Tijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!

Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam. Op warme dagen moet je ten minste acht kopjes water drinken!

We weten hoe we goed voor onszelf moeten zorgen, maar we vergeten vaak onze viervoetige metgezellen. Ook zij moeten de juiste zorg en hydratatie krijgen. Omdat zij een dikke vacht hebben, hoeven ze geen cosmetische UV-filter te gebruiken, maar de gevoelige huid op hun poten mag niet worden verwaarloosd.

3


We hebben het vooral over honden. We nemen huisdieren in warm weer mee voor een wandeling, zonder eraan te denken dat we ze daarmee mogelijk kunnen schaden. Soms lopen ze lange tijd op het hete asfalt, wat pijnlijke schaafwonden en schade aan de huid van hun poten kan veroorzaken.

0


Dit is wat er kan gebeuren wanneer jouw hond op hete oppervlakken loopt! Controleer altijd de temperatuur van de stoep of de weg. Als het te warm voor jou is, dan is het ook te warm voor jouw huisdier! Lees de Facebook-pagina met de titel Hip Dog Canine Hydrotherapy & Fitness. Hoe moet je het precies controleren?

Meer hierover op de volgende pagina!

4bron : newsner.com

Hoe trek je een knuffel uit een automaat? Je zult niet geloven hoe deze populaire machines werken!
Knuffels uit een speelgoedmachine halen is niet zo eenvoudig. Afhankelijk van het type en de grootte van het apparaat, doen we er een munt in en proberen de teddybeer te grijpen die we het liefst willen hebben. En zelfs als dat bij de eerste poging nDeze Beelden Zullen Je Van Oor Tot Oor Doen Glimlachen! Bekijk Deze Grappige Gifs Met Dieren!
Ben je op zoek naar iets dat je zal doen glimlachen? Dit is een perfecte keuze! Deze gekke dieren zullen je in een goed humeur brengen! Huisdieren kunnen je soms verrassen! Als je het niet verwacht, kunnen ze je flink voor de gek houden! We laten de

Heb je deze vreemde vruchten wel eens in de winkels zien liggen en heb je geen idee hoe je ze moet eten? Hier is een spiekbriefje!
Er liggen steeds meer exotische vruchten in de winkels. Maar toch kiezen we voor de overbekende appel of banaan, en dat is een grote fout! Je moet nieuwe smaken ontdekken en je dieet verrijken. We zijn er bang voor, omdat we vaak niet weten hoe we ze

Wist je dat deze planeet kleurvol is van boven? Nee? Neem een kijkje!
Dit is een geweldige band wat zich bevind in de Gansu provincie, China (dichtbij de stad Zhangye). Het heeft een oppervlakte van ongeveer 200 km vierkante meter en is een geweldige trekpleister voor toeristen. Zandstenen en andere mineralen, gedurend