Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.

Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk.

Als je dus op zoek bent naar een eenvoudig, goedkoop en eenvoudig recept, dan is dit voorstel geschikt voor jou!

Dit is wat je nodig hebt:

– een paar grote aardappelen

– lange reepjes spek

– Cheddar kaas

– peper en zout

– een pan

– geolied paper.

1. Neem een middelgrote pan en doe er geolied papier in. Als het niet gelijkmatig blijft plakken, doe dan wat olie op de bodem en druk het papier aan.

1

2


2. Begin door reepjes spek uit te spreiden. Het is belangrijk dat ze zo lang mogelijk zijn en de gehele bodem van de pan bedekken.

33. Voeg vervolgens de in plakjes gesneden rauwe aardappels toe.

4 5
Hij postte de foto van zijn dochter op het internet. Hij wist niet dat het haar leven zou redden!
Ouders scheppen heel graag op over foto’s van hun kinderen op het internet. Meestal staan de profielen van gelukkige vaders en moeders op sociale media profielen vol met foto’s van hun baby’s met gedetailleerde beschrijvingen van alJe zul nooit raden wat er in deze kleine ruimtes zit! De waarheid zal je compleet verrassen!
Dit vreemde gebouw staat in Isfahan, ongeveer 350 km van Teheran (Iran). Het is een lokale attractie en het trekt met succes buitenlandse toeristen aan. Vroeger had het een compleet andere functie! Ben je benieuwd wat het was? Er zijn bijna 300 van z

Hoe worden alledaagse voorwerpen gemaakt? Bekijk deze 24 fascinerende gifs!
Soms wanneer je kipnuggets eet of een ice-cream sandwich, doet het je dan afvragen hoe deze dingen werden gemaakt? Of misschien denk je na over hoe potloden worden gemaakt of… gaas? Als je met ja antwoordde op een van deze vragen, moet je de ga

De 6 meest unieke stranden in de wereld. 2 lijken wel van een andere planeet! PRACHTIG!
Wanneer je denkt aan de strand, dan denk je aan zand. Hier zie je 15 stranden, die geen normale zand hebben… Je zal verrast zijn! Bron: Burno Carlos 1. Strand in een grot in Algarve, Portugal Deze prachtige grot is ver weg van de strand Benagil