Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.

Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk.

Als je dus op zoek bent naar een eenvoudig, goedkoop en eenvoudig recept, dan is dit voorstel geschikt voor jou!

Dit is wat je nodig hebt:

– een paar grote aardappelen

– lange reepjes spek

– Cheddar kaas

– peper en zout

– een pan

– geolied paper.

1. Neem een middelgrote pan en doe er geolied papier in. Als het niet gelijkmatig blijft plakken, doe dan wat olie op de bodem en druk het papier aan.

1

2


2. Begin door reepjes spek uit te spreiden. Het is belangrijk dat ze zo lang mogelijk zijn en de gehele bodem van de pan bedekken.

33. Voeg vervolgens de in plakjes gesneden rauwe aardappels toe.

4 5
Facebook Comment
Tijdens een liefdadigheidsevenement keken de mensen naar de lucht en zagen iets geweldigs. Hoe is dit mogelijk?
Mensen die deelnamen aan een liefdadigheidsevenement in Sandbanks (Groot-Brittannië) waren getuige van iets geweldigs. Er verscheen plotseling een grote wolk boven hun hoofd. De vorm ervan leek heel erg op de beroemde beer uit het populaire sprookjeHij vond deze kleine, heeft hem gered en opgevoed. Kijk tot wat het is opgegroeid!
Stel je eens voor dat je in de tuin werkt en dat er opeens een kleine, misschien 1 dag oude eekhoorn op je valt. Wat zou je doen? Heb je hier ooit bij stilgestaan? Zo’n situatie is bij een zekere man voorgevallen, waarvan de geschiedenis wij vandaa

In Eerste Instantie Breken Deze Foto’s Je Hart. Gelukkig Is Alles Toch Nog Goed Gekomen!
Tijdens het leveren van bestellingen deed David Baxter een hartverscheurende ontdekking. Hij vond een verlaten en vastgebonden puppy die zo dun was dat je alle botten kon zien! Baxter gaf de hond te drinken en deelde zijn boterham met vlees. De teef

Het Ziet Eruit Als Een Gewoon Huis… Maar Bezoekende Verslaggevers Kwamen Erachter Dat Het Dat Niet Was!
De televisie krijgt elke dag vele verslagen van verbazingwekkende en paranormale verschijnselen. Zo ook deze keer. De verslaggevers gingen naar Hanover, Pennsylvania, om meer over dit spookhuis te weten te komen. Ze verwachtten een verhaal te horen,