De politie waarschuwt: ga niet slapen met een mobiele telefoon onder je kussen!

De NYPD heeft op hun Twitter een foto gepost, die onder de gebruikers van mobiele telefoons grote consternatie heeft veroorzaakt. Wie van ons heeft niet ten minste een keer in hun leven met hun mobiele telefoon onder het kussen geslapen? Het blijkt echter dat dit gevaarlijk kan zijn! Vier foto’s laten verbrande kussens zien en de volledig vernielde mobiele telefoons zijn de oorzaak geweest van een flinke opschudding op het internet.

Een mobiele telefoon onder het kussen leggen, vooral als deze is gekoppeld aan de lader, kan gemakkelijk leiden tot het oververhit raken van de batterij, wat onder dergelijke omstandigheden weer kan leiden tot verbranden of ontploffen, en vormt een directe bedreiging voor de gezondheid en zelfs het leven van iemand die slaapt.

komorka poduszka

dailymail

David Berardesca, de brandweercommandant van Hamden, roept mensen op om hun mobiele telefoons op het bed, of nog beter op het nachtkastje naast het bed te leggen, als je hem de gehele nacht op armlengte wilt hebben. Deze apparaten vereisen een goede ventilatie. Anders kan de accu gaan smelten of exploderen, en daardoor zelfs brand veroorzaken.

komorka poduszka1

dailymail

Hij vertelde het verhaal van een 15-jarige, wiens bed als gevolg van een onder het kussen geplaatste mobiele telefoon in brand is gevlogen. Maar dat is niet het einde van het verhaal – de vlammen verspreiden zich zo snel, dat het om 4:00 uur noodzakelijk was om het gehele huis te evacueren. Vergelijkbare gebeurtenissen zijn al diverse keren gerapporteerd.

komorka poduszka3

dailymailStel jouw observatievermogen op de proef en probeer bepaalde onderdelen in de foto’s te vinden. Dat is nog niet zo eenvoudig als je misschien denkt.
Het menselijk brein is net zoiets als een spier. Als we willen dat het efficiënt werkt, moeten je het trainen. Een van de manieren om je geest in goede vorm te houden, is om raadsels met observatievaardigheden en andere logische puzzels op te lossenSlechts 1 op de 10 mensen kunnen deze uitdaging oplossen! Test jezelf!
Onze hersenen kunnen, in meer of mindere mate, worden misleid. Optische illusies en puzzels zijn voor bepaalde mensen interessante rariteiten, die ze snel door hebben. Anderen moeten echt flink hun best doen om het mysterie op te lossen. Anderen kunn

Deze gevaarlijke mist bevriest alles wat er in de omgeving komt!
Wat je straks zult zien, zal je misschien verbazen, maar het is waar! De machtige kracht van de natuur kan soms destructief zijn! Soms kan een gewone storm omslaan in iets meer beangstigend… Onlangs was een mysterieuze nevel het Hongaarse bos P

Hoeveel ben jij waard? Denk na voordat je antwoordt!
Hier is een kort verhaal over de zoektocht naar jouw eigenwaarde en een gebrek aan zelfvertrouwen, die je leven kan beïnvloeden. Het zal je er heel anders naar doen kijken.   Er kwam eens een jongeman naar een oude wijze man en zei: “Meester,