Ze gebruikte een stuk hout om een prachtig cadeautje voor haar vriend te maken!

In elke relatie komt vroeg of laat wel een moment om iets te vieren, of het nu de verjaardag van je partner is of de verjaardag van de relatie of een andere gebeurtenis, je moet een cadeautje bedenken. Wij willen graag dat het iets unieks is in plaats van iets afgezaagds, en belangrijker nog, iets dat onze partner graag zou willen hebben. Niemand wil hun partner teleurstellen en sommigen gaan daarom dure geschenken, juwelen of andere gadgets kopen. Maar als je de tijd ervoor over hebt om een dierbare blij te maken, wat is er dan beter dan een handgemaakt cadeau.

En dat is precies wat Amanda deed, die met haar eigen handen een interessante gadget maakte voor haar vriendje. Op de verjaardag van haar geliefde gaf ze hem een stuk hout met een verborgen gadget ;)Eerst zocht ze een stuk hout dat geschikt was om haar idee tot leven te laten komen.

1


Ze ontdeed het stuk hout van alle schors en polijstte het.

2


Daarna maakte ze een goot voor een kabel en sneed een plekje uit voor een telefoon. Uiteraard beschermde ze het hout door het te impregneren, dus het zal niet donkerder worden en beschermd zijn tegen beschadiging.

3


Het cadeau is klaar!

4


Deze interessante en fraaie oplader moet wel naar de smaak van haar vriendje zijn geweest.

5


Het heeft de voordelen van een ideaal geschenk: het is leuk, praktisch en handgemaakte :)

6


Wat een meisje! Ze kwam met een geweldig idee en heeft het uitstekend gedaan, en er is niets zoals dit :)

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Facebook Comment
Ze nam wat bladerdeeg en verspreidde het over een metalen plaat. Het resultaat werd de belangrijkste attractie van het feest!
Ik weet niet wie niet graag pizza lust. Het is een heel populair en snel gerecht, waar waarschijnlijk iedereen van geniet. Sommigen besluiten een kant-en-klare pizza bij een pizzeria te kopen, terwijl anderen hun best doen in hun eigen keuken. Als je20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!
Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er door

Dit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!
Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus w

Foto’s die op het juiste moment genomen werden.
Als je een goede foto wilt maken, heb je het juiste licht, een goede instelling, en een beetje geluk nodig. Deze foto’s werd op het juiste tijd en op het ideale moment genomen, ze zijn grappig en origineel.    1. Hij heeft wel erg grote h