Niemand wilde deze Pitbull hebben. Men stond op het punt om haar te laten inslapen, toen er iemand kwam die haar een thuis bood. Het bleek dat hij daarvoor een hoge prijs moest betalen

Pitbulls zijn een hondenras dat een erg slechte reputatie heeft. Deze honden worden gefokt om voor de kinderen te zorgen en zullen alles doen om hun baasje te beschermen. Er is flink wat werk nodig om hun natuurlijke instinct in bedwang te houden. De slechte reputatie die door mensen helaas vaak wordt genoemd, is gewoon de fout van de eigenaars die hen slecht hebben opgevoed.

Zara, een 7 jaar oude pup, had geen gemakkelijk leven. Ze werd drie keer naar het asiel terug gebracht. Een keer omdat ze enkele apparaten in huis kapot had gekauwd. De tweede keer omdat een andere hond die in huis was, haar niet beviel. In het derde thuis bleek dat de sterke Zara haar eigenaar op wandelingen trok en de eigenaar had er geen plezier in om met haar te lopen.


1


Men wilde Zara na haar derde terugkeer naar het asiel laten inslapen. Na 18 maanden was er nog steeds geen thuis voor haar, en iedereen was bang voor de grote hond. Op dat moment was Emma Hindson vrijwilligster bij het asiel. Haar opleiding tot dierenarts was erg nuttig. Na enige tijd begon ze met Zara te wandelen. Ze zegt: Zara was erg vriendelijk. Ze wilde op je knieën springen en worden geaaid en geknuffeld, ze kon je wel dood likken.
2


Na vele wandelingen besloot Emma dat ze Zara mee naar huis zou nemen. Ze wilde kijken hoe ze zich in huis zou gedragen, als ze een kans kreeg om zich aan te passen. Het bleek dat Zara op zo’n kans zat te wachten. Na een wandeling ging ze naast de bank liggen, alsof het haar eigen plaats was.

3


Het bleek dat zij voor elkaar bestemd waren. Zara’s overvloed aan energie bleek te passen bij Emma, die fysiek ook erg actief is. Zara stond altijd naast haar eigenaar. Er waren echter een paar problemen die op de volgende pagina te zien zijn.
4bron : thedodo.com

Verbazingwekkende Street Art. Zie De Unieke Stijl En Prachtige Werken Van Deze Belgische Kunstenaar.
Dzia is een Belgisch kunstenaar uit Antwerpen, die de omgeving opsiert met prachtige schilderijen van dieren. Hij ontwikkelde zijn eigen grafische stijl die ook zijn handelsmerk is. Hij creëert zijn werken niet alleen in Antwerpen, maar ook in anderJongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie z

Een deel van ede schedel kwijtgeraakt… Bekijk hier hoe het eruit ziet!
Met de hulp van de dokters en presentatie van de moderne medicatie na het verliezen van 1/4 deel van Jake zijn schedel, iemand die zijn toekomst niet helemaal zit, kan toch gewoon normaal leven! Tot een paar jaar geleden was de toekomst erg somber. T

Een dakloze vrouw vroeg in een restaurant naar wat restjes. Iedereen negeerde haar en plotseling gebeurde er iets magisch.
Een meisje genaamd Carmen ging op een dag met haar vriend naar een restaurant. Tijdens het wachten op hun bestelde maaltijd, merkte ze een dakloze vrouw op, die bezoekers vroeg om restjes. Iedereen negeerde haar en deed alsof ze haar niet opmerkten.