Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken

Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen te zorgen. Ze schenken ook aandacht aan het lot van hun broeders, waar de volgende opname een bewijs van is. Hij werd op het internet geplaatst door een man die deze erg ontroerende gebeurtenis meemaakte.

Hij zag twee honden in de buurt van een vrachtwagen. Eén lag op het asfalt en de andere stond ernaast, het andere dier wanhopig met zijn poten aanstotend. De hond was overleden omdat hij door een auto was aangereden, maar desondanks bleef z’n vriend bezig om de levenloze hond wakker te maken. De pogingen van de hond hadden natuurlijk geen effect.

dead-dog


Op een gegeven moment begon de hond te blaffen en keek omhoog, alsof het naar hulp zocht. Helaas was het te laat voor de hond om nog gered te worden.

En nu herinnerde ik mij een andere situatie die hier heel erg op leek, toen een kat zijn dode metgezel weer tot leven wilde brengen. Het dier gedroeg net zo. Kijk zelf maar -> kat probeert vriend tot leven te wekken.

Pagina 1 van 1


bron : Viral Spell

Je zul nooit raden wat er in deze kleine ruimtes zit! De waarheid zal je compleet verrassen!
Dit vreemde gebouw staat in Isfahan, ongeveer 350 km van Teheran (Iran). Het is een lokale attractie en het trekt met succes buitenlandse toeristen aan. Vroeger had het een compleet andere functie! Ben je benieuwd wat het was? Er zijn bijna 300 van zDeze man bouwde een prothese die goedkoper en beter is dan die welke beschikbaar zijn op de markt! Het verrassende is dat hij pas 19 jaar oud is!
Easton LaChappelle, geschokt door de prijs van een kunstgebit, begon aan zijn eigen modellen te werken. Zijn prothesen zijn net zo goed als op “de markt”, maar ze kosten enkele keren minder.  Hij heeft zijn kennis van robotica en prothes

Deze brandweermannen tijdens hun reddingsactie vonden iets wat ze niet hadden verwacht!
De brandweer werd opgeroepen door een brand in een huis. Ze dachten dat er niet was maar er bleek toch “iets” in leven te zijn wat hulp nodig had. Door het feit dat de brandweer in Verenigde Staten vaak een camera op hun helm hebben, kunn

De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!
Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken. Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan i