Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken

Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen te zorgen. Ze schenken ook aandacht aan het lot van hun broeders, waar de volgende opname een bewijs van is. Hij werd op het internet geplaatst door een man die deze erg ontroerende gebeurtenis meemaakte.

Hij zag twee honden in de buurt van een vrachtwagen. Eén lag op het asfalt en de andere stond ernaast, het andere dier wanhopig met zijn poten aanstotend. De hond was overleden omdat hij door een auto was aangereden, maar desondanks bleef z’n vriend bezig om de levenloze hond wakker te maken. De pogingen van de hond hadden natuurlijk geen effect.

dead-dog


Op een gegeven moment begon de hond te blaffen en keek omhoog, alsof het naar hulp zocht. Helaas was het te laat voor de hond om nog gered te worden.

En nu herinnerde ik mij een andere situatie die hier heel erg op leek, toen een kat zijn dode metgezel weer tot leven wilde brengen. Het dier gedroeg net zo. Kijk zelf maar -> kat probeert vriend tot leven te wekken.

Pagina 1 van 1


bron : Viral Spell

Zie hier hoe een vrouw reageert om haar buren hun luide telefoongesprek in de wachtkamer. Ik ben geschrokken!
Het is dus wel vaker gebeurd dat je wordt gestoord door een telefoongesprek van iemand – in een bus, wachtkamer, kapper of salon. Er is waarschijnlijk niks frustrerende dat iemand naast jou kom zitten en op zo’n manier praat alsof hij/zijHij giet een emmer heet water over zijn auto… En dit is wat op de motorkap verschijnt!
Auto’s werden vroeger gebruikt om efficiënt en snel van punt A naar punt B te reizen. Tegenwoordig kunnen we ons vrijwel geen leven zonder hen voorstellen. Elk jaar reizen we duizenden kilometers, zorgen voor ze, maken ze schoon en doen er een hel

Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel

Toen de zeilers beseften wat er om hen heen gebeurde, konden ze niet meer terug. Maar ze maakten wel foto’s…
Het leven kan ons soms voor flinke verrassingen plaatsen, en wanneer we dat het minst verwachten, kan er iets gebeuren dat we voor de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Het is prachtig als er behalve nederlagen en tegenslagen, ook iets fan