Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid

Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegenwoordig een integraal onderdeel uitmaakt van de wereld.

Er zijn vele manieren om de duisternis van de toekomst op te helderen: sommigen gebruiken speelkaarten, anderen koffiedik, terwijl weer anderen naar de sterren kijken of in een kristallen bol. Handlezen is ook populair, maar slechts weinig mensen weten dat onze toekomst ook op onze polsen te lezen staat, waar de Rascetta lijnen, ook wel armbanden genoemd, aanwezig zijn. Deze kleine rimpels zijn lijnen voor een lang leven, maar geven ook informatie over onze gezondheid, welzijn en maatschappelijke erkenning.


linie-pas


Elk van de drie Rascetta lijnen voorspellen nog 30 jaar van menselijk leven. De lijn moet het polsgewricht omcirkelen van net boven de duim naar de pink, maar als de lijnen korter zijn, dan zal iemands levensduur korter zijn dan 30 jaar.

Lijn 1

De duidelijk gemarkeerde eerste Rascetta lijn betekent dat iemand van een goede gezondheid zal genieten. Als de lijn is niet helemaal vol is, is dat een teken van problemen met de urinewegen, en bij vrouwen is het een teken van problemen met het voortplantingssysteem (op jonge leeftijd met de menstruatie, en op latere leeftijd met de zwangerschap).

Lijn 2

Als de tweede lijn duidelijk zichtbaar is, garandeert het tot op hoge leeftijd een goede gezondheid. Daarnaast geeft het financieel succes aan: hoe dieper, hoe meer vertrouwen we kunnen hebben in ons succes bij het vergaren van materiële goederen.

Lijn 3
De aanwezigheid van een derde lijn geeft succes aan in het sociale leven. Hoe meer geprononceerd de lijn is, hoe hoger de sociale status die wij nastreven en zullen we als invloedrijk in de samenleving worden gezien.

De derde regel geeft ook informatie over de sterkte van de banden met vrienden en familie. De menselijke hand zit vol geheimen.
ręka-1bron : aweita.pe

Facebook Comment
Deze schattige hond hielp tegen het beschermen tegen de dodelijk allergie van het meisje!
Meghan is nog maar zeven jaar oud, maar vaak was er al een levensgevaarlijke situatie. Op elke moment kan het leiden tot een anafylactisch schrok, omdat haar lichaam erg sterk reageert als het meisje in contact komt met noten en amandelen. Hoewel hetIn Denemarken openden men een supermarkt met In Denemarken openden men een supermarkt met voedsel dat over de vervaldatum was. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?
Voedselverspilling is in ontwikkelde landen een behoorlijk groot probleem. Elk jaar worden er duizenden tonnen voedsel verspild. Sommige van de producten zijn nog niet eens geopend, maar zijn al wel over de vervaldatum gegaan, en belanden dus in de a

De man werd ziek door kanker en kreeg een afscheidskus. Deze scène pikt het hart en je krijgt er een traan van!
Een 54-jarige medewerker van een Nederlandse dierentuin, Mario heeft te horen gekregen dat hij kanker heeft… Hij was diep verbonden met zijn pupillen, prachtige giraffe and wou afscheid nemen… Hij verplaatste naar een plek in de dierentui

Het charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.