Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!

Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze onze maag voor een tijdje vullen, maar al snel hebben we weer honger.

Vandaag geven we een heel eenvoudig recept dat je in een handomdraai kunt maken. Het zal zeker een beter alternatief zijn dan instant noedels.


Ingrediënten:

– een stokbrood
– 4 eieren
– 100 g ham
– 100 g geraspte kaas
– 2 lente-uitjes
– een snufje zout en peper.

Daarnaast: in blokjes gesneden tomaat of paprika.


1. Giet de melk in een kom en voeg de eieren toe.

1

2


2. Voeg ham en uien toe. Als je paprika’s en tomaten in huis hebt, dan kun je die ook toevoegen. Dat zal het resultaat extra aantrekkelijk maken.

3


3. Nu is het tijd voor geraspte kaas. Voeg het toe aan de rest van de ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout.

4bron : heftig.co

Een Hondenvriend Zal Altijd Van Je Houden, Maakt Niet Uit Hoeveel Geld Je Hebt…
Een hond met zijn eigenaar zorgt voor een soort vriendschappelijke relatie. Toewijding, loyaliteit en liefde van begin tot eind. Samen met zijn baasje – in voor- en tegenspoed. In tegenstelling tot mensen zullen honden iemand niet verlaten omdaDe reactie van deze moederhond op het herstel van haar pups is ongelooflijk!
Honden zijn niet alleen toegewijde en trouwe metgezellen van de mens, maar ook geweldige ouders. Hun toewijding wordt herhaaldelijk bevestigd door de vele opnames die op het internet zijn geplaatst. Ze zijn in staat een brandend gebouw weer binnen te

Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.

Iedereen kan de ster van een cartoon worden! Geloof je het niet? Hier is het bewijs!
De Braziliaanse kunstenaar Julio Caser creëerde een grappige geillustreerde digitale serie op basis van foto’s van willekeurige mensen. Zijn illustraties vallen op door hun levendige kleuren en subtiele lijnen. Het lijkt alsof de stripfiguren