De politie waarschuwt: ga niet slapen met een mobiele telefoon onder je kussen!

De NYPD heeft op hun Twitter een foto gepost, die onder de gebruikers van mobiele telefoons grote consternatie heeft veroorzaakt. Wie van ons heeft niet ten minste een keer in hun leven met hun mobiele telefoon onder het kussen geslapen? Het blijkt echter dat dit gevaarlijk kan zijn! Vier foto’s laten verbrande kussens zien en de volledig vernielde mobiele telefoons zijn de oorzaak geweest van een flinke opschudding op het internet.

Een mobiele telefoon onder het kussen leggen, vooral als deze is gekoppeld aan de lader, kan gemakkelijk leiden tot het oververhit raken van de batterij, wat onder dergelijke omstandigheden weer kan leiden tot verbranden of ontploffen, en vormt een directe bedreiging voor de gezondheid en zelfs het leven van iemand die slaapt.

komorka poduszka

dailymail

David Berardesca, de brandweercommandant van Hamden, roept mensen op om hun mobiele telefoons op het bed, of nog beter op het nachtkastje naast het bed te leggen, als je hem de gehele nacht op armlengte wilt hebben. Deze apparaten vereisen een goede ventilatie. Anders kan de accu gaan smelten of exploderen, en daardoor zelfs brand veroorzaken.

komorka poduszka1

dailymail

Hij vertelde het verhaal van een 15-jarige, wiens bed als gevolg van een onder het kussen geplaatste mobiele telefoon in brand is gevlogen. Maar dat is niet het einde van het verhaal – de vlammen verspreiden zich zo snel, dat het om 4:00 uur noodzakelijk was om het gehele huis te evacueren. Vergelijkbare gebeurtenissen zijn al diverse keren gerapporteerd.

komorka poduszka3

dailymailToen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deelDeze stad maakt een opwindende indruk. Dit moet je zien!
Elke stad heeft zijn gebreken… misschien behalve Palmanova in Italië. De stad werd ontworpen door de kunstenaar en architect Vincenzo Scamozzi en heeft de vorm van een ster. Deze wereldberoemde stad is bijna in perfecte staat. De stad ziet eru

Ze tekende een kleine stip op haar hand. Even later kwam de politie naar haar huis. Je raadt nooit waarom!
Een vrouw hoorde over een ongewone campagne onder de naam “Black Dot”. Ze tekende een zwarte stip op haar hand, maakte er  een foto van en stuurde deze naar haar collega van de sociale dienst. Een paar uur later kwam de beambte met de po

Een partytafel is een uniek en functioneel meubilair dat gemakkelijker te maken is dan je zou denken
Met vrienden een middagje in de tuin doorbrengen is een kans voor interessante gesprekken en een moment om te ontspannen. De aangename sfeer van zulke bijeenkomsten kan worden verpest door het ontbreken van een goede tafel, die niet alleen aan alle g