Thee die de toegestane niveaus aan pesticiden overschrijden. Als je gaat winkelen kun je ze maar beter niet in je karretje doen

Thee – een drank die wordt verondersteld gezond en vrij van schadelijke stoffen te zijn – kan besmet zijn met pesticiden. Gebleken is dat veel thee op de markt stoffen bevat die er absoluut niet in mogen zitten. Een experiment dat werd gedaan door CBC News, waarbij het niveau aan pesticiden in populaire thee werd onderzocht, toonde dit aan.

De gebruikte methode wordt ook de Food Inspection Agency gebruikt. Bekijk het verrassende resultaat maar eens!

tea-leaf


Het bleek dat de meeste geteste merken hogere niveaus aan pesticiden bevatten dan volgens de norm is toegestaan!

Lipton

Er werden twee soorten getest: Lipton Pure Green Tea en Yellow Label. Beide bevatten ze stoffen die schadelijk zijn voor onze gezondheid en hadden verhoogde niveaus aan bifenthrin, acetamiprid en dicofol. Er werden 7 pesticiden gedetecteerd in zowel Lipton Pure Green Tea als Yellow Label.

lipton


Tetley Pure Green Tea

Tetley thee was nog erger, want het bevatte tot wel 18 verschillende pesticiden!

ocado.com

tetley1


Twining’s Earl Grey

Dit experiment toonde aan dat het 10 verkeerde stoffen zoals acetamiprid en bifenthrin bevatte.
Op de volgende pagina kun je een tabel met de resultaten vinden en bekijken welke thee in het experiment als beste, en welke als slechtste uit de bus kwamen! 

twiningsbron : damn.com

Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?
Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen gDe genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!

De lengte van de ringvinger geeft informatie over onze persoonlijkheid. Weet je wat het over jou zegt?
Onze handen worden vaak gezien als een visitekaartje, omdat ze een van de meest zichtbare delen van het lichaam zijn. Het uiterlijk ervan laat bijvoorbeeld zien wat voor soort houding we hebben ten opzichte van persoonlijke hygiëne. Maar de handen z

Sommigen bespotten haar en anderen wensen haar veel succes. Dit is Madeleine – een model met het syndroom van Down!
De achttienjarige Madeleine Stuart besloot onlangs dat ze een model wilde zijn. Daar is niets vreemd aan, anders dan het feit dat het meisje lijdt aan het syndroom van Down. Madeleine is een zeer getalenteerd en energiek meisje, ze houdt van dansen e