Steekt deze pees in jouw pols ook uit? Je zult versteld staan wat dat betekent! Bij 15% van de mensen kan je hem niet zien!

Verstandskiezen, amandelen, het staartbeen en spieren die je oren kunnen bewegen zijn slechts een paar dingen die resten van de evolutie. Het zijn de overblijfselen van de geschiedenis die ons herinnert aan onze voorouders en wat we van hen hebben geërfd. De fases van de evolutie laten zich niet vergeten.
We vinden ze elke dag nog in ons lichaam. Kippenvel stamt bijvoorbeeld van miljoenen jaren geleden. Mensen waren toen hariger, en vormden door het samentrekken van de spieren een beschermende laag tegen de kou. Toen de mens het vuur ontdekte, was het weelderige haar niet meer nodig en begonnen we het te verliezen. Op dit moment heeft het geen nut meer, omdat het haar te klein is en geen bescherming tegen de kou meer biedt.

1


Het is vergelijkbaar met de spieren in de onderarmen. De pees die in het midden van de pols uitsteekt, is een overblijfsel van onze voorouders. Het was nuttig toen de mens zich nog niet efficiënt rechtop kon bewegen. De palmar spier is goed ontwikkeld bij zoogdieren die zich op handen en voeten voortbewegen, bijvoorbeeld bij lemuren. Op de volgende pagina vind je instructies over hoe je kunt controleren of ze ook bij jou te vinden zijn.

11bron : Vox

Facebook Comment
Deze dieren staan graag in de middelpunt van belangstelling! Bekijk hier de trouwfoto’s!
Dieren zijn lastig om in bedwang te houden. Het is lastig om hun gedrag te voorspellen. Zij doen wat ze willen en wanneer ze willen. Dat is hun charme! Het gebeurd vaak op bruiloften dat zij meer dan blij zijn om deel uit te mogen maken van de foto&#Verbazingwekkende onderwaterwezens gefotografeerd in Indonesië. Je zult je ogen niet geloven!
Alexis Golding is een onderwaterfotograaf. Hij komt uit Venezuela, maar zodra hij de kans krijgt, reist hij de wereld rond om onderwaterwerelden te bewonderen. Hij heeft al een bezoek gebracht aan de Galapagos, Bahama’s, Yucatan en de Canarisch

Toen ik zag wat er onder de hoop bont zat, was ik verlamd van schrik!
Het is nooit gemakkelijk een nauwe persoon te verliezen – je moet het feit accepteren dat iemand die er altijd was, nooit meer terug zal komen. Maar rouwen is niet voldoende om de manier te rechtvaardigen waarop een bepaalde familie zich gedroe

De geheim achter de schilderij! Zie hoe het echt werkt bij geweldige artiesten!
Geavanceerde technologie laat je de kleinste veranderingen zien tijdens de formatie van het werk. Met dank aan de laser scanner, daardoor kan je zien wat er onder het schilderij zit. Het verstopt niet eens de kleinste fouten en correcties! 1. Isabell