Eten dat in een magnetron is opgewarmd is ongezond. Het betekent een langzame dood op eigen verzoek

In bijna elk huishouden is er wel een magnetron, en de mensen warmen er zo’n beetje van alles in op – van koud eten tot water en babyvoeding. Misschien moet je eerst even nadenken of hem echt wel zo vaak moet gebruiken, omdat de effecten ervan op het menselijk lichaam vernietigend zijn! In de jaren ’60 verbood de Russische regering de verkoop van magnetrons in de hele Sovjet-Unie.

Dat gebeurde niet op basis van hun eigen opvattingen, maar omdat was bewezen dat ze een negatief effect op de gezondheid hebben. Sindsdien is de basistechnologie van deze apparaten niet veranderd!

microwave


Hoe was dat in het verleden?

De magnetron kwam, net als vele andere toestellen, vanuit het niets. Duitsers gebruikten de magnetron in radarsystemen. Er werd vrij snel ontdekt dat radars aanzienlijke hoeveelheden warmte uitstoten, zodat soldaten ze begonnen te gebruiken als verwarming. En omdat het verwarmen van menselijk weefsel mogelijk was, betekende dit dat ook het opwarmen van koude maaltijden mogelijk was voor de vele Duitsers die over verschillende plaatsen verspreid waren gedurende de gevechten met de Russen.

Aanvankelijk werd het als een geweldig idee beschouwd, maar na een tijdje begonnen de soldaten te lijden aan bloedkanker. Dat leidde tot een verbod op alle verkopen van magnetrons in geheel nazi-Duitsland.

food from the microwave


Hoe werkt een magnetron?

De magnetrons zien er tegenwoordig mooier uit en hebben een groot aantal nieuwe functies, maar hun werking is nog steeds gebaseerd op hetzelfde principe. Ze genereren korte golven, die in een seconde de moleculen meer dan een miljard keer heen en weer bewegen. Dit levert heel veel warmte op, en dus kan voedsel ermee verwarmd worden.

Ga door naar de volgende pagina om meer verrassende feiten te ontdekken! 

food-from-the-microwave1bron : humel.pl

Deze vrouwen aten 12 dagen lang alleen bananen. De resultaten van het experiment zijn ongelooflijk!
Een banaan is een fantastische vrucht, waarvan de eigenschappen en de voedingswaarde al duizenden jaren bekend zijn. Ze bevatten veel vitaminen en mineralen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn. De diëtiste Julia TarbatDe mensen dachten dat deze pup zijn overleden baasje miste. De waarheid bleek heel anders te zijn!
Het is bijna een jaar geleden dat het internet werd overspoeld door een foto van een hond die een gat groef in het graf van zijn meester, en daar lange tijd in bleef rouwen. Dergelijk gedrag komt natuurlijk soms voor, zoals hier, maar de hond had het

8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!
Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die v

Deze video is door meer dan 8 miljoen mensen bekeken! Kijk zelf maar welke verschrikking door een camera in de kamer van een kind werd opgenomen
Ouders installeren uit zorg voor hun kinderen steeds vaker een camera in hun slaapkamer om te weten wat er met hun kind gebeurt. Ook in de kamer van de enkele maanden oude Connor was zo’n camera aanwezig, en deze opname deed miljoenen mensen vrezen