deze verhalen zal slapen met het licht uit onmogelijk zijn!
k denk dat iedereen in de wereld ten minste een verhaal over geesten kent. Er zijn een heleboel paranormale verschijnselen die niemand kan verklaren! Enge verhalen, doorgegeven van generatie op generatie. Weet je met wat ze kinderen in Indonesië lat