Steekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!

Verstandskiezen, amandelen, het staartbeen en spieren die je oren kunnen bewegen zijn slechts een paar dingen die resten van de evolutie. Het zijn de overblijfselen van de geschiedenis die ons herinnert aan onze voorouders en wat we van hen hebben geërfd. De fases van de evolutie laten zich niet vergeten.
We vinden ze elke dag nog in ons lichaam. Kippenvel stamt bijvoorbeeld van miljoenen jaren geleden. Mensen waren toen hariger, en vormden door het samentrekken van de spieren een beschermende laag tegen de kou. Toen de mens het vuur ontdekte, was het weelderige haar niet meer nodig en begonnen we het te verliezen. Op dit moment heeft het geen nut meer, omdat het haar te klein is en geen bescherming tegen de kou meer biedt.

1


Het is vergelijkbaar met de spieren in de onderarmen. De pees die in het midden van de pols uitsteekt, is een overblijfsel van onze voorouders. Het was nuttig toen de mens zich nog niet efficiënt rechtop kon bewegen. De palmar spier is goed ontwikkeld bij zoogdieren die zich op handen en voeten voortbewegen, bijvoorbeeld bij lemuren. Op de volgende pagina vind je instructies over hoe je kunt controleren of ze ook bij jou te vinden zijn.

11bron : Vox

Facebook Comment
Geloof het of niet, maar dit is hoe de moderne wereld eruit ziet! SCHOKKEND!
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, zelfs kinderen kunnen zich geen leven meer zonder voorstellen. Vergeet niet dat constante toegang tot informatie verslavend werkt en ons berooft van onze vrijheid. Media en nieuwe technologie ko8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!
Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die v

Wat gebeurt er met je lichaam als je kauwgom inslikt? Dit moet je lezen!
Ik herinner me hoe mijn moeder me van jongs af aan waarschuwde om nooit kauwgom, dat niet oplost, in te slikken. Ondanks de vele inspanningen om dit niet te doen, gebeurt het soms dat kauwgom helaas de maag in gaat en ik moest het een of andere manie

Je gaat niet geloven want deze mensen hebben gevonden op zolder. Dit is wat de mensen hebben ontdekt, het is geweldig en eng!
De eigenaar van dit huis in Noorwegen zei tegen de nieuwe bewoners dat er stemmen uit de kamer komen. De nieuwe bewoners besloten het om het te controleren. Wat zou jij doen? Tijdens het zoeken ontdekte ze iets geweldig en eng tegelijk tijd. Het lijk