Deze Vriendschap Zou Niet Moeten Bestaan, Maar Werd Wel Een Feit. Ontmoet Ingo En Poldiego En Die Glimlach Zal Tot Het Eind Van De Dag Niet Meer Van Je Gezicht Verdwijnen!

C Honden zijn vaak de beste vrienden van mensen – dieren geven met heel hun hart en houden van hun baasjes en hun levensgezellen.

Maar de Duitse herder Ingo vond een opmerkelijke vriend die je doet twijfelen aan alles wat we tot nu toe dachten over de relaties tussen soorten.

1

De hond werd vrienden met… een uil! Poldi, want dat is een naam van het vogeltje, wordt verzorgd door de Duitse fotografe Tanja Brandt.

De vrouw documenteert de unieke relatie van haar hond en zijn gevederde vriend. Ze laat ons dit geweldige fenomeen bewonderen.Even uitrusten tijdens een wandeling. :).

TanjaBrandt2Je kunt je altijd veilig voelen met een dergelijke vriend!

TanjaBrandt3bron : ingoundelse.de

37 onverklaarbare foto’s die het internet hebben verbaasd. Bij nummer 31 lach je je dood…
Het internet staat vol met foto’s van kinderen, dieren en andere interessante dingen. Hoewel een kind dat voedsel gooit of een lama tijdens het rennen door het veld of zelfs een kat die eruit ziet als een moordenaar geen verrassing meer is, zijn diAls Je Deze Juwelen Ziet Zul Je Onder De Indruk Zijn! Kijk Maar Wat Er Van Is Gemaakt!
De vader van de 23-jarige studente Caroline Breeze liet haar zijn eigen sieraden zien die gemaakt waren van schroot. De sieraden maakten nogal indruk op zijn dochter. Een armband.Behalve dat de sieraden er heel indrukwekkend uitzien, is het voor haar

In 2012 vond hij een doos oude foto’s van zijn opa. Zij bleken hem op een groot avontuur te brengen!
Christiano Carolla is fotograaf en reiziger. Hij heeft een eigenaardige manier van reizen, omdat hij naar plaatsen gaat waar zijn grootvader jaren eerder is geweest. Samen met de foto van zijn opa, gaat hij naar de plaatsen waar deze werden genomen

Een pitbull die van de straat gered werd stopt niet met glimlachen!
Mensen kunnen soms erg wreed zijn. Het achterlaten van een dier, waardoor het aan zijn lot wordt overgelaten, is zo’n geval. Wanneer het niet zo interessant meer is, meer aandacht nodig heeft en erom vraagt door dingen in huis kapot te maken, dan k