Hij Plaatste Een Glas Wijn Over Een Kaars. Het Ontkent De Wet Van De Zwaartekracht!

De meeste trucs waarin we als kind geïnteresseerd waren, verbazen in het volwassen leven niet – hier is nog zo’n dom spelletje, dat eenvoudiger is uit te leggen dan je misschien denkt.

Dus hoe verras je op een feest je vrienden – afgezien natuurlijk van heerlijk eten en geweldige muziek? Wij laten het hieronder zien!

1-(2)We hebben een voorstel voor je dat verwijst naar voornoemde magische trucs… maar het is echt indrukwekkend! En je hebt alleen maar een klein beetje wijn, een glas, kaarsen, bord, lucifers en een beetje tijd nodig. :)

Als je nieuwsgierig bent naar deze truc, kijk dan naar onderstaande video. En vergeet niet om het thuis te proberen – pret en een groot effect gegarandeerd!

Vond je het leuk? Als dat zo is, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1Waar Mexicanen echt trots op kunnen zijn! Nergens anders zal je zoiets zien! Wow.
Het is hun eigen land en elk jaar is er een speciale kwaadheid! En nee, het is geen bijeenkomst van motorrijders… Er komen hier een van de mooiste insecten ter wereld! Konings vlinders (Danaos plexippus) worden vooral genomen uit de voorliefde vanDeze arme puppy belandde in ernstige problemen! Het is moeilijk te geloven wat er daarna gebeurde!
Het Duitse merk Budweiser bracht onlangs een geweldige reclame uit. In een tijdsbestek van slechts enkele weken veroverde het de harten van miljoenen mensen! Het is gewoon uniek! De held van de advertentie is een lieve puppy die met een Clydesdale pa

Het meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!

Natuurlijk zonnebad. Van nu af aan kun je die lange roostersessies in de zon vergeten en de zonnestudio bezoeken!
Elke vrouw houdt ervan wanneer haar huid zachtjes wordt beroerd door de stralen van de zon. Het ziet er gezond en verleidelijk uit. Maar bruin worden in de zon is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn vrouwen die niet zo dol zijn op de brandende zonn