Ik was doodsbang toen ik deze Japanse snelweg zag… Ik denk dat ik liever over de Poolse wegen zou reizen!

De helling is angstaanjagend. Aan de ene kant heeft hij 5,6%, aan de andere kant 5,1%! Het is niet zo moeilijk om je misselijk of duizelig te voelen. 

De Eshima Ohasi brug is de derde grootste constructie van deze soort. De brug is zo hoog dat zelfs zeilschepen er onderdoor kunnen. Je moet toegeven, de constructie is indrukwekkend, maar ik ben er niet zeker van of ik er overheen zou durven rijden!

5

 

6

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook! bron : dailymail.co.uk

13 gruwelijke beelden van een echografie. Het is echt moeilijk om te geloven wat er op staat… Nummer 5 is een echt erg!
4. Wat is het? Het ziet er niet uit als een baby! 5. Gelukkig hebben we hem niet horen schreeuwen! Het zou vast eng klinken! 6. Oh mijn God! 7. Ziet er bedreigend uit. Ik vraag me af of er iets zal veranderen na de geboorte?? 8. Ik denk dat hij wil vHerinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Vorig jaar lukte het Sammy om veel geld in te zamelen voor de behandeling van zijn zieke vader. De dure behandelingen voor de 39-jarige Justin Griner hadden nogal wat invloed op het gezinsbudget en familieleden besloten de bekendheid van de jongen te

Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!
Het werken aan deze lichamen is erg emotioneel geweest. Tijdens het onderzoek werd niet vergeten dat ze echte mensen aan het onderzoeken waren, die werden verrast door een natuurramp, en hun lichamen werden bewaard in versteende omhulsels.

Met deze honden kan de wereld rustig slapen. Maak kennis met heldhaftige dieren die hun plicht vervullen in het leger
4. De hond zal altijd bij zijn oppasser blijven 5. Vriendschap tussen mannen 6. Met z’n tweeën zijn gevaren gemakkelijker te trotseren 7. Het is goed om iemand te hebben om te knuffelen