Hij Kocht Een Oude Ongebruikte Garage En Maakte Er Iets Fantastisch Van! Kijk Hoe Creatief De Mens Kan Zijn!

Jeremie Buchholtz is fotograaf van beroep. Hij besteedt veel tijd aan reizen tussen Parijs en Bordeaux (Frankrijk). Steeds heen en weer reizen kostte hem teveel tijd.

Hij besloot een appartement in Bordeaux te zoeken waar hij na het werk kon ontspannen.


1Hij was op zoek naar iets klein en goedkoops, maar kon niets vinden. Toen kwam hij op een gek idee. Hij besloot een oude verlaten garage te kopen en hem om te bouwen tot iets geweldigs.
Aanvankelijk leek de metalen doos niet eens op een appartement. Hij had geen ramen of deuren. En het interieur was erg donker.

2Hij vroeg om hulp van zijn vriend, een architect die gespecialiseerd is in het herstellen van oude kantoren en winkels. Matthieu de Marien ging snel aan de slag. Om te beginnen verwijderde hij het metaal en liet het licht binnen. Daarna dekte hij de buitenmuren af met houten planken die er erg stijlvol uitzien.

3bron : tvnoviny.sk

20 bewijzen dat elk kind behoefte heeft aan een dier. Het is moeilijk om bij het bekijken van deze foto’s niet geraakt te worden!
Veel gezinnen besluiten om een hond of een kat te kopen nadat ze overgehaald zijn door hun kind. Maar vergeet niet dat het nemen van dieren een ernstige beslissing en een grote verantwoordelijkheid is, die wel een aantal jaren in beslag kan nemen! HeDeze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!
Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbreke

Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.
Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar te

Het verhaal van de 23-jarige Tommy is ongelooflijk. De jongen werd vader en toen grootvader binnen een paar weken!
Er wordt wel gezegd dat het leven zelf z’n scenario’s schrijft, en soms heel verrassende, zoals Tommy Connolly heeft ontdekt. Op een dag veranderde zijn gewone leven door een bericht op Facebook dat hij kreeg van een nichtje dat hij lang niet