Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.

Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk.

Als je dus op zoek bent naar een eenvoudig, goedkoop en eenvoudig recept, dan is dit voorstel geschikt voor jou!

Dit is wat je nodig hebt:

– een paar grote aardappelen

– lange reepjes spek

– Cheddar kaas

– peper en zout

– een pan

– geolied paper.

1. Neem een middelgrote pan en doe er geolied papier in. Als het niet gelijkmatig blijft plakken, doe dan wat olie op de bodem en druk het papier aan.

1

2


2. Begin door reepjes spek uit te spreiden. Het is belangrijk dat ze zo lang mogelijk zijn en de gehele bodem van de pan bedekken.

33. Voeg vervolgens de in plakjes gesneden rauwe aardappels toe.

4 5
Facebook Comment
Nadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up oDeze grote honden werden gebruikt om op beren te jagen.
Als hondenliefhebber was ik geneigd te denken dat ik al alle soorten honden al had gezien. Maar ik had me duidelijk vergist. Wanneer je de Kaukasische Herdershond ziet, dan zul je verliefd worden op dit ras. Kaukasische Herdershonden werden in de Kau

Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is
Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid. Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dag

Hij was enkele dagen en nachten bezig met het omtoveren van deze ruïne in een mooi appartement. Het is ongelooflijk wat hij heeft bereikt!
Dit oude gebouw stamt uit in 1890. Het heeft een rijke geschiedenis die is verbonden met de locatie. Het is gelegen in het Ledroit Park, een noordwestelijke district van Washington, op slechts 3 km van het Witte Huis! Na lange nadenken besloot de eig