Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!

Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze onze maag voor een tijdje vullen, maar al snel hebben we weer honger.

Vandaag geven we een heel eenvoudig recept dat je in een handomdraai kunt maken. Het zal zeker een beter alternatief zijn dan instant noedels.


Ingrediënten:

– een stokbrood
– 4 eieren
– 100 g ham
– 100 g geraspte kaas
– 2 lente-uitjes
– een snufje zout en peper.

Daarnaast: in blokjes gesneden tomaat of paprika.


1. Giet de melk in een kom en voeg de eieren toe.

1

2


2. Voeg ham en uien toe. Als je paprika’s en tomaten in huis hebt, dan kun je die ook toevoegen. Dat zal het resultaat extra aantrekkelijk maken.

3


3. Nu is het tijd voor geraspte kaas. Voeg het toe aan de rest van de ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout.

4bron : heftig.co

Om De Kindertijd Van Zijn Zoon Te Herdenken, Kwam Hij Met Dit Gekke Idee! Dit Is Een Echt Bewijs Van Vaderliefde!
Keith Anderson woont in Peterborough (Ontario) en hij is een liefhebbende vader. Net als zijn zoon, houdt hij ook van tatoeages. Elk jaar laat hij een tekening van zijn kind op zijn lichaam tatoeëren. Hij wil op deze manier Kai’s jeugd herdenkHij heeft 700 kinderen van de dood gered en heeft dat 50 jaar lang aan niemand verteld!
Hoewel de meesten van ons aan de oorlog en de bezetting denken als gewone feiten uit boeken, kent de wereld nog steeds mensen die zich zulke vreselijke gebeurtenissen nog kunnen herinneren. Velen van hen wilden hun menselijkheid tonen en ondernamen d

Kijk hoe je jouw gezondheid kunt vaststellen op basis van de kleur van je nagels. Je wilt niet weten wat geel betekent!
Niet iedereen weet dat vingernagels de conditie van het lichaam laten zien. Als je een verborgen gezondheidsprobleem hebt, dan kunnen vingernagels laten zien dat er iets mis is. Het is een waarschuwing die niet mag worden onderschat. Hoewel ze tussen

Een man filmde vanuit zijn raam een vrouw die probeerde haar auto te parkeren. Je doet het in je broek van het lachen!
Algemeen wordt aangenomen dat mannen veel betere chauffeurs zijn dan vrouwen. Hoewel er geen onderzoek of tests zijn die dit bevestigen, valt het bij het bekijken van de volgende video wel erg moeilijk te ontkennen. Een man uit Dortmund, Duitsland za