7 enorme pitbulls kwamen de achtertuin van deze kat binnen. De babysitter was doodsbang toen ze hun bek zag ze na de confrontatie met de kat

Betty Jean Thompson woont in British Columbia en is de trotse eigenaar van een bijzondere kat. Dit 16 jaar oude dier genaamd Baby lijdt aan een flink aantal aandoeningen zoals artritis, dat elke maand erger wordt. Je zou kunnen denken dat de kat het leven moe is, en zich niet meer zoveel beweegt. Maar dat is niet het geval! Zo oud als hij is, is Baby sterker en moediger dan de meeste gezonde katten. Hij liet zien wat voor een vervaarlijk dier hij is op het moment dat hij zijn territorium moest beschermen.

Toen 7 pitbulls in zijn achtertuin kwamen, wist de kat wat hem te doen stond! De manier die hij verkoos om het probleem op te lossen lijkt misschien een beetje drastisch, maar toegegeven moet worden dat hij handelde als een echte vechtersbaas. Kyla Grower paste op de honden.

Ze nam ze mee voor een wandeling en toen ze langs het terrein van Mrs. Thompson liepen, viel de oude kat de 7 honden aan! Hij vond dat ze te dichtbij zijn achtertuin waren gekomen en besloot hen een lesje te leren.


bron : upsocl.com, dailymail.co.uk

Deze verhalen laten zien dat goedertierenheid overal is!
4. Een man kleedde zich als William Wallace en maakt foto’s met toeristen. Al het verdiende geld is bestemd voor de strijd tegen kinderleukemie. Tot nu toe heeft hij al een miljoen pond aan kleine bedragen geschonken! artnaz 5. De Japanse MMA vechtJe zal nooit raden wat er onder een verlaten winkelcentrum ligt! Het ziet er geweldig uit!
Na een tijdje is het aantal exponentieel gegroeid… Het voelt heel goed in de nieuwe omgeving.

De grootste culinaire blunders! Zoals je kunt zien slaagt niet iedereen in de keuken!
Het is een beetje vloeibaar, maar beslist heerlijk.   Yum, yum.

Deze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Goed, de bijl stopte voor het glas.   (imgur)