Eten dat in een magnetron is opgewarmd is ongezond. Het betekent een langzame dood op eigen verzoek

In bijna elk huishouden is er wel een magnetron, en de mensen warmen er zo’n beetje van alles in op – van koud eten tot water en babyvoeding. Misschien moet je eerst even nadenken of hem echt wel zo vaak moet gebruiken, omdat de effecten ervan op het menselijk lichaam vernietigend zijn! In de jaren ’60 verbood de Russische regering de verkoop van magnetrons in de hele Sovjet-Unie.

Dat gebeurde niet op basis van hun eigen opvattingen, maar omdat was bewezen dat ze een negatief effect op de gezondheid hebben. Sindsdien is de basistechnologie van deze apparaten niet veranderd!

microwave


Hoe was dat in het verleden?

De magnetron kwam, net als vele andere toestellen, vanuit het niets. Duitsers gebruikten de magnetron in radarsystemen. Er werd vrij snel ontdekt dat radars aanzienlijke hoeveelheden warmte uitstoten, zodat soldaten ze begonnen te gebruiken als verwarming. En omdat het verwarmen van menselijk weefsel mogelijk was, betekende dit dat ook het opwarmen van koude maaltijden mogelijk was voor de vele Duitsers die over verschillende plaatsen verspreid waren gedurende de gevechten met de Russen.

Aanvankelijk werd het als een geweldig idee beschouwd, maar na een tijdje begonnen de soldaten te lijden aan bloedkanker. Dat leidde tot een verbod op alle verkopen van magnetrons in geheel nazi-Duitsland.

food from the microwave


Hoe werkt een magnetron?

De magnetrons zien er tegenwoordig mooier uit en hebben een groot aantal nieuwe functies, maar hun werking is nog steeds gebaseerd op hetzelfde principe. Ze genereren korte golven, die in een seconde de moleculen meer dan een miljard keer heen en weer bewegen. Dit levert heel veel warmte op, en dus kan voedsel ermee verwarmd worden.

Ga door naar de volgende pagina om meer verrassende feiten te ontdekken! 

food-from-the-microwave1bron : humel.pl

Deze hond werd met het vuilnis achtergelaten toen een gezin verhuisde. Hij bleef daar meer dan een week liggen, in de hoop dat de eigenaren terug zouden komen!
Een gezin uit Detroit in de Verenigde Staten verhuisde naar elders. Naast het oude huis lieten ze hun ongewenste spullen achter, waaronder een matras, lampenkappen en meubels. Tussen het afval bevond zich ook hun hond Boo. Het huisdier lag op de matrDit ongelooflijke verhaal over vriendschap zal je opvrolijken en je doen lachen!
Toen we als kinderen naar de dierentuin gingen, hebben we vaak gedacht hoe het zou zijn om de dieren als huisdier te hebben. Misschien waren spinnen, hagedissen en slangen niet de eerste opties, maar leeuwen, tijgers en giraffen zeker! Wie zou niet v

Een metamorfose die het leven van vrouwen volledig verandert. Bekijk de meest spectaculaire!
Natuurlijke schoonheid is het beste, daar zijn we van overtuigd. Maar soms kan de natuur wel een beetje “hulp” gebruiken, en met wat trucjes met make-up kunnen we de schoonheid van ons gezicht laten zien en eventuele gebreken verbergen. E

De baby’s van een witte leeuw en een witte tijger. Dit zijn waarschijnlijk de mooiste dieren ter wereld!
Er wordt geschat dat er 1.200 witte tijgers en ongeveer 300 witte leeuwen op de wereld zijn. Het zijn zeker de meest zeldzame soort katten in de wereld! Vorig jaar was er een speciale gebeurtenis bij het T.I.G.E.R.S. Sanctuary. Er werden vier prachti