Hoe je in minder dan een maand een platte buik kunt krijgen, en maar vier minuten per dag oefent? Dat is gemakkelijk!

Gezond en atletisch zijn is voor veel mensen een uitdaging. Sommige mensen kunnen hun fysieke conditie zonder veel inspanning verbeteren, bij anderen zijn uren op de loopband nog niet genoeg. In zo’n situatie zal niet alleen de motivatie verminderen, maar is het ook erg gemakkelijk om op te geven, en de uitdaging pas met de komst van een nieuw jaar weer eens aan te gaan… Veel mensen vervallen in deze vicieuze cirkel, maar we hebben een eenvoudige oplossing! Je hoeft geen uren in de sportschool door te brengen om bevredigende resultaten te krijgen. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Maar je kunt best slagen!ę udać!

Een simpele oefening zal je helpen om binnen 28 dagen je buikspieren, armen, benen en billen sterker te maken. In combinatie met een gezond dieet (helaas, zonder dieet gaat het niet lukken) zullen de resultaten 100% zeker komen!

jedno-cwiczenieDeze mysterieuze oefening is… planking.

Je hebt er vast wel vaak van gehoord, en misschien heb je het zelfs aan je trainingsprogramma toegevoegd. Gebruikt het wijselijk, je kunt je lichaam er in 28 dagen aanzienlijk sterker mee maken.

Workout Essentials

jedno cwiczenieBegin met 20 seconden per dag en verhoog de hoeveelheid tijd geleidelijk door je aan het schema in onderstaande tabel te houden, en de resultaten zullen je positief verrassen.

jedno cwiczenie1Weet je niet hoe je planking moet doen of heb je behoefte aan een paar praktische tips?

Bekijk de video hieronder maar eens.bron : diply.com

Dit 300 jaar oude huis ziet er aan de buitenkant niet uit. Maar als je binnen bent ziet het er prachtig uit! WOW!
Het huis op onderstaande foto’s is gebouwd in 1668 in Cornwall. Het heeft een rijke geschiedenis en traditie, en belangrijker nog, er wonen nog steeds mensen. Hoewel het 300 jaar oud is en er aan de buitenkant onaantrekkelijk uitziet, zal het iNa het bekijken van deze korte video, gebeurt er iets heel vreemds. Geloof je het niet?
Probeer het zelf maar! Ga gemakkelijk in je stoel zitten, ontspan je en begin te kijken. Denk erom je volledig te concentreren op de letter, die in het midden van het veld beweegt. Lees de letters die de een na de ander tevoorschijn komen en draai je

De mensen dachten dat deze pup zijn overleden baasje miste. De waarheid bleek heel anders te zijn!
Het is bijna een jaar geleden dat het internet werd overspoeld door een foto van een hond die een gat groef in het graf van zijn meester, en daar lange tijd in bleef rouwen. Dergelijk gedrag komt natuurlijk soms voor, zoals hier, maar de hond had het

Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten di