De geheime code heeft de paar weer samen verbonden… Maak kennis met het aangrijpende liefdes verhaal!

Cynthia Riggs begon met het schrijven van een roman 10 jaar geleden, kort nadat ze zei dat haar kinderen zijn opgegroeid en nu een interessante baan wil.

Ik heb nooit gedacht zei de heldin is van een mysterieuze geschiedenis!


1


Op een dag kreeg ik een mysterieus bericht zonder een retour adres. Hoewel de brief gecodeerd was, wist Cynthia direct wie het had verzonden. 60 jaar geleden werkte zij in het laboratorium aan de zee van Howard Atteberym.

Zij gebruikte een simpele code – mensen wisten niet hoe zij dat moesten doen – om het te ontcijferen. Hoewel Cynthia Howard haar hele leven hield, durfde hij niet de vertellen wat zijn gevoelens voor haar waren.
Uiteindelijk, beide gingen hun eigen kant op en stichtte een gezin. Maar op de leeftijd van 90, Howard zei dat hij eerlijk wou zijn tegen Cynthia en wou vertellen wat hij voelde.
Hij schreef een notitie naar haar huis in Massachusetts en schrijf het in een geheime code: “Cynner, ik ben nooit gestopt houden van jou. Howard xx”. Na het ontvangen van dit bericht, Howard heeft de vrouw achterhaald en na en uur hebben zij elkaar ontmoet. Zoals je kan zien, zijn zij geëindigd op het altaar. De liefdes stel hebben een sprookjeshuwelijk. Het is nooit te laat voor de ware liefde!bron : cbsnews.com

Facebook Comment
In 2012 vond hij een doos oude foto’s van zijn opa. Zij bleken hem op een groot avontuur te brengen!
Christiano Carolla is fotograaf en reiziger. Hij heeft een eigenaardige manier van reizen, omdat hij naar plaatsen gaat waar zijn grootvader jaren eerder is geweest. Samen met de foto van zijn opa, gaat hij naar de plaatsen waar deze werden genomenNatuurlijk zonnebad. Van nu af aan kun je die lange roostersessies in de zon vergeten en de zonnestudio bezoeken!
Elke vrouw houdt ervan wanneer haar huid zachtjes wordt beroerd door de stralen van de zon. Het ziet er gezond en verleidelijk uit. Maar bruin worden in de zon is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn vrouwen die niet zo dol zijn op de brandende zonn

Deze vrouwen hebben gekozen voor een natuurlijke look, en bovendien hebben ze besloten om het op Instagram te laten zien!
Geloof het of niet, maar okselhaar is de nieuwste trend onder vrouwen op Instagram. Veel vrouwen besluiten om een foto met harige oksels te maken en met de wereld te delen, waarvoor ze veel lof, maar ook kritiek krijgen. Voor sommige vrouwen is het h

Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.
Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar te