Steekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!

Verstandskiezen, amandelen, het staartbeen en spieren die je oren kunnen bewegen zijn slechts een paar dingen die resten van de evolutie. Het zijn de overblijfselen van de geschiedenis die ons herinnert aan onze voorouders en wat we van hen hebben geërfd. De fases van de evolutie laten zich niet vergeten.
We vinden ze elke dag nog in ons lichaam. Kippenvel stamt bijvoorbeeld van miljoenen jaren geleden. Mensen waren toen hariger, en vormden door het samentrekken van de spieren een beschermende laag tegen de kou. Toen de mens het vuur ontdekte, was het weelderige haar niet meer nodig en begonnen we het te verliezen. Op dit moment heeft het geen nut meer, omdat het haar te klein is en geen bescherming tegen de kou meer biedt.

1


Het is vergelijkbaar met de spieren in de onderarmen. De pees die in het midden van de pols uitsteekt, is een overblijfsel van onze voorouders. Het was nuttig toen de mens zich nog niet efficiënt rechtop kon bewegen. De palmar spier is goed ontwikkeld bij zoogdieren die zich op handen en voeten voortbewegen, bijvoorbeeld bij lemuren. Op de volgende pagina vind je instructies over hoe je kunt controleren of ze ook bij jou te vinden zijn.

11bron : Vox

Dit Stel Kocht Een Oude, Verlaten Kerk! Kijk Maar Wat Ze Met De Binnenkant Deden!
De kerk op de volgende foto is gebouwd in 1792 en is een zeer bijzondere plaats. Niet om het feit dat het gebruikt word voor bijeenkomsten van gelovigen, maar omdat er mensen wonen. De kerk van St. Nicolaas staat in Groot-Brittannië (Kyloe, NorthumbDeze kleine egeltjes hebben hun moeder verloren. Ze zouden zonder warmte gestorven zijn, als deze ongewone pleegmoeder er niet was geweest!
Egels zijn erg dankbare wezens waar je maar moeilijk een hekel aan kunt hebben. Geen wonder dat dierenliefhebbers ze vaak als huisdier houden, net zoals ze met honden of katten doen. Deze mensen krijgen erg dankbare vrienden. Je hoeft alleen maar een

Een 14-jarige vraagt een oudere vrouw ten dans. Wat hij met haar deed overtreft het menselijk begrip!
Sommige jongens, vooral in hun adolescentie, zijn meestal erg verlegen. Op schooldansen leunen ze tegen de muren en zijn te verlegen om een meisje ten dans te vragen. Ze staan en kijken hoe leuk hun potentiële partners het hebben. Soms is dit te wij

Heb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!