Hij Kocht Een Oude Ongebruikte Garage En Maakte Er Iets Fantastisch Van! Kijk Hoe Creatief De Mens Kan Zijn!

Jeremie Buchholtz is fotograaf van beroep. Hij besteedt veel tijd aan reizen tussen Parijs en Bordeaux (Frankrijk). Steeds heen en weer reizen kostte hem teveel tijd.

Hij besloot een appartement in Bordeaux te zoeken waar hij na het werk kon ontspannen.


1Hij was op zoek naar iets klein en goedkoops, maar kon niets vinden. Toen kwam hij op een gek idee. Hij besloot een oude verlaten garage te kopen en hem om te bouwen tot iets geweldigs.
Aanvankelijk leek de metalen doos niet eens op een appartement. Hij had geen ramen of deuren. En het interieur was erg donker.

2Hij vroeg om hulp van zijn vriend, een architect die gespecialiseerd is in het herstellen van oude kantoren en winkels. Matthieu de Marien ging snel aan de slag. Om te beginnen verwijderde hij het metaal en liet het licht binnen. Daarna dekte hij de buitenmuren af met houten planken die er erg stijlvol uitzien.

3bron : tvnoviny.sk

Alleen iemand die heel erg dapper of gek is zou kiezen voor deze wandeling! Kijk of jij dit ook zou doen!
Hoe snel denk jij dat je calorieën van chocolade zal verbranden? Misschien met een reis naar Zwitserland? Uiteraard, na zo’n lange wandeling zal je de meeste calorieën verbranden maar met angst! De uitgang naar boven is voorzien van een glazen vlHet is ongelooflijk! Mysterieus appartement verborgen op de top van de Eiffeltoren!
In zijn appartement had Gustave Eiffel veel fantastische dingen: elegant servies, prachtige antieke meubels en een piano… Maar de grootste opwinding wekte de locatie van dit mysterieuze appartement. Het was gelegen op de derde verdieping van d

Dit 5-jarige autistisch meisje heeft net geleerd om te praten. Ze vond echter een ongebruikelijke manier om haar emoties en gevoelens te uiten!
Iris is een 5-jarige met het talent om zich te uiten door middel van beelden. Ze lijdt aan autisme en heeft nog maar net leren spreken, maar de manier waarop zij schildert ligt buiten het vermogen van gewone mensen. Ze geniet ervan om bezig te zijn m

Ze verliet haar huis maar heel even. Toen ze terug kwam zag ze een verdachte koffer staat. Je zal nooit geloven wat erin zat!
Een inwoner van Southampton, Sarah Mills, ging even naar buiten om de vuilnisbak buiten te zetten. Toen ze terug kwam zag ze een verdachte koffer die naast haar huis stond. Er kwamen vreemde geluiden uit. Ze opende hem voorzichtig en keek wat erin za