Eten dat in een magnetron is opgewarmd is ongezond. Het betekent een langzame dood op eigen verzoek

In bijna elk huishouden is er wel een magnetron, en de mensen warmen er zo’n beetje van alles in op – van koud eten tot water en babyvoeding. Misschien moet je eerst even nadenken of hem echt wel zo vaak moet gebruiken, omdat de effecten ervan op het menselijk lichaam vernietigend zijn! In de jaren ’60 verbood de Russische regering de verkoop van magnetrons in de hele Sovjet-Unie.

Dat gebeurde niet op basis van hun eigen opvattingen, maar omdat was bewezen dat ze een negatief effect op de gezondheid hebben. Sindsdien is de basistechnologie van deze apparaten niet veranderd!

microwave


Hoe was dat in het verleden?

De magnetron kwam, net als vele andere toestellen, vanuit het niets. Duitsers gebruikten de magnetron in radarsystemen. Er werd vrij snel ontdekt dat radars aanzienlijke hoeveelheden warmte uitstoten, zodat soldaten ze begonnen te gebruiken als verwarming. En omdat het verwarmen van menselijk weefsel mogelijk was, betekende dit dat ook het opwarmen van koude maaltijden mogelijk was voor de vele Duitsers die over verschillende plaatsen verspreid waren gedurende de gevechten met de Russen.

Aanvankelijk werd het als een geweldig idee beschouwd, maar na een tijdje begonnen de soldaten te lijden aan bloedkanker. Dat leidde tot een verbod op alle verkopen van magnetrons in geheel nazi-Duitsland.

food from the microwave


Hoe werkt een magnetron?

De magnetrons zien er tegenwoordig mooier uit en hebben een groot aantal nieuwe functies, maar hun werking is nog steeds gebaseerd op hetzelfde principe. Ze genereren korte golven, die in een seconde de moleculen meer dan een miljard keer heen en weer bewegen. Dit levert heel veel warmte op, en dus kan voedsel ermee verwarmd worden.

Ga door naar de volgende pagina om meer verrassende feiten te ontdekken! 

food-from-the-microwave1bron : humel.pl

Een dove jongen gaat voor de eerste keer naar een gewone school, en had beslist niet verwacht wat hij daar zou vinden.
Een zesjarige jongen uit Sarajevo, Zejd Ćoralić, werd volledig doof geboren. Vorig jaar besloot zijn moeder om hem naar een school te sturen waar alleen kinderen zitten die kunnen horen. De kleuter was niet zo blij, omdat hij niet met zijn klasgenoEen paar keukentrucje die je als een echte chef-kok zullen doen voelen en gerechten die je vrienden stomverbaasd zullen doen staan!
Eten is een van de meest aangename activiteiten ter wereld. Wij houden ervan om hete koffie te drinken, zoete broodjes te eten en uit te gaan met vrienden voor een hamburger of pizza. Lekker eten kan je humeur verbeteren en voor een grote hoeveelheid

Met deze honden kan de wereld rustig slapen. Maak kennis met heldhaftige dieren die hun plicht vervullen in het leger
Ik denk dat iedereen zich de hond Szarik herinnert uit de serie “Four Tank-men and a Dog”, die vaak tankbemanningen uit lastige situaties haalt en hun levens redt. Hoewel zijn avonturen tv-fictie zijn, dienen er daadwerkelijk honden in he

5 onopgeloste mysteries uit het verleden! Na het lezen zul je koude rillingen hebben!
We leven in een tijdperk waarin we waarschijnlijk nergens meer verbaasd over zijn! Er zijn echter bepaalde gebeurtenissen uit het verleden die nooit verklaard zijn. Laten we eens een kijkje nemen! 1. Het verdwenen schip “Mary Celeste”. Di