Steekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!

Verstandskiezen, amandelen, het staartbeen en spieren die je oren kunnen bewegen zijn slechts een paar dingen die resten van de evolutie. Het zijn de overblijfselen van de geschiedenis die ons herinnert aan onze voorouders en wat we van hen hebben geërfd. De fases van de evolutie laten zich niet vergeten.
We vinden ze elke dag nog in ons lichaam. Kippenvel stamt bijvoorbeeld van miljoenen jaren geleden. Mensen waren toen hariger, en vormden door het samentrekken van de spieren een beschermende laag tegen de kou. Toen de mens het vuur ontdekte, was het weelderige haar niet meer nodig en begonnen we het te verliezen. Op dit moment heeft het geen nut meer, omdat het haar te klein is en geen bescherming tegen de kou meer biedt.

1


Het is vergelijkbaar met de spieren in de onderarmen. De pees die in het midden van de pols uitsteekt, is een overblijfsel van onze voorouders. Het was nuttig toen de mens zich nog niet efficiënt rechtop kon bewegen. De palmar spier is goed ontwikkeld bij zoogdieren die zich op handen en voeten voortbewegen, bijvoorbeeld bij lemuren. Op de volgende pagina vind je instructies over hoe je kunt controleren of ze ook bij jou te vinden zijn.

11bron : Vox

Deze dakloze hond zwierf de hele koude winter lang door de straten. Toen er eindelijk hulp kwam, kon ik mijn tranen niet bedwingen.
Bijna elke dakloze hond heeft een probleem met vertrouwen. Het is alsof ze weten dat als ze een mens vertrouwen, het uiteindelijk niet goed voor hen za aflopen. En helaas is dit oordeel vaak gebaseerd op negatieve ervaringen die het dier heeft gehad,Wat de pinguïn deed versaste iedereen! Bekijk wat er kwam tot de redding!
De kleine pinguïn bracht hemzelf in serieuze problemen! Hij werd omringd door een groep orka’s, die zou kunnen blijken te zijn een heerlijk hapje te zijn.

Nieuwe manieren om alledaagse voorwerpen te gebruiken. Ik weet zeker dat je met stomheid geslagen zult zijn!
We krijgen soms ideeën die het leven makkelijker maken. Het gebruik van sommige dingen kan afhankelijk van de situatie veranderen. Deze mensen kwamen met zulke ideeën. Sommige zijn beter dan anderen, maar een ding is zeker, ze zijn allemaal grappig

De zolder van een krankzinnigengesticht bevatte een opmerkelijke ontdekking. Je zult niet geloven wat ze vonden!
Dit krankzinnigengesticht werd in 1869 gebouwd in New York. Patiënten zouden er gewoonlijk hun hele leven doorbrengen, tot het in 1995 werd gesloten. Terwijl er aan het gebouw werd gewerkt, deed men deze ontdekking: er werden meer dan 400 koffers me