Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid

Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegenwoordig een integraal onderdeel uitmaakt van de wereld.

Er zijn vele manieren om de duisternis van de toekomst op te helderen: sommigen gebruiken speelkaarten, anderen koffiedik, terwijl weer anderen naar de sterren kijken of in een kristallen bol. Handlezen is ook populair, maar slechts weinig mensen weten dat onze toekomst ook op onze polsen te lezen staat, waar de Rascetta lijnen, ook wel armbanden genoemd, aanwezig zijn. Deze kleine rimpels zijn lijnen voor een lang leven, maar geven ook informatie over onze gezondheid, welzijn en maatschappelijke erkenning.


linie-pas


Elk van de drie Rascetta lijnen voorspellen nog 30 jaar van menselijk leven. De lijn moet het polsgewricht omcirkelen van net boven de duim naar de pink, maar als de lijnen korter zijn, dan zal iemands levensduur korter zijn dan 30 jaar.

Lijn 1

De duidelijk gemarkeerde eerste Rascetta lijn betekent dat iemand van een goede gezondheid zal genieten. Als de lijn is niet helemaal vol is, is dat een teken van problemen met de urinewegen, en bij vrouwen is het een teken van problemen met het voortplantingssysteem (op jonge leeftijd met de menstruatie, en op latere leeftijd met de zwangerschap).

Lijn 2

Als de tweede lijn duidelijk zichtbaar is, garandeert het tot op hoge leeftijd een goede gezondheid. Daarnaast geeft het financieel succes aan: hoe dieper, hoe meer vertrouwen we kunnen hebben in ons succes bij het vergaren van materiële goederen.

Lijn 3
De aanwezigheid van een derde lijn geeft succes aan in het sociale leven. Hoe meer geprononceerd de lijn is, hoe hoger de sociale status die wij nastreven en zullen we als invloedrijk in de samenleving worden gezien.

De derde regel geeft ook informatie over de sterkte van de banden met vrienden en familie. De menselijke hand zit vol geheimen.
ręka-1bron : aweita.pe

Ze hadden maar één ding te doen… en ze konden er niet mee omgaan. Zie hier het eind meesterwerken!
Producten uit de massaproductie, bijvoorbeeld speelgoed, levensmiddelen of kleding, worden gemaakt in grote fabrieken door de mens en/of door de machines. Zowel het eerste en het tweede, maken soms fouten, die ervoor zorgen dat het product zijn waardEr werd een kind geboren met een gewicht van slechts 200 gram. De moeder dacht dat de duivel het terug wilde halen…
Een echte wonder is wanneer zelfs de artsen hun armen uitspreiden en zich afvragen hoe het mogelijk was dat het deze baby gelukt is om te overleven. Het is natuurlijk fantastisch dat iemand zoveel geluk heeft. Vooral omdat de moeder op het ergste was

Dit was hoe geneeskunde er een paar decennia geleden uitzag! Om te zeggen dat het een nachtmerrie was, is niet genoeg! [WAARSCHUWING: deze foto’s zijn behoorlijk schokkend]
De moderne geneeskunde wordt jaar na jaar meer high-tech en ingewikkeld. Nieuwe technologieën, apparatuur, en diverse levensverlengende en heilzame uitvindingen voor de gezondheid worden geintroduceerd. Het aantal gespecialiseerde artsen, chirurgen

Wanneer je een arme man ziet, geef je het vaak niet de aandacht. Hij was in staat om het te behalen. Zie hier hoe hij het deed!
Dit meisje zou niet meer willen terugkeren vanwage de al gewone meubelzaak van de werknemer. De man kon wellicht geïnteresseerd zijn in iets!