De geheime code heeft de paar weer samen verbonden… Maak kennis met het aangrijpende liefdes verhaal!

Cynthia Riggs begon met het schrijven van een roman 10 jaar geleden, kort nadat ze zei dat haar kinderen zijn opgegroeid en nu een interessante baan wil.

Ik heb nooit gedacht zei de heldin is van een mysterieuze geschiedenis!


1


Op een dag kreeg ik een mysterieus bericht zonder een retour adres. Hoewel de brief gecodeerd was, wist Cynthia direct wie het had verzonden. 60 jaar geleden werkte zij in het laboratorium aan de zee van Howard Atteberym.

Zij gebruikte een simpele code – mensen wisten niet hoe zij dat moesten doen – om het te ontcijferen. Hoewel Cynthia Howard haar hele leven hield, durfde hij niet de vertellen wat zijn gevoelens voor haar waren.
Uiteindelijk, beide gingen hun eigen kant op en stichtte een gezin. Maar op de leeftijd van 90, Howard zei dat hij eerlijk wou zijn tegen Cynthia en wou vertellen wat hij voelde.
Hij schreef een notitie naar haar huis in Massachusetts en schrijf het in een geheime code: “Cynner, ik ben nooit gestopt houden van jou. Howard xx”. Na het ontvangen van dit bericht, Howard heeft de vrouw achterhaald en na en uur hebben zij elkaar ontmoet. Zoals je kan zien, zijn zij geëindigd op het altaar. De liefdes stel hebben een sprookjeshuwelijk. Het is nooit te laat voor de ware liefde!bron : cbsnews.com

Ik Dacht Dat Deze Man Het Arme Dier Pijn Wilde Doen! De Waarheid Verraste Me Volledig!
Toen ik een stukje van deze video zag, dacht ik dat deze man de arme kat pijn wilde doen. Het bleek dat ik het verkeerd had. Hij wilde hem helpen! De arme kat zat in grote problemen! Zijn hoofd zat vast in een plastic yoghurtpak. De man zag hem naastEen camera registreerde wat een hond met een slapend kind deed. Het is geweldig!
Dieren bewijzen vaak dat ze meer empathie en sympathie hebben dan mensen. Ze kunnen onvoorwaardelijk van mensen houden en proberen hen bij elke stap te helpen. Vooral honden! Het zijn dieren die al eeuwenlang bij de mens zijn geweest, voor hen zorgen

Marine soldaat gered en omhelsden de kleine beestjes. Zie wat er uit kwam!
KToen de marine soldaat, vier kleine konijntje zag, dichtbij de dode moeder, wist hij direct wat hij moest doen. Er ontwaakte in hem een held, dus de man nam de konijntjes naar de basis.   Voor maanden vele uren wijdde hij een kans om te leven hazen

Lachende toeristen zittend op een olifant. Ze hebben geen idee wat het dier heeft moeten doormaken, zodat zij erop kunnen rijden!
 Een reis naar Azië kan een van de mooiste ervaringen in het leven zijn. Een van de leukste attractie is om op een olifant te rijden, maar onder dat ogenschijnlijk bescheiden vertier ligt een verschrikkelijke waarheid. Deze korte trips zijn erg pop