Ze vond een gewonde hond op het strand terwijl ze op vakantie was. Ze deed vervolgens een gedurfde stap. Ik ben onder de indruk!

Het dier was in een vreselijke toestand. Zonder Jamie’s hulp zou hij waarschijnlijk niet lang meer hebben geleefd. Het was helaas moeilijk om in Thailand hulp voor hem te vinden, dus Jamie besloot om de hond mee naar Canada te nemen.

2

 

3bron : imgur

Deze kleine baby olifant zag het strand voor de eerste keer in zijn leven. Zijn reactie is onbetaalbaar! :)
Zijn buitengewone reactie op de zien van zand en water is echt fantastisch! Ik zou graag op zijn minst een deel van zijn enthousiasme willen hebben :)Toen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!
Het kleinste huis dat je kunt kopen begint bij $1000. Van binnen kun je alles vinden wat je maar wilt – een open haard, chique meubilair en andere apparatuur, uiteraard in de kleur van je dromen. Een bijzonderheid van deze huizen is dat ze geen

Op de dag van hun scheiding gaf hij zijn vrouw een brief. De inhoud ervan is ontroerend…
Ik nam risico’s, deed een heleboel dingen zonder daar met jou over te praten, en negeerde jou volledig. En ondanks dat alles was jij in staat om de situatie met veel klasse te beheersen. Samen hebben we veel succes gehad, maar door mijn gedrag

10 idee├źn hoe je je oude Cd’s kan gebruiken. Wees ge├»nspireerd en maak ook nog iets mooi!
2. Cookies geserveerd op de look wint zeker aan smaak :)