De politie waarschuwt: ga niet slapen met een mobiele telefoon onder je kussen!

De NYPD heeft op hun Twitter een foto gepost, die onder de gebruikers van mobiele telefoons grote consternatie heeft veroorzaakt. Wie van ons heeft niet ten minste een keer in hun leven met hun mobiele telefoon onder het kussen geslapen? Het blijkt echter dat dit gevaarlijk kan zijn! Vier foto’s laten verbrande kussens zien en de volledig vernielde mobiele telefoons zijn de oorzaak geweest van een flinke opschudding op het internet.

Een mobiele telefoon onder het kussen leggen, vooral als deze is gekoppeld aan de lader, kan gemakkelijk leiden tot het oververhit raken van de batterij, wat onder dergelijke omstandigheden weer kan leiden tot verbranden of ontploffen, en vormt een directe bedreiging voor de gezondheid en zelfs het leven van iemand die slaapt.

komorka poduszka

dailymail

David Berardesca, de brandweercommandant van Hamden, roept mensen op om hun mobiele telefoons op het bed, of nog beter op het nachtkastje naast het bed te leggen, als je hem de gehele nacht op armlengte wilt hebben. Deze apparaten vereisen een goede ventilatie. Anders kan de accu gaan smelten of exploderen, en daardoor zelfs brand veroorzaken.

komorka poduszka1

dailymail

Hij vertelde het verhaal van een 15-jarige, wiens bed als gevolg van een onder het kussen geplaatste mobiele telefoon in brand is gevlogen. Maar dat is niet het einde van het verhaal – de vlammen verspreiden zich zo snel, dat het om 4:00 uur noodzakelijk was om het gehele huis te evacueren. Vergelijkbare gebeurtenissen zijn al diverse keren gerapporteerd.

komorka poduszka3

dailymailDeze schatten op zolders zijn getransformeerd menselijk leven!
De populariteit van “Store Wars” en “Pawn Stars” maakt mensen geïnteresseerd in het vinden van een schat in de verwaarloosde delen van huizen. Het is meer dan waarschijnlijk dat ze niet zoals op televisie iets in de oude schuKatten van het ras Main Coon zijn de grootste gedomesticeerde katten ter wereld!
De Main Coon is één van de grootste gedomesticeerde kattenrassen. Katten van dit ras worden niet zonder reden als de grootste gezien. Van hun neus tot hun staart worden ze tot wel 123 cm lang en wegen tot 15,9 kg. Het ontstaan van het Main Coon ras

12 meest angstaanjagende wezens die in de oceaan leven. Niet kijken voor het slapen gaan!
De diepte van de oceaan vormen nog steeds een grote belangstelling voor de mens, omdat ze nog steeds niet volledig ontdenkt zijn. Bovendien is het niet zeker , of ze dat ooit zullen zijn….. Maar er zijn veel diepzee dieren, die onderzoekers heb

De toeristen waren geschokt toen zich een scheur vertoonde op de Glazen Brug in China. Het is 1000 meter diep onder hun voeten.
De 3540 meter lange loopbrug gemaakt van glas in de Yuntai Bergen – in het Geologische Park in China – knapte op een maandag onder de voeten van de toeristen. Dat gebeurde omdat een toerist tijdens een wandeling een roestvrijstalen beker