Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid

Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegenwoordig een integraal onderdeel uitmaakt van de wereld.

Er zijn vele manieren om de duisternis van de toekomst op te helderen: sommigen gebruiken speelkaarten, anderen koffiedik, terwijl weer anderen naar de sterren kijken of in een kristallen bol. Handlezen is ook populair, maar slechts weinig mensen weten dat onze toekomst ook op onze polsen te lezen staat, waar de Rascetta lijnen, ook wel armbanden genoemd, aanwezig zijn. Deze kleine rimpels zijn lijnen voor een lang leven, maar geven ook informatie over onze gezondheid, welzijn en maatschappelijke erkenning.


linie-pas


Elk van de drie Rascetta lijnen voorspellen nog 30 jaar van menselijk leven. De lijn moet het polsgewricht omcirkelen van net boven de duim naar de pink, maar als de lijnen korter zijn, dan zal iemands levensduur korter zijn dan 30 jaar.

Lijn 1

De duidelijk gemarkeerde eerste Rascetta lijn betekent dat iemand van een goede gezondheid zal genieten. Als de lijn is niet helemaal vol is, is dat een teken van problemen met de urinewegen, en bij vrouwen is het een teken van problemen met het voortplantingssysteem (op jonge leeftijd met de menstruatie, en op latere leeftijd met de zwangerschap).

Lijn 2

Als de tweede lijn duidelijk zichtbaar is, garandeert het tot op hoge leeftijd een goede gezondheid. Daarnaast geeft het financieel succes aan: hoe dieper, hoe meer vertrouwen we kunnen hebben in ons succes bij het vergaren van materiële goederen.

Lijn 3
De aanwezigheid van een derde lijn geeft succes aan in het sociale leven. Hoe meer geprononceerd de lijn is, hoe hoger de sociale status die wij nastreven en zullen we als invloedrijk in de samenleving worden gezien.

De derde regel geeft ook informatie over de sterkte van de banden met vrienden en familie. De menselijke hand zit vol geheimen.
ręka-1bron : aweita.pe

Foto’s die op het juiste moment genomen werden.
Als je een goede foto wilt maken, heb je het juiste licht, een goede instelling, en een beetje geluk nodig. Deze foto’s werd op het juiste tijd en op het ideale moment genomen, ze zijn grappig en origineel.    1. Hij heeft wel erg grote hDoe DIT in de wasmachine en krijg sneeuwwitte kleren! Verwijdert ook de gele verkleuring veroorzaakt door anti-transpirant en bloedvlekken!
Bijna iedereen voelt zich goed en ziet er geweldig uit in heldere kleuren, maar het is moeilijk om ze in perfecte conditie te houden. Direct na aankoop zijn ze sneeuwwit, maar na verloop van tijd worden ze steeds grijzer en zijn niet meer zo mooi als

Grappige foto’s van dieren in een fotowedstrijd. Je moet het zien – gegarandeerd lachen.
Je kunt op het internet een heleboel fotowedstrijden vinden waaraan ieder van ons zou kunnen deelnemen. Fotowedstrijden zijn vooral populair omdat iedereen van ons bijna altijd wel een redelijk goede camera bij zich heeft. Zoals je weet gaat het niet

20 ontroerende foto’s die je aan het denken zetten. Bereid je voor op een heleboel drama!
De meeste mensen zijn geneigd om alleen te merken wat ze missen. Ze waarderen zelden wat ze al hebben. Zij richten zich op het ontbreken van goederen of hebben de positieve aspecten van hun leven niet in de gaten. Ze hebben het gevoel dat ze ongelukk