Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!

Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor deze vitamine zal dekken. De geur van de vrucht is gewoonweg goddelijk!
Dat komt doordat de geur in de schil zit. Wanneer je de schil van een sinaasappel doormidden breekt, komt de geur vrij en verspreidt zich door de hele kamer. De schil wordt meestal in de afvalbak gegooid en we gebruiken alleen het vruchtvlees van de vrucht. Als je leest waar je hem nog meer voor kunt gebruiken zul je snel stoppen met het weg te gooien!1. Weldadige badolie. Doe geraspte of versnipperde huid door de olijfolie en bewaar deze op een warme plaats. Na een paar dagen heeft de vloeistof de geur opgenomen en zal de cosmetica klaar zijn.

12. Sinaasappelsuiker. Dit is een heerlijke en aromatische toevoeging tijdens het bakken!

23. Suikerpeeling. Meng de droge schil met babyolie en suikerkristallen. Breng het mengsel aan op het lichaam om dode huid af te pellen.

34. Laat de kamer fris ruiken. Kook de sinaasappelschil met kruiden. De kamer vult zich langdurig met een aangename geur.

5bron : boredomtherapy.com

De Reactie Van Dit Meisje Op Het Nieuwe Lid Van De Huishouding Is Onmogelijk Na Te Spelen
Velen van jullie hebben in hun jeugd vast wel gedroomd over het krijgen van een huisdier. Sommigen droomden over een hond, anderen over een kat, vogel, vis, konijn… Zij droomde over een hond. Sommigen hadden geluk en kregen een huisdier, andereEen bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat

Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!
Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze

17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Jullie zijn waarschijnlijk allemaal eigenaar van een normale versie van producten uit deze lijst. Flessenwater, toiletpapier en t-shirts zijn vrij normale spullen die iedereen meestal in huis heeft. Zeer rijke mensen hebben een manier gevonden om all