Toen ik besefte wat er op deze plank lag, kon ik niet meer ophouden met lachen. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe dit kon!

Hij vermoedde een hond of een bever… Maar zoiets had hij vast nog niet eerder gezien.

4Er lag een jonge zeehond op de surfplank. Hij kwam zomaar vanuit het niets. Hij lag heerlijk in de zon te relaxen en zijn buik te krabben.

5Hij zag zijn kans schoon en sprong op de drijvende surfplank. Tot op vandaag weet niemand hoe lang hij op de surfplank heeft gelegen, of waar hij vandaan kwam. Het lot van de zeehond blijft onbekend, maar een ding is zeker, iedereen heeft zo nu en dan in hun leven wat rust en ontspanning nodig :).

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook! bron : article.wn.com

De Toeristen Merkten Dat Ze Werden Gevolgd Door Een Roedel Wolven. Bekijk Wat Er Vervolgens Gebeurde!
Waarschijnlijk heeft ieder van ons onheilspellende verhalen gehoord over roedels wolven die achter een paardenslee aan jagen. Deze mensen ervoeren iets dergelijks. De achtervolging bleek minder beangstigend dat je zou verwachten. Waarschijnlijk werdNa het lezen van deze lange onverklaarbare geschiedenis zal je niet in staat zijn om te slapen! Bereid je voor op een schok!
2. Babushka Lady. Deze vrouw stond het dichtst bij John F. Kennedy’s limousine toen het fatale schot viel! De gebeurtenis vond plaats in 1963, een mysterieuze vrouw verscheen meerdere malen op de films en foto’s, genomen op de dag van de

11 dingen die we van kinderen kunnen leren
3. Toon je emoties. 4. Wees oprecht. 5. Als je iets niet weet, vraag het dan.

Hij deed 500 gram kaas, een ei en bloem in een kom. Het resultaat is een geweldige aanvulling op elk gerecht. Gewoon lekker!
3. Maak daarna van het deeg kleine balletjes en rol ze door het paneermeel. 4. Giet de olie in een pan, wacht een tijdje tot het opgewarmd is en doe vervolgens de kaasballen erin. 5. Wanneer die goudkleurig zijn geworden, is dat een teken dat ze perf