Tijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!

Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam. Op warme dagen moet je ten minste acht kopjes water drinken!

We weten hoe we goed voor onszelf moeten zorgen, maar we vergeten vaak onze viervoetige metgezellen. Ook zij moeten de juiste zorg en hydratatie krijgen. Omdat zij een dikke vacht hebben, hoeven ze geen cosmetische UV-filter te gebruiken, maar de gevoelige huid op hun poten mag niet worden verwaarloosd.

3


We hebben het vooral over honden. We nemen huisdieren in warm weer mee voor een wandeling, zonder eraan te denken dat we ze daarmee mogelijk kunnen schaden. Soms lopen ze lange tijd op het hete asfalt, wat pijnlijke schaafwonden en schade aan de huid van hun poten kan veroorzaken.

0


Dit is wat er kan gebeuren wanneer jouw hond op hete oppervlakken loopt! Controleer altijd de temperatuur van de stoep of de weg. Als het te warm voor jou is, dan is het ook te warm voor jouw huisdier! Lees de Facebook-pagina met de titel Hip Dog Canine Hydrotherapy & Fitness. Hoe moet je het precies controleren?

Meer hierover op de volgende pagina!

4bron : newsner.com

Een Photoshop-expert laat zien hoe je met behulp van Photoshop van gewone foto’s magische beelden kunt maken.
 Photoshop- expert Eric Johanson creëert zo goed optische illusies en grafische beelden, dat zijn werk wel bijna magie lijkt te zijn. Dankzij de video’s die zijn werk opnemen, kunnen we stap voor stap zien hoe zijn magische beelden worden gemDeze Kat Krijgt Er Elke Minuut Nieuwe Fans Bij! Waarom? Kijk Maar Hoe Uniek Hij Is!
De zwart-witte kater genaamd Ake is zo populair dat hij zijn eigen Facebook fanpagina kreeg. Hij heeft al meer dan 21.000 fans! Hij woont in Nederland en heeft een zeer ongebruikelijke gewoonte. De eigenaar van deze unieke kat gaf toe dat ze geen ide

Dit meisje offerde haar lange haren op om een pruik voor kankerpatiënten te maken! Niet iedereen was bereid om haar nieuwe look te accepteren!
Jetta Fosburg van Dayton is een tienjarig meisje met een groot hart. Ze had mooi, lang haar, dat in een periode van jaren was gegroeid. Ze besloot om het te doneren aan de stichting “Pruiken voor Kinderen”, die pruiken maakt voor kinderen

Alleen iemand die heel erg dapper of gek is zou kiezen voor deze wandeling! Kijk of jij dit ook zou doen!
Hoe snel denk jij dat je calorieën van chocolade zal verbranden? Misschien met een reis naar Zwitserland? Uiteraard, na zo’n lange wandeling zal je de meeste calorieën verbranden maar met angst! De uitgang naar boven is voorzien van een glazen vl