Niemand wilde deze Pitbull hebben. Men stond op het punt om haar te laten inslapen, toen er iemand kwam die haar een thuis bood. Het bleek dat hij daarvoor een hoge prijs moest betalen

Pitbulls zijn een hondenras dat een erg slechte reputatie heeft. Deze honden worden gefokt om voor de kinderen te zorgen en zullen alles doen om hun baasje te beschermen. Er is flink wat werk nodig om hun natuurlijke instinct in bedwang te houden. De slechte reputatie die door mensen helaas vaak wordt genoemd, is gewoon de fout van de eigenaars die hen slecht hebben opgevoed.

Zara, een 7 jaar oude pup, had geen gemakkelijk leven. Ze werd drie keer naar het asiel terug gebracht. Een keer omdat ze enkele apparaten in huis kapot had gekauwd. De tweede keer omdat een andere hond die in huis was, haar niet beviel. In het derde thuis bleek dat de sterke Zara haar eigenaar op wandelingen trok en de eigenaar had er geen plezier in om met haar te lopen.


1


Men wilde Zara na haar derde terugkeer naar het asiel laten inslapen. Na 18 maanden was er nog steeds geen thuis voor haar, en iedereen was bang voor de grote hond. Op dat moment was Emma Hindson vrijwilligster bij het asiel. Haar opleiding tot dierenarts was erg nuttig. Na enige tijd begon ze met Zara te wandelen. Ze zegt: Zara was erg vriendelijk. Ze wilde op je knieën springen en worden geaaid en geknuffeld, ze kon je wel dood likken.
2


Na vele wandelingen besloot Emma dat ze Zara mee naar huis zou nemen. Ze wilde kijken hoe ze zich in huis zou gedragen, als ze een kans kreeg om zich aan te passen. Het bleek dat Zara op zo’n kans zat te wachten. Na een wandeling ging ze naast de bank liggen, alsof het haar eigen plaats was.

3


Het bleek dat zij voor elkaar bestemd waren. Zara’s overvloed aan energie bleek te passen bij Emma, die fysiek ook erg actief is. Zara stond altijd naast haar eigenaar. Er waren echter een paar problemen die op de volgende pagina te zien zijn.
4bron : thedodo.com

Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
De mode van de Selfie heeft de wereld veroverd… en soms heb ik het gevoel dat mensen niet meer goed na kunnen denken. Ideeën voor foto’s die met de hand zijn genomen zijn soms echt creatief, maar meestal roepen ze alleen maar om wraak. SCreatieve T-Shirts Die De Aandacht Trekken. Welke Vind Jij Het Mooist?
We houden allemaal van T-shirts! Maar niet alle T-shirts trekken de aandacht, zijn interessant en de moeite waard om te dragen. Hier hebben we een aantal echt interessante voorstellen. Als je besluit een van deze shirts te dragen, weet ik zeker dat j

Ze wikkelde een reep chocolade in bladerdeeg. Ik was aangenaam verrast over hoe het eruit zag!
Soms hoef je geen uren in de keuken door te brengen om met iets echt lekkers te komen. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een goed idee en een beetje goede wil. Vandaag laten we zien hoe je een smakelijke en aantrekkelijke snack kunt bereiden. Alles

Twee Allerbeste Vrienden In De Wereld. Ze Zijn Zo Schattig Dat Je Niet Kunt Stoppen Met Glimlachen
Elk kind droomt ervan om een of ander dier, kat, hond of zelfs een hamster te hebben. Soms mogen kinderen als resultaat van allergieën of andere redenen alleen maar opgezette huisdieren hebben. Deze kleine 2-jarige Libby is heel erg gelukkig. Ze hee