Denk je dat je oplettend bent? Kijk of je het mysterie van deze vakantiefoto kan oplossen

Waarneming is een erg nuttige eigenschap. Gelukkig kun je hierop oefenen, en daarom hoef je je geen zorgen te maken als er vaak iets aan je ogen ontsnapt. Maar train wel de ogen en hersenen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Er zijn een heleboel puzzels en oefeningen om het goed waarnemen te testen en ze worden gekenmerkt door verschillende moeilijkheidsgraden.

Sommige oefeningen zijn zo moeilijk dat er wordt gesuggereerd dat zij door slechts een paar procent van de mensen op aarde kunnen worden opgelost. Het is moeilijk te controleren, maar je moet toegeven dat sommige opdrachten verwarrend zijn en intensieve mentale inspanning vereisen. En jij, hoe ga je jouw waarneming beoordelen? We geven je een raadsel dat je zal helpen erachter te komen.


Onze ogen zijn niet altijd in staat om snel te zien wat we willen zien.

eye-755863_960_720


Hieronder is een eenvoudige vakantiefoto, genomen in een café op een stadsplein. Blijkbaar is slechts 2% van de bevolking in staat de vraag: “wie is de dief?” in minder dan 30 seconden te beantwoorden.

En, zie je de persoon al die probeerde om andermans eigendom te pakken? Zoek de persoon op de foto die steelt.

Weet jij het? Zo niet, dan is hier een hint: de dief is een vrouw die op de voorgrond zit. Waarom?

zlodziej-1


Als we kleren in een winkel kopen, dan haalt de winkelbediende de magnetische beveiliging eraf. Op de jurk van de dame zit nog steeds een magneet vast. De oplossing ligt voor je ogen.

zlodziej-2

Pagina 1 van 1


bron : topibuzz.net

Weet je waar dat kleine gaatje naast de camera op je telefoon voor is?
Bij aankoop van een smartphone weet je dat je een stukje techniek in je hand hebt waarin alles zorgvuldig is doordacht en het is onmogelijk dat iets ergens per ongeluk zit. Er zijn twee soorten mensen, degenen die gewoon een telefoon willen hebben, eKlaag Je Wel Eens Op Weg Naar School Of Werk? Kijk Eens Waar Deze Kleine Kinderen Elke Dag Mee Moeten Worstelen! Ik Ben Helemaal Geschokt!
Deze kinderen wonen in de provincie Yunnan in China. Ze reizen elke dag meer dan twee uur te voet om bij school te komen. Velen van hen hebben geen hoed of sjaal. Hun haar en kleding wordt soms bijna volledig bedekt met ijs. Deze foto’s werden

Zijn werk is voor deze dierenarts echt zijn passie! Kijk hoe hij op een ongebruikelijke manier een dakloze hond hielp
Het werk van een dierenarts is uitdagend, en daar kwam Dr. Andy Mathis, die in Elberton, Georgia (USA) woont, ook achter. Toen hij op een dag op het punt stond om zijn werk af te maken en naar huis te gaan, beantwoordde hij nog één telefoontje dat

Schadelijke ingrediënten in cosmetica voor baby’s. Zie wat je moet vermijden, zodat je kind niet gewond raakt
Helaas leven we in een tijdperk waarin we van alle kanten worden aangevallen door schadelijke stoffen. We krijgen samen met de lucht die we inademen ook rook in onze longen, we krijgen samen met het voedsel dat we eten ook pesticiden binnen, we smere