Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid

Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegenwoordig een integraal onderdeel uitmaakt van de wereld.

Er zijn vele manieren om de duisternis van de toekomst op te helderen: sommigen gebruiken speelkaarten, anderen koffiedik, terwijl weer anderen naar de sterren kijken of in een kristallen bol. Handlezen is ook populair, maar slechts weinig mensen weten dat onze toekomst ook op onze polsen te lezen staat, waar de Rascetta lijnen, ook wel armbanden genoemd, aanwezig zijn. Deze kleine rimpels zijn lijnen voor een lang leven, maar geven ook informatie over onze gezondheid, welzijn en maatschappelijke erkenning.


linie-pas


Elk van de drie Rascetta lijnen voorspellen nog 30 jaar van menselijk leven. De lijn moet het polsgewricht omcirkelen van net boven de duim naar de pink, maar als de lijnen korter zijn, dan zal iemands levensduur korter zijn dan 30 jaar.

Lijn 1

De duidelijk gemarkeerde eerste Rascetta lijn betekent dat iemand van een goede gezondheid zal genieten. Als de lijn is niet helemaal vol is, is dat een teken van problemen met de urinewegen, en bij vrouwen is het een teken van problemen met het voortplantingssysteem (op jonge leeftijd met de menstruatie, en op latere leeftijd met de zwangerschap).

Lijn 2

Als de tweede lijn duidelijk zichtbaar is, garandeert het tot op hoge leeftijd een goede gezondheid. Daarnaast geeft het financieel succes aan: hoe dieper, hoe meer vertrouwen we kunnen hebben in ons succes bij het vergaren van materiële goederen.

Lijn 3
De aanwezigheid van een derde lijn geeft succes aan in het sociale leven. Hoe meer geprononceerd de lijn is, hoe hoger de sociale status die wij nastreven en zullen we als invloedrijk in de samenleving worden gezien.

De derde regel geeft ook informatie over de sterkte van de banden met vrienden en familie. De menselijke hand zit vol geheimen.
ręka-1bron : aweita.pe

Deze Magische Plaats Ziet Eruit Als Iets Uit Een Droom, Maar Hij bestaat Echt!
Dit is geen droom of een sci-fi film. Hitachi Seaside Park bestaat echt! Wil je er naartoe gaan? Het Hitachi Seaside Park in Japan heeft mooie magische bloemen, Nemophila genoemd, die elk jaar in het vroege voorjaar bloeien. Het park is 190 hectare gEen metamorfose die het leven van vrouwen volledig verandert. Bekijk de meest spectaculaire!
Natuurlijke schoonheid is het beste, daar zijn we van overtuigd. Maar soms kan de natuur wel een beetje “hulp” gebruiken, en met wat trucjes met make-up kunnen we de schoonheid van ons gezicht laten zien en eventuele gebreken verbergen. E

De kleine gaat het zwembad in
Wat een slimmerik…. Kijk zelf :). Als je lacht, deel deze film dan met je vrienden! :)

Ongeacht Wat Je Erin Zien, Je Hebt Het Verkeerd! Probeer De Moeilijkste Puzzel Ter Wereld Op Te Lossen!
Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk onze ogen ons kunnen bedriegen. Alles dankzij de optische illusie die het beeld verkeerd interpreteert. De illusies leiden onze hersenen tot een verkeerde gedachtegang. Ze zijn het resultaat van het mechanisme