Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!

Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor deze vitamine zal dekken. De geur van de vrucht is gewoonweg goddelijk!
Dat komt doordat de geur in de schil zit. Wanneer je de schil van een sinaasappel doormidden breekt, komt de geur vrij en verspreidt zich door de hele kamer. De schil wordt meestal in de afvalbak gegooid en we gebruiken alleen het vruchtvlees van de vrucht. Als je leest waar je hem nog meer voor kunt gebruiken zul je snel stoppen met het weg te gooien!1. Weldadige badolie. Doe geraspte of versnipperde huid door de olijfolie en bewaar deze op een warme plaats. Na een paar dagen heeft de vloeistof de geur opgenomen en zal de cosmetica klaar zijn.

12. Sinaasappelsuiker. Dit is een heerlijke en aromatische toevoeging tijdens het bakken!

23. Suikerpeeling. Meng de droge schil met babyolie en suikerkristallen. Breng het mengsel aan op het lichaam om dode huid af te pellen.

34. Laat de kamer fris ruiken. Kook de sinaasappelschil met kruiden. De kamer vult zich langdurig met een aangename geur.

5bron : boredomtherapy.com

Een schijnbaar zachtaardige Golden Retriever viel een klein meisje aan. Wie kwam haar redden? Een pitbull!
Mensen denken dat bepaalde hondenrassen zachtaardig zijn en geen training nodig hebben. Dat is helaas een mythe. Elke hond, zelfs een van een zachtaardig ras, kan zich misdragen, en iemand aanvallen. De mythe om onderscheid te maken tussen gevaarlijkZweedse wetenschappers hebben aangekondigd dat oogkleur je persoonlijkheid bepaalt. In mijn geval werkt het! En bij jou?
Mensen zeggen vaak dat ogen de spiegel van de ziel zijn. Nu blijkt dat het ook een wetenschappelijke basis heeft! Als we aan onze persoonlijkheid denken, besteden we veel aandacht aan verschillende aspecten, maar zien de ogen waarschijnlijk vaak over

Het onverwachte begin van internationale bedrijven. Je gaat nooit raden hoe de tycoons van deze wereld zijn begonnen
Zelfs de grootste bedrijven moesten ooit ergens beginnen. Voordat ze hun slimme ontdekkingen deden en uitgroeiden tot de reuzen op hun gebied, maakten ze totaal andere producten. Soms waren de dingen die ze produceerden zo anders dat hun hedendaagse

Je zult niet geloven wat de leeftijd van deze vrouw is! Ik was geschokt toen ik erachter kwam hoe oud ze is!
Het verhaal van Nguyen Thi Phuon schokt mensen over de hele wereld. Sommigen zeggen dat ze een oplichtster is, anderen hebben medelijden met hoe ze eruit ziet. Het leven van Phuong veranderde in 2008. Ze veranderde in een paar dagen in een oude dame.