Heb je ooit de lijnen rondom je polsen opgemerkt? Dit is wat ze te vertellen hebben over jouw persoonlijkheid

Mensen zijn altijd nieuwsgierig geweest naar hun toekomst, en dus worden er verschillende manieren getest om informatie of zelfs aanwijzingen te krijgen over wat er in ons leven te gebeuren staat. Zo zijn waarzeggerij en handlezen ontstaan, wat tegenwoordig een integraal onderdeel uitmaakt van de wereld.

Er zijn vele manieren om de duisternis van de toekomst op te helderen: sommigen gebruiken speelkaarten, anderen koffiedik, terwijl weer anderen naar de sterren kijken of in een kristallen bol. Handlezen is ook populair, maar slechts weinig mensen weten dat onze toekomst ook op onze polsen te lezen staat, waar de Rascetta lijnen, ook wel armbanden genoemd, aanwezig zijn. Deze kleine rimpels zijn lijnen voor een lang leven, maar geven ook informatie over onze gezondheid, welzijn en maatschappelijke erkenning.


linie-pas


Elk van de drie Rascetta lijnen voorspellen nog 30 jaar van menselijk leven. De lijn moet het polsgewricht omcirkelen van net boven de duim naar de pink, maar als de lijnen korter zijn, dan zal iemands levensduur korter zijn dan 30 jaar.

Lijn 1

De duidelijk gemarkeerde eerste Rascetta lijn betekent dat iemand van een goede gezondheid zal genieten. Als de lijn is niet helemaal vol is, is dat een teken van problemen met de urinewegen, en bij vrouwen is het een teken van problemen met het voortplantingssysteem (op jonge leeftijd met de menstruatie, en op latere leeftijd met de zwangerschap).

Lijn 2

Als de tweede lijn duidelijk zichtbaar is, garandeert het tot op hoge leeftijd een goede gezondheid. Daarnaast geeft het financieel succes aan: hoe dieper, hoe meer vertrouwen we kunnen hebben in ons succes bij het vergaren van materiële goederen.

Lijn 3
De aanwezigheid van een derde lijn geeft succes aan in het sociale leven. Hoe meer geprononceerd de lijn is, hoe hoger de sociale status die wij nastreven en zullen we als invloedrijk in de samenleving worden gezien.

De derde regel geeft ook informatie over de sterkte van de banden met vrienden en familie. De menselijke hand zit vol geheimen.
ręka-1bron : aweita.pe

15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!
De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het lDakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard

Internetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.
Lizzie Velasquez ziet er anders uit dan andere mensen, en dat was de reden waarom ze altijd het doelwit was van vervelende grappen. Ze lijdt aan een zeldzame genetische ziekte waardoor ze altijd mager zal blijven. Ze heeft helemaal geen vetweefsel, e

Hij was enkele dagen en nachten bezig met het omtoveren van deze ruïne in een mooi appartement. Het is ongelooflijk wat hij heeft bereikt!
Dit oude gebouw stamt uit in 1890. Het heeft een rijke geschiedenis die is verbonden met de locatie. Het is gelegen in het Ledroit Park, een noordwestelijke district van Washington, op slechts 3 km van het Witte Huis! Na lange nadenken besloot de eig