Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!

Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze onze maag voor een tijdje vullen, maar al snel hebben we weer honger.

Vandaag geven we een heel eenvoudig recept dat je in een handomdraai kunt maken. Het zal zeker een beter alternatief zijn dan instant noedels.


Ingrediënten:

– een stokbrood
– 4 eieren
– 100 g ham
– 100 g geraspte kaas
– 2 lente-uitjes
– een snufje zout en peper.

Daarnaast: in blokjes gesneden tomaat of paprika.


1. Giet de melk in een kom en voeg de eieren toe.

1

2


2. Voeg ham en uien toe. Als je paprika’s en tomaten in huis hebt, dan kun je die ook toevoegen. Dat zal het resultaat extra aantrekkelijk maken.

3


3. Nu is het tijd voor geraspte kaas. Voeg het toe aan de rest van de ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout.

4bron : heftig.co

Kijk Naar De Uitvindingen Die Ooit Een Krankzinnig Idee Waren, Maar Een Inspiratie Werden Voor Moderne Objecten!
De moderne tijd is verbazend, we worden bijna overspoeld met technologieën die ons leven gemakkelijker maken. Maar elke uitvinding begint met min of meer bizarre ideeën. Sommige daarvan blijken een ingeving van een genie te zijn, anderen zijn gewooEen Liefdesverhaal wordt verteld in eenvoudige foto’s! Ik was erg geraakt.
Met behulp van een foto kun je meer vertellen dan met een lang verhaal. Enkele paren besloten om hun liefdesverhaal met alleen foto’s vertellen. Op een bepaald moment van het jaar namen ze foto’s met op de achtergrond hun huis. In de loop

Maak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite

Een Verlamde Hond Leefde In Een Donkere Cel! Bekijk De Video Van Dit Tragische Verhaal!
De hond Ricky Bobby had een moeilijke start in zijn leven. Hij leefde in een kleine koude betonnen cel. En als gevolg van de kou en de vervuiling raakten zijn achterpoten verlamd. Dergelijke leefomstandigheden leiden tot een snelle dood. Gelukkig wer