Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!

Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze onze maag voor een tijdje vullen, maar al snel hebben we weer honger.

Vandaag geven we een heel eenvoudig recept dat je in een handomdraai kunt maken. Het zal zeker een beter alternatief zijn dan instant noedels.


Ingrediënten:

– een stokbrood
– 4 eieren
– 100 g ham
– 100 g geraspte kaas
– 2 lente-uitjes
– een snufje zout en peper.

Daarnaast: in blokjes gesneden tomaat of paprika.


1. Giet de melk in een kom en voeg de eieren toe.

1

2


2. Voeg ham en uien toe. Als je paprika’s en tomaten in huis hebt, dan kun je die ook toevoegen. Dat zal het resultaat extra aantrekkelijk maken.

3


3. Nu is het tijd voor geraspte kaas. Voeg het toe aan de rest van de ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout.

4bron : heftig.co

Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!
Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten dedEen man adopteerde een hond met één oog, en zijn reden om dat te doen is aandoenlijk!
Helaas hebben mensen nog steeds de nare gewoonte om dieren achter te laten. Soms is het mogelijk om ze via het asiel te redden, en vinden ze een nieuw tehuis. Dat is niet zo moeilijk als de hond mooi en leuk is, maar het is lastiger wanneer hij een h

Een Vader Doet Zijn Pasgeboren Baby Voor De Eerste Keer In Bad. Even Later Gebeurt Er Iets Bijzonders. OMG !!!
Als je met een pasgeboren kind thuis komt uit het ziekenhuis, lijkt elke actie die je doet een echt onvergetelijke gebeurtenis. De eerste voeding thuis, de eerste keer dat de baby de hele nacht netjes slaapt en zelfs… het eerste bad… Dit

Na het lezen hiervan zul je nooit meer antibacteriële gel gebruiken
De verkoop van antibacteriële wasgels stijgt de pan uit. Van de goedkoopste tot de duurste, ze beloven allemaal om je handen schoon te maken zonder water en zeep te hoeven gebruiken. Het lijkt erop dat het gebruik ervan de perfecte oplossing is, maa