Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!

Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor deze vitamine zal dekken. De geur van de vrucht is gewoonweg goddelijk!
Dat komt doordat de geur in de schil zit. Wanneer je de schil van een sinaasappel doormidden breekt, komt de geur vrij en verspreidt zich door de hele kamer. De schil wordt meestal in de afvalbak gegooid en we gebruiken alleen het vruchtvlees van de vrucht. Als je leest waar je hem nog meer voor kunt gebruiken zul je snel stoppen met het weg te gooien!1. Weldadige badolie. Doe geraspte of versnipperde huid door de olijfolie en bewaar deze op een warme plaats. Na een paar dagen heeft de vloeistof de geur opgenomen en zal de cosmetica klaar zijn.

12. Sinaasappelsuiker. Dit is een heerlijke en aromatische toevoeging tijdens het bakken!

23. Suikerpeeling. Meng de droge schil met babyolie en suikerkristallen. Breng het mengsel aan op het lichaam om dode huid af te pellen.

34. Laat de kamer fris ruiken. Kook de sinaasappelschil met kruiden. De kamer vult zich langdurig met een aangename geur.

5bron : boredomtherapy.com

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon WHij heeft zal leven geriskeerd om deze baby te redden!
Jorun Langøien uit een Noor die sinds recent van zich heeft laten horen door zijn nogal risicovolle actie die hij maakte. Voor iemand zoals jij zal deze actie vast stom en gek zijn… maar zeker voor de persoon met alle verwarring, een kleine ee

Zijn kat werd ernstig ziek. Om zijn lijden te verlichten, maakte hij iets echt heel bijzonders voor hem!
De naam van deze prachtige rossige viervoeter is Rufus. De afgelopen weken leed hij aan een ernstige, pijnlijke ontsteking van zijn oor waar hij druppels voor kreeg, wat katten en kinderen haten, zoals je weet. De eigenaar van Rufus besloot om zijn l

16 Creatieve en goedkope manieren om de rommel in huis te verbergen
Verminder rommel in huis met 16 goede ideeën! 1. Het voer van de hond en waterbak verbergen in de la   2. Lelijke airco? Verstop het achter een schrijfbord (uitkijken dat de luchtstroom niet word geblokkeerd).