Deze foto raakte miljoenen internetgebruikers! Kijk eens wat een discipline deze honden in de Chinese politieacademie hebben!

De volgende foto leidde de afgelopen dagen tot heel wat opschudding onder de internetgebruikers. Hij toont zes politiehonden met schalen in hun bek. Huisdieren staan in de rij voor een maaltijd, geserveerd door een Chinese coach. Deze foto werd genomen op de politieacademie voor honden in China. Een groep van vijf Duitse herders wordt geleid door een zwarte Labrador aan het hoofd van de rij.

Militaire discipline geldt voor iedereen, ook voor de dieren, die zich aan strenge regels moeten onderwerpen. Ze staan in een keurige rij reikhalzend uit te zien naar hun warme maaltijd.

1De volgende foto’s laten zien hoe de Chinese politie haar honden traint. Dieren worden als puppies aan de academie geschonken. Ze staan bekend om hun ongewone moed. Ze sporen bommen en drugs op, vangen criminelen, en nog belangrijker – verdedigen hun verzorgers fel, zonder zich zelfs maar een duimbreed terug te trekken!

2

3bron : dailymail.co.uk

Kan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Vandaag presenteren we een andere manier om je waarneming en mentale conditie te controleren. Het belangrijkste voor de hele taak is om echt te focussen en je ogen te laten werken. Achter de rode haren van het tapijt gaan cijfers schuil. Focus en pro10 Foto’s Die Bewijzen Dat We In Een Wereld Van Leugens Leven!
Onwetendheid is een zegen, maar soms moet je een kopje koffie drinken en nuchter naar de wereld kijken. En dan kan ons nuchtere brein veel interessante informatie verwerken…De waarheid is soms grappig, soms lastig… bekijk het maar! 1. Dit

Ze namen een schaar, mannenondergoed en knipten wat… Maar wat ze maakten zullen veel vrouwen handig vinden!
Kijk eerst even naar onderstaande video voordat je die oude mannenonderbroeken weggooit die tot nu toe onder in de kast hebben liggen wachten op betere dagen. Omdat je ze kan veranderen in iets nuttigs door alleen maar een schaar te gebruiken, zelfs

Je Weet Wat Er Gebeurt Als Je Het Sap Van Een Sinaasappelschil Op Een Ballon Sprenkelt? Nee? Laten We Eens Kijken!
Als we een sinaasappel schillen worden onze vingers kleverig, geel en een beetje vettig. Ze krijgen ook een sterke citrusgeur. Dit komt allemaal door de olie uit de schil. Kijk wat er gebeurt als er microdruppels op de ballon vallen! Ik durf te wedde