Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.

Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk.

Als je dus op zoek bent naar een eenvoudig, goedkoop en eenvoudig recept, dan is dit voorstel geschikt voor jou!

Dit is wat je nodig hebt:

– een paar grote aardappelen

– lange reepjes spek

– Cheddar kaas

– peper en zout

– een pan

– geolied paper.

1. Neem een middelgrote pan en doe er geolied papier in. Als het niet gelijkmatig blijft plakken, doe dan wat olie op de bodem en druk het papier aan.

1

2


2. Begin door reepjes spek uit te spreiden. Het is belangrijk dat ze zo lang mogelijk zijn en de gehele bodem van de pan bedekken.

33. Voeg vervolgens de in plakjes gesneden rauwe aardappels toe.

4 5
Facebook Comment
Een Hondenvriend Zal Altijd Van Je Houden, Maakt Niet Uit Hoeveel Geld Je Hebt…
Een hond met zijn eigenaar zorgt voor een soort vriendschappelijke relatie. Toewijding, loyaliteit en liefde van begin tot eind. Samen met zijn baasje – in voor- en tegenspoed. In tegenstelling tot mensen zullen honden iemand niet verlaten omdaEen Kleine Kat Valt Een Paardenstal Binnen… Je Zult Niet Geloven Wat Er Dan Gebeurt!
Op elke boerderij, groot of klein, woont minstens één kat. Niet alleen als huisdier van de eigenaar maar ook als effectieve bescherming tegen muizen. Een kat kan overal komen waar hij wil. Maar wat gebeurt er als hij in een paardenstal terecht komt

Beroemde acteurs en hun dubbelgangers. Zou jij ze gemakkelijk uit elkaar kunnen houden?
Het werk van een dubbelganger wordt ondergewaardeerd, en meestal gaat alle erkenning naar de bekende acteurs. Hoewel ze vaak de gevaarlijke scènes spelen en het onmogelijke doen, denkt iedereen dat de stunts door de hoofdpersonen worden gedaan en he

30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van ente