De politie waarschuwt: ga niet slapen met een mobiele telefoon onder je kussen!

De NYPD heeft op hun Twitter een foto gepost, die onder de gebruikers van mobiele telefoons grote consternatie heeft veroorzaakt. Wie van ons heeft niet ten minste een keer in hun leven met hun mobiele telefoon onder het kussen geslapen? Het blijkt echter dat dit gevaarlijk kan zijn! Vier foto’s laten verbrande kussens zien en de volledig vernielde mobiele telefoons zijn de oorzaak geweest van een flinke opschudding op het internet.

Een mobiele telefoon onder het kussen leggen, vooral als deze is gekoppeld aan de lader, kan gemakkelijk leiden tot het oververhit raken van de batterij, wat onder dergelijke omstandigheden weer kan leiden tot verbranden of ontploffen, en vormt een directe bedreiging voor de gezondheid en zelfs het leven van iemand die slaapt.

komorka poduszka

dailymail

David Berardesca, de brandweercommandant van Hamden, roept mensen op om hun mobiele telefoons op het bed, of nog beter op het nachtkastje naast het bed te leggen, als je hem de gehele nacht op armlengte wilt hebben. Deze apparaten vereisen een goede ventilatie. Anders kan de accu gaan smelten of exploderen, en daardoor zelfs brand veroorzaken.

komorka poduszka1

dailymail

Hij vertelde het verhaal van een 15-jarige, wiens bed als gevolg van een onder het kussen geplaatste mobiele telefoon in brand is gevlogen. Maar dat is niet het einde van het verhaal – de vlammen verspreiden zich zo snel, dat het om 4:00 uur noodzakelijk was om het gehele huis te evacueren. Vergelijkbare gebeurtenissen zijn al diverse keren gerapporteerd.

komorka poduszka3

dailymailFacebook Comment
Realistische wonders op stranden van Nieuw-Zeeland! Bekijk wat die mensen hebben bedacht!
Op de stranden van Nieuw-Zeeland ontstaan nieuwe kunstwerken. Het is niet te geloven dat ze alleen uit de zand worden gecreërd! De bedenker is Jamie Harkins die samen met zijn team heeft realistische driedimensionale schilderijen gecreëerd. Men moDeze Bank Is Voor Hem Van Groot Belang… Hij Komt Elke Dag Langs En Zet Er Bloemen Neer!
Ter herdenking van zijn vrouw Betty komt Bud Caldwell naar het park en legt bloemen op de bank die zijn opgedragen aan haar. Hij heeft dit nu al twee jaar gedaan. Hij praat elke dag met haar, hij beschrijft wat er in zijn leven is gebeurd. Op een dag

Een man filmde vanuit zijn raam een vrouw die probeerde haar auto te parkeren. Je doet het in je broek van het lachen!
Algemeen wordt aangenomen dat mannen veel betere chauffeurs zijn dan vrouwen. Hoewel er geen onderzoek of tests zijn die dit bevestigen, valt het bij het bekijken van de volgende video wel erg moeilijk te ontkennen. Een man uit Dortmund, Duitsland za

Als je ziet wat er mis is met deze foto, zal het al te laat zijn!
Het internet wordt overspoeld met foto’s. Blijkbaar worden er dagelijks overal ter wereld meer gemaakt dan in de hele vorige eeuw. Het zijn er inmiddels miljarden. Mensen delen van alles met de wereld, en niet alleen met hun familieleden. ̶