Denk je dat je oplettend bent? Kijk of je het mysterie van deze vakantiefoto kan oplossen

Waarneming is een erg nuttige eigenschap. Gelukkig kun je hierop oefenen, en daarom hoef je je geen zorgen te maken als er vaak iets aan je ogen ontsnapt. Maar train wel de ogen en hersenen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Er zijn een heleboel puzzels en oefeningen om het goed waarnemen te testen en ze worden gekenmerkt door verschillende moeilijkheidsgraden.

Sommige oefeningen zijn zo moeilijk dat er wordt gesuggereerd dat zij door slechts een paar procent van de mensen op aarde kunnen worden opgelost. Het is moeilijk te controleren, maar je moet toegeven dat sommige opdrachten verwarrend zijn en intensieve mentale inspanning vereisen. En jij, hoe ga je jouw waarneming beoordelen? We geven je een raadsel dat je zal helpen erachter te komen.


Onze ogen zijn niet altijd in staat om snel te zien wat we willen zien.

eye-755863_960_720


Hieronder is een eenvoudige vakantiefoto, genomen in een café op een stadsplein. Blijkbaar is slechts 2% van de bevolking in staat de vraag: “wie is de dief?” in minder dan 30 seconden te beantwoorden.

En, zie je de persoon al die probeerde om andermans eigendom te pakken? Zoek de persoon op de foto die steelt.

Weet jij het? Zo niet, dan is hier een hint: de dief is een vrouw die op de voorgrond zit. Waarom?

zlodziej-1


Als we kleren in een winkel kopen, dan haalt de winkelbediende de magnetische beveiliging eraf. Op de jurk van de dame zit nog steeds een magneet vast. De oplossing ligt voor je ogen.

zlodziej-2

Pagina 1 van 1


bron : topibuzz.net

Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.
Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgenoDankzij deze truc ben je binnen 2 minuten van een verstopte neus af! Probeer het, je zult er geen spijt van krijgen!
In de winter en in de herfst worden we vaak verkouden, wat bijna altijd gepaard gaat met een verstopte neus. Het slijm dat erin blijft zitten voorkomt dat we goed kunnen ademen. Het is erg vermoeiend, en we kunnen niet meer normaal functioneren en sl

Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!
Heel veel tieners hebben een laag zelfbeeld. Hun onzekerheden hebben vaak te maken met populaire schoonheidsnormen en het promoten van de perfecte look en een dun lichaam. Jongeren vergelijken zich met zogenaamd perfecte mensen en denken dat ze ver v

Unieke opname van lavalekkage in de oceaan. Dit moet je zien!
Omdat we veel tijd voor de computer doorbrengen missen we een heleboel prachtige gebeurtenissen in de natuurlijke wereld. Dankzij het feit dat iedereen gelukkig een video kan opnemen en online uploaden naar sites als YouTube, kunnen we bijblijven.